ΕΠΕΙΓΟΝ ΧΑΘΗΚΕ CHOW CHOW ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ!!!!

stelcot

New Member
8 Ιανουαρίου 2010
4
0
ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23/12/2009 ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ CHOW CHOW, ΑΡΣΕΝΙΚΟ (36 ΚΙΛΑ), ΗΛΙΚΙΑΣ 9 ΕΤΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΦΕ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ.

ΦΟΡΑΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΕΧΕΙ MICRΟCHIP & ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΟ.

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6945 979770 - 210 6841560.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Attachments

stelcot

New Member
8 Ιανουαρίου 2010
4
0
Δυστυχώς, τα νέα μας δεν είναι καλά, μας ενημέρωσαν εχθες΄ότι την ημέρα που χάθηκε τον είδαν αναίσθητο:( χωρίς όμως να φαίνεται χτυπημένος, σε έναν δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι...
Εν το μεταξύ όταν είχαμε ενημερώσει και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας είχαν πει για ένα Chow Chow που τους είχαν ενημερώσει ότι ήταν νεκρό, αλλά μας είπαν άλλο χρώμα(λευκό)......
Και φυσικά είχαμε την ελπίδα ότι θα τον βρίσκαμε, κοιτάχαμε να δούμε τι έχει γίνει, μήπως κάποιος είδε κάτι...αλλά δεν νομίζωότι θα βγάλουμε άκρη.........

Ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο και έριξαν μια ματιά στο post.....

Last edited by a moderator:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω στην θεση σας θα συνεχιζα να ψαχνω εφοσον αυτο που βρεθηκε λενε οτι ηταν λευκο.:(

Αφισες εχετε βαλει??? Γεμιστε τον τοπο!

Ελπιζω να εχετε νεα και να τον βρειτε!:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μην σταματήσετε να ψάχνετε!:)

Κι αν μπορείς, μην γράφεις με greeklish!

stelcot

New Member
8 Ιανουαρίου 2010
4
0
Η αστυνομικός που επικοινωνήσαμε μας είπε ότι μάλλον ήταν λευκό, η κυρία όμως που επικοινώνησε εχθές μαζί μας είναι γειτόνισσα και τον γνώριζε το σκύλο πολύ καλά. Εννοείτε ότι έχουμε βάλει αφίσες και έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, θα ξαναμιλήσουμε με τους υπόλοιπους γείτονες μήπως και βγάλουμε άκρη για το τι έχει γίνει ακριβώς!!

συγνώμη για τα greeklish τα γράφω από συνήθεια.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μακαρι να βγαλετε μια ακρη!

Εγω προχθες που πηγα στον κτηνιατρο μας που ειναι Φιλοθεη τον ρωτησα μπας και εχει ακουσει τιποτα αλλα δεν ηξερε κατι.:(

Ευχομαι παντως να ειναι καλη η εκβαση της ιστοριας σας!:)

stelcot

New Member
8 Ιανουαρίου 2010
4
0
Ευχαριστώ πάρα πολύ και μακάρι να μην ισχύει τίποτα απ'όλα αυτά ή αν του έτυχε κάτι να τον βοήθησε κάποιος.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Παιδιά μην επαναπαύεστε με ότι σας λέει ο καθένας. Τα πάνω-κάτω πρέπει να φέρετε για να τον βρείτε, στο μέτρο του δυνατού πάντα. Εγώ όλη μέρα στον δρόμο θα ήμουν. Αφίσες, αγγελίες, site τα οποία ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό και αισιοδοξία. Μπορεί να είναι κάπου σε κακά χάλια, όχι απαραίτητα τραυματισμένος, και να ψάχνει κι εκείνος να σας βρει. Και μην ψάχνετε μόνο στην γειτονιά σας. Μπορεί να είναι σε μεγαλύτερη εμβέλεια. Μπορεί κάποιος να τον έχει βοηθήσει αλλά μπορεί και κάπου να είναι και να σας περιμένει...