Εμείς (η Μόκα) συμμετέχουμε (και τις 2 μέρες) και θα χαρούμε να γνωρίσουμε όλους τους φίλους από το forum θα είναι εκεί!Εσείς συμμετέχετε;
Ευχαριστούμε, κυρία μου, η "κατηγορία" μας θα χαρεί να σας γνωρίσει. Τώρα, δεν ξέρω αν η έννοια "κατηγορία" πρέπει να μας κάνει να χαρούμε ή το λέτε προσβλητικάΣυγγνώμη καλέ κυρία, με το σκυλί κατράμι, αλλά η ερώτηση ήταν προσωπική για την αφεντιά σας, αν θα συμμετέχετε.
Τους υπόλοιπους που λες, ή μάλλον την "κατηγορία" του johnk, τους έχω καταλάβει ότι θα συμμετέχουν.
Ελπίζω να γνωριστούμε...
...με 2 άσπρες τρίχες....Συγγνώμη καλέ κυρία, με το σκυλί κατράμι,
Ασε... του Diego θα είναι. Ακόμη πάνω σας τις έχετε;...με 2 άσπρες τρίχες....
Ναι, και εμεις- με ολο το κοπαδι!...
+ η Frenchie Fan και η cocker-fan
Δεν είναι του Diego,είναι αυτόφυτες.....και σήμερα ανακάλυψα και μια τρίτη...πάει το κατράμι χαχαχαχα(να είναι τα μέτρα άραγε που ακούει ο σκύλος μου και ασπρίζει;;)Ασε... του Diego θα είναι. Ακόμη πάνω σας τις έχετε;
Μάλιστα λοιπόν. Και τις δύο μέρες θα είσαστε; Από νωρίς;
Γιουπιι θα εχουμε και κοκονι-φωτος..!!
Να θυμηθω να σου φερω το stick....(θα το επαναλαβω πολλες φορες απο μεσα μου για να το θυμηθω)!
άσπρες τρίχες???αυτό είναι ελάττωμα αποκλεισμού...τσιμπιδάκι και βγάλσιμο ή λίγο φούμο ή έστω μια χρωμοβαφή μαλλιών και γρήγορα :lol:Δεν είναι του Diego,είναι αυτόφυτες.....και σήμερα ανακάλυψα και μια τρίτη...πάει το κατράμι χαχαχαχα(να είναι τα μέτρα άραγε που ακούει ο σκύλος μου και ασπρίζει;;)
ναι θα είμαστε και τις δύο μέρες απο νωρίς....,και την κυριακή μέχρι το τέλος γιατί παίζουμε μαζί με τον εκτροφέα μας.......τρομάρα μας...
Και πιος σου λεει, οτι δεν εχουμε!Πω πω πώς μπορείται έγω θα είχα τρομερό άνχος.