ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Τενια

Active Member
3 Σεπτεμβρίου 2011
30
0
Καλησπερα! Εχω ενα ημιαιμο μελτεζ-γιορκσαιρ 18 μηνων. Την αναγκη της την κανει παντα στην βολτα πρωι και βραδυ! Αρχισαν οι βροχες ομως και καποιες μερες ειναι αδυνατον να βγαινουμε εξω οποτε σκεφτηκα να βαλω μια πανα για τις δυσκολες αυτες μερες!! Εχθες ψεκασα την πανα με το σπρει εκπαιδευσης αλλα εκανε λιγα τσισα πανω στην πανα και τα υπολοιπα τσισα πιο περα μαζι με κακακια! Πηρα τα κακα τα εβαλα στην πανα για να καταλαβει οτι εκει τα κανουμε αλλα τιποτα! Σημερα το πρωι εκανε κακα αλλου! Τι μπορω να κανω για να μαθει? Σας παρακαλω βοηθήστε την κατασταση!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν ξέρω σε ποιά περιοχή μένεις και πόσο συχνά βρέχει εκεί αλλά θα σου έλεγα να μην την μπερδεύεις με αυτό το τρόπο. Ο σκύλος σου έχει μάθει ότι στην βόλτα κάνει τις ανάγκες της και ουσιαστικά στην ηλικία των 18 μηνών την μαθαίνεις ότι μπορεί να τα κάνει και στο σπίτι. Με κίνδυνο να ξεκινήσει όποτε της έρχονται να τα κάνει όπου βρει. Να την βγάζεις μικρές βολτούλες ακόμη και όταν βρέχει θα έλεγα εγώ.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Δηλαδή αν έκανε εργασία το γιόρκι σου θα έλεγε "βρέχει σήμερα, δε βγαίνω να κυνηγήσω ποντίκια" ;

Τενια

Active Member
3 Σεπτεμβρίου 2011
30
0
Βρεχει αρκετα και ολη την ωρα σχεδον και το πρωι που πρεπει να φυγουμε αν βρεχει δεν μπορω να περιμενω ποτε θα κοψει για λιγο η βροχη να την παω! Για αυτο σκεφτηκα την πανα! Λετε να ειναι αποτυχια?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Βρεχει αρκετα και ολη την ωρα σχεδον και το πρωι που πρεπει να φυγουμε αν βρεχει δεν μπορω να περιμενω ποτε θα κοψει για λιγο η βροχη να την παω! Για αυτο σκεφτηκα την πανα! Λετε να ειναι αποτυχια?
Πάρε μια ομπρέλα :)
Προσωπικά το θεωρώ λίγο ανούσιο να προσπαθείς να μάθεις στο σκυλί αυτό που του διόρθωσες όταν ήταν μικρότερο. Δηλαδή του έμαθες όσο ήταν κουτάβι να μη λερώνει στο σπίτι και τώρα του ξαναλες λέρωσε; Προφανώς μπερδεύεται.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να βγειτε με καθε καιρο!
Οι δικες μου συχαινονται παααρα πολυ την βροχη ( ενω οι βουτιες στην θαλασσα ολο το χρονο δεν τους πειραζει) και ετσι κανουν ταχυτατα τις αναγες τους και βουρ μεσα παλι- ετσι ουτε εγω, ουτε αυτες δεν χρειαζεται να βρεχομαστε πολυ.