Δώρα για τις γιορτές...


jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
εχετε σκεφτει τις γιορτες να κανετε δωρο στους αγαπημενους σας, κατι απο το bazzar των φιλοζωικων οργανωσεων? το βρισκω καλη ιδεα.. :rolleyes:
 


veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Φυσικά, και όχι μόνο των φιλοζωικών αλλά και απο άλλες οργανώσεις όπως το χαμόγελο του παιδιού. Αγαπάμε τα ζώα αλλά κ τους ανθρώπους.
 


Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ δεν τους παίρνω δώρα, ίσως μόνο μερικά κοκά που και που. Αλλά είναι όμορφα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που γυρνάω σπίτι και βγαίνουμε μέσα στη νύχτα. Σάς έχει τύχει η ίδια η νύχτα να μυρίζει χαρά, αισιοδοξία, κρασί, απόηχους γέλιων, ατέρμονη ησυχία μέσα στην οχλοβοή, είναι κάτι πολύ όμορφο.

Μια ευχή για όλους: Εύχομαι και φέτος να είμαι μόνος μου αργά το βράδυ και όλοι οι καλοί άνθρωποι να βρείτε ένα σπίτι να πάτε και να διασκεδάσετε γιατί πλέον διεθνώς και εθνικώς μάς στραγγίζουν και μάς σουβλίζουν, φυσικά και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Οπότε μην αισθανθείτε τύψεις, να βγείτε και να περάσετε όμορφα, το έχετε ανάγκη κι ας μην το καταλαβαίνετε.
 


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Και εμείς το ίδιο!!!!Πέρσι τα δώρα που έκανα στα αγαπημένα μου πρόσωπα ήταν όλα απο bazaar φιλοζωικών κυρίως οργανώσεων αλλά και φιλανθρωπικών!!!
 


roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
τωρα που λετε για δωρα χριστουγεννων καπια παιδια περνουν αθωα κουταβακια για δωραα!! παναγιαα μου τρομαζω και με την σκεψη τι θα περασει το σκυλακι!!!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=uhBWmlq8rpM&feature=related[/video]
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μηνύματα
898.141
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ