ΕΝΤΟΝΟ ΓAYΓΙΣΜΑ ...ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

lolita

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2009
89
0
ΧΑΛΚΙΔΑ
Η lolita είναι ενός χρονών πολύ τρυφερή με την οικογένεια και όλους τους γνωστούς!το πρόβλημα είναι με τους ξένους (και πρόσωπα που έχει ξανασυναντήσει π.χ στην πολυκατοικία)γαυγίζει ασταμάτητα ακόμα και άν αυτοί είναι στα 10 μέτρα!Η κατάσταση αυτή είναι πιο έντονη τους τελευταίους 3-4 μήνες.Βγαίνει 2 φορές τη μέρα βόλτα, στο σπίτι παίζει με τις φίλες της κόρης μου (αν έρθει κάποιος για πρώτη φορά στο σπίτι γίνεται χαμός)Δεν ξέρω τι να κάνω!Και το θέμα είναι ότι μερικοί στραβώνουν ειδικά μέσα στην πολυκατοικία και άντε να τους πεισείς ότι για μας είναι το πιο τρυφερό και πιο γλυκό σκυλί στον κόσμο!Με τα σκυλιά είναι άψογη, οι κολλητοι της είναι 5 αδέσποτα που ταίζουμε!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;:confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
(αν έρθει κάποιος για πρώτη φορά στο σπίτι γίνεται χαμός)
Τι χαμος?
Δηλαδη με τους ξενους δεν τα παει καλα αν καταλαβα καλα?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και στο δρόμο και στην βόλτα κάθεται και γαυγίζει σε όποιον περνάει;

lolita

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2009
89
0
ΧΑΛΚΙΔΑ
Ναι yorkie.Η βόλτα μας γίνεται μέσα στο συγκρότημα που μένω, έχει πάρκα με γκαζόν.Κυκλοφορεί κόσμος όσο και μακριά να είναι ο άλλος θα γυρίσει να του γαυγίσει.Κango, ναι όποιος και αν έρθει στο σπίτι εκτός απο τους γνωστούς αναγκάζομαι να την κλείνω κάποιο δωμάτιο.Αντί να χαρούμε τη βόλτα μας ασχολούμαι με τους περαστικούς.Ίσως να της μεταφέρω το αγχος που μου έχει δημιουργήσει αυτή η κατάσταση αλλά είναι πρόβλημα δεν μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο....Οταν ήταν πιο μικρή όπως συμβαίνει με τα μικρόσωμα όλοι θέλανε να την χαιδέψουν πολλές φορές καταλάβαινα ότι φοβότανε και τους έλεγα να την αφήνουν να τους πλησιάσει αυτή.Δεν ξέρω τι έφταιξε το θέμα είναι εάν διορθώνεται.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι yorkie.Η βόλτα μας γίνεται μέσα στο συγκρότημα που μένω, έχει πάρκα με γκαζόν.Κυκλοφορεί κόσμος όσο και μακριά να είναι ο άλλος θα γυρίσει να του γαυγίσει.Κango, ναι όποιος και αν έρθει στο σπίτι εκτός απο τους γνωστούς αναγκάζομαι να την κλείνω κάποιο δωμάτιο.Αντί να χαρούμε τη βόλτα μας ασχολούμαι με τους περαστικούς.Ίσως να της μεταφέρω το αγχος που μου έχει δημιουργήσει αυτή η κατάσταση αλλά είναι πρόβλημα δεν μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο....Οταν ήταν πιο μικρή όπως συμβαίνει με τα μικρόσωμα όλοι θέλανε να την χαιδέψουν πολλές φορές καταλάβαινα ότι φοβότανε και τους έλεγα να την αφήνουν να τους πλησιάσει αυτή.Δεν ξέρω τι έφταιξε το θέμα είναι εάν διορθώνεται.

Σίγουρα χρειάζεσαι την βοήθεια εκπαιδευτη..
Οταν ήταν μικρή καλά έκανες και τους έλεγες να αφήσουν να τους πλησιάσει αυτή.., όταν όμως εκείνη φοβότανε εσύ τι έκανες?την χάιδευες?

Είναι λάθος η βόλτα τις να είναι ο κήπος του σπιτιού σας..όσο μεγάλο και να είναι το συγκρότημα σας..ποσες μυρωδιές, ποσα ερεθίσματα έχει, πόσους ανθρωπους?
Ποσα σκυλιά για κοινωνικοποίηση?
Δεν αρκεί..

Επίσης σίγουρα όταν εμείς έχουμε στρές ο πρώτος αποδεκτης είναι το σκυλί μας.., το οποιο την εκφράζει και ανάλογα..πάντα ο σκύλος μας είναι ο "καθρέφτης" μας..:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul