Παιδια Χρονια πολλα σε ολους! Δυστυχως ειχα πει οτι αν θα ανοιγα νεο θεμα δεν θαταν για καλο.. θελω τη βοηθεια σας/γνωμη για το τι να κανω με τον Ερμη. Δυστυχως οπως δειχνουν τα πραγματα δεν θα μπορεσουμε να τον κρατησουμε για πολυ ακομα... Υπενθυμιζω οτι μιλαμε για εναν σκυλο ο οποιος ηταν φοβικος, επιθετικος, εχουμε περασει ενα χρονο εκπαιδευσης με πολυ καλα αποτελεσματα και οτι μενει μαζι μας μεσα στο σπιτι χωρις ομως τη συγκαταθεση των γονιων μου. Οπως εχω ξαναπει, εκεινοι δεν μπορουν να του συμπεριφερθουν οπως πρεπει, δεν με ακουνε σε οτι τους λεω, δεν τον ηθελαν μεσα στο σπιτι απο την αρχη και δεν εχουν καμια διαθεση να ασχοληθουν μαζι του. Εξω στην αυλη δεν μπορει να βγει γιατι υπαρχει ο φοβος της φολας οπως εχω ξαναπει. Περα απο αυτα τα οποια μπορω να διαχειριστω, τον τελευταιο καιρο η μητερα μου εβγαλε κατι σαν αλλεργικα σπυρια που της ειπαν οτι μπορει να ειναι απο τριχα ζωου!!!, το οποιο εκανε τα πραγματα ακομη πιο πιεστικα! Και για τελος, το επομενο διαστημα θα χρειαστει να φυγω στο εξωτερικο (κατι το οποιο εχω αναβαλλει ενα χρονο και ενας απο τους λογους ειναι ο Ερμης)....
Οι γονεις μου επιμενουν να τον δωσουμε και δυστυχως αν φυγω δεν θα μπορεσει να μεινει μαζι τους, δεν μπορουν ουτε βολτα να τον βγαλουν οσο και αν προσπαθω εδω και μηνες να τους εκπαιδευσω.. Τι να κανω......?
Νομιζω οτι ειμαι σε αδιεξοδο δυστυχως...
Οι γονεις μου επιμενουν να τον δωσουμε και δυστυχως αν φυγω δεν θα μπορεσει να μεινει μαζι τους, δεν μπορουν ουτε βολτα να τον βγαλουν οσο και αν προσπαθω εδω και μηνες να τους εκπαιδευσω.. Τι να κανω......?
Νομιζω οτι ειμαι σε αδιεξοδο δυστυχως...