Δύο ως τέσσερις οι αρκούδες μέσης ηλικίας στο Ανατ

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Μου το ειπαν χθες και ξεκαρδιστηκα στα γελια. Δεν το πιστεψα με τιποτα. Αλλα βρηκα ενα σωρο αρθρα των τελευταιων ημερων! Η μια εθεαθη πολυ κοντα στην περιοχη μας. Ε ρε και βρεθει καμια μπροστα στον Λανς! :confused:

Αντιμέτωποι με αρκούδες στο Πήλιο! | ONLARISSA.GR – 24ωρη ενημέρωση, ειδήσεις, νέα για τη Λάρισα, την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Περιβαλλον - Environment: Δύο ως τέσσερις οι αρκούδες μέσης ηλικίας στο Ανατολικό Πήλιο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Τον ρωτήσαμε ως αυτόπτη μάρτυρα να μας μεταφέρει την εικόνα του ζώου, που έχει προκαλέσει το φόβο. Αν είναι μια μεγάλη αρκούδα. «Που να ξέρω;», απόρησε και ο ίδιος. «Μήπως έχω ξαναδεί από κοντά αρκούδα για να ξέρω! Αν ήταν για αγριογούρουνα θα σας έλεγα…».

αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Τον ρωτήσαμε ως αυτόπτη μάρτυρα να μας μεταφέρει την εικόνα του ζώου, που έχει προκαλέσει το φόβο. Αν είναι μια μεγάλη αρκούδα. «Που να ξέρω;», απόρησε και ο ίδιος. «Μήπως έχω ξαναδεί από κοντά αρκούδα για να ξέρω! Αν ήταν για αγριογούρουνα θα σας έλεγα…».

αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

ακριβως το ιδιο αντιδρασαμε κι εμεις εδω οταν διαβασαμε για τον τυπο.:cool: ο καθενας στο ειδος του! :p

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καταγγέλλω επίσημα τον Nizinny για παράνομη εκτροφή αρκούδας! Δείτε το βίντεο από την εκπαίδευσή της! Για όποιον έχει αμφιβολίες είναι και ο Λανς στο βίντεο! :p

Man Trains His Big Brown Bear To Do Wild Tricks! - YouTube
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! που το ξετρυπωσες αυτο? :p

αμα δειτε αρκουδα λεει να μην την προκαλεσετε (χαιρω πολυ) και να μην τρεξετε αλλα να συνεχισετε την πορεια σας κανονικα. :rolleyes: Ποιος εχει τοση ψυχραιμια δεν μας λεει το αρθρο που εχουμε δει αρκουδα μονο σε ζωολογικο κηπο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Διάβασα επίσης ότι ο Αρκτούρος δεν επεμβαίνει παρά μόνο για να πιστοποιήσει ότι είναι αρκούδα..Κατά τα άλλα εφόσον δεν είναι τραυματισμένη δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ετοιμάζουν λέει όμως ομάδα να την αιχμαλωτίσει; Kαι τι θα την κάνουν;

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Να μη τη σκοτωσει κανας εξυπνακιας. Εκει ειναι το θεμα. Γιατι αν χαλαει τα μελισσια θα τη παρουν στο κυνηγι

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εγω διαβασα διαφορα δημοσιευματα, αλλα ελεγαν οτι θα την/τις μεταφερουν στο "φυσικο" του-ς περιβαλλον στην Πινδο κι αλλα ελεγαν οτι το Πηλιο ενδεικνυται για βιοτοπος της αρκουδας. Τωρα τι θα γινει τελικα δεν το ξερει κανεις μαλλον κι αφου ο Αρκτουρος δεν ανακατευεται ας ανακατευτουν οι αναρμοδιοι.

Κι εγω παντως εχω την ανησυχια οτι δεν θα τις αφησουν σε ησυχια οσο αυτες χαλανε μελισσια. Που να αρχισουν να αρπαζουν και κανενα προβατο να δειτε τι θα γινει. Αφησαν βεβαια να εννοηθει οτι θα αποζημιωθουν οσοι μελισσοπαραγωγοι ζημιωθηκαν απο τις αρκουδες.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.387
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! που το ξετρυπωσες αυτο? :p

αμα δειτε αρκουδα λεει να μην την προκαλεσετε (χαιρω πολυ) και να μην τρεξετε αλλα να συνεχισετε την πορεια σας κανονικα. :rolleyes: Ποιος εχει τοση ψυχραιμια δεν μας λεει το αρθρο που εχουμε δει αρκουδα μονο σε ζωολογικο κηπο...
μου θύμισες κάτι χρονια πριν που είχαμε πάει χειμώνα στα γρεβενά και είχαμε την φαεινή ιδέα να κάνουμε κι ένα πέρασμα από την κατάρα... τα αρκούδια δεν είχαν κοιμηθεί ακόμα και είχαν αφήσει πατημασιές στο φρέσκο χιόνι...κάναμε αναστροφη και γεια σας!!!

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Αφησαν βεβαια να εννοηθει οτι θα αποζημιωθουν οσοι μελισσοπαραγωγοι ζημιωθηκαν απο τις αρκουδες.
αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα θα γεμίσετε αρκούδες