Δυσκολα τα πραγματα...

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Παιδια Χρονια πολλα σε ολους! Δυστυχως ειχα πει οτι αν θα ανοιγα νεο θεμα δεν θαταν για καλο.. θελω τη βοηθεια σας/γνωμη για το τι να κανω με τον Ερμη. Δυστυχως οπως δειχνουν τα πραγματα δεν θα μπορεσουμε να τον κρατησουμε για πολυ ακομα... Υπενθυμιζω οτι μιλαμε για εναν σκυλο ο οποιος ηταν φοβικος, επιθετικος, εχουμε περασει ενα χρονο εκπαιδευσης με πολυ καλα αποτελεσματα και οτι μενει μαζι μας μεσα στο σπιτι χωρις ομως τη συγκαταθεση των γονιων μου. Οπως εχω ξαναπει, εκεινοι δεν μπορουν να του συμπεριφερθουν οπως πρεπει, δεν με ακουνε σε οτι τους λεω, δεν τον ηθελαν μεσα στο σπιτι απο την αρχη και δεν εχουν καμια διαθεση να ασχοληθουν μαζι του. Εξω στην αυλη δεν μπορει να βγει γιατι υπαρχει ο φοβος της φολας οπως εχω ξαναπει. Περα απο αυτα τα οποια μπορω να διαχειριστω, τον τελευταιο καιρο η μητερα μου εβγαλε κατι σαν αλλεργικα σπυρια που της ειπαν οτι μπορει να ειναι απο τριχα ζωου!!!, το οποιο εκανε τα πραγματα ακομη πιο πιεστικα! Και για τελος, το επομενο διαστημα θα χρειαστει να φυγω στο εξωτερικο (κατι το οποιο εχω αναβαλλει ενα χρονο και ενας απο τους λογους ειναι ο Ερμης)....
Οι γονεις μου επιμενουν να τον δωσουμε και δυστυχως αν φυγω δεν θα μπορεσει να μεινει μαζι τους, δεν μπορουν ουτε βολτα να τον βγαλουν οσο και αν προσπαθω εδω και μηνες να τους εκπαιδευσω.. Τι να κανω......?
Νομιζω οτι ειμαι σε αδιεξοδο δυστυχως...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Χρόνια Πολλά!!
Όπως τα περιγράφεις τα πράγματα και με δεδομένο ότι θα φύγεις εξωτερικό (φαντάζομαι δεν υπάρχει η επιλογή να τον πάρεις μαζί σου ε?) άρχισε να ψάχνεις μια καλή οικογένεια....

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Δυσκολα δυσκολα δυσκολα δυσκολα. Δυστυχως και εγω τη μοναδικη λυση που μπορω να βρω ηταν να βρεθει καποιος που να μπορει να τον κρατησει... αλλα ειναι και αλητης ο μικρος! δεν ειναι και ο πιο ευκολος σκυλος.. δεν ειναι απο τα σκυλια του χαδιου, δεν ξερω αν θα μπορεσει να βρεθει καποιος να τον θελει... μονο καποιος με πολλες γνωσεις θα μπορει να τον κουμανταρει! πραγματικα δεν ξερω!!

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
προσπάθησε να βρειις κάποια λύση. Είναι έγκλημα να αφεθεί ο σκύλος στο δρόμο. Είναι σαν να εγκαταλείπεις μικρό παιδί. Εγώ θα προσπαθούσα να τον πάρω μαζί μου. Πάση θυσία. έστω και μετά από λίγο. Ψάξε στους φίλους σου για λίγη φιλοξενία μέχρι να τακτοποιηθείς. Πόσο καιρό θα χρειαστεί να λείψεις?

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Απλά εγώ αυτό κατάλαβα από τα συμφραζόμενα. Αν έκανα λάθος ζητάω συγνώμη.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
δυστυχως να τον παρω μαζι μου δεν γινεται γιατι δεν θα μενω μονος μου και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να τον παρω μαζι...και θα παω και για μεγαλο χρονικο διαστημα... εννοειται οτι δεν θα τον εγκαταλειψω! εδω εχουμε περασει δυσκολοτερες περιπτωσεις και δεν τον εγκατελειψα!! δεν ξερω, το σκεφτομαι εδω και καιρο και δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη λυση απο το να μπορεσω να βρω καποιον που μπορει να τον κρατησει... αλλα και αυτο που φαινεται ακατορθωτο... :(

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
posedon2468 καλησπέρα :)

Αρχικά στεναχωρήθηκα μόλις διάβασα το παρόν νήμα, επειδή έχω παρακολουθήσει κάποια από τα θέματα που είχες ανοίξει για τα προβλήματα με τον σκυλάκο σου και τις προσπάθειες σας, και έχω καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπάς.
Από την άλλη οι καιροί δυστυχώς είναι δύσκολοι, και πολλοί μπορούν να βρεθούν στη θέση σου.
Φαντάζομαι για να λες πως δεν μπορείς να τον πάρεις μαζί το έχεις ήδη ψάξει και είναι έτσι, οπότε άρχιζε να αναζητάς οικογένεια.

Είναι κάτι που θέλει χρόνο να ξέρεις και δεν είναι εύκολο..
Μακάρι να βρεις έναν τρόπο και να μπορέσεις να τον κρατήσεις κοντά σου, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου..
Εύχομαι να βρεις μια πολύ καλή οικογένεια για τον Ερμη..

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Sofouli ευχαριστω και ναι, το εχω ψαξει και δεν γινεται δυστυχως... ηδη εχω χασει μια ευκαιρια για δουλεια στο εξωτερικο αλλα δυστυχως αυτη τη φορα δεν γινεται διαφορετικα,τα πραγματα ειναι δυσκολα.... δεν ξερω... ισως να πρεπει να το παρω αποφαση και να αρχιζω να ψαχνω... :( αλλα δεν ξερω και πως!που! και ποιος μπορει να θελει να υιοθετησει εναν αλητακο σαν τον Ερμη? εδω ειναι δυσκολο να βρεις οικογενεια για κουταβια!! πραγματικα ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ξεκίνα με μια αγγελία στο facebook για αρχή.
Γράψε όμως περί τεινός πρόκειτε όπως και τα καλά του φυσικά.
Θα βοηθήσουμε κι εμείς με κοινοποιήσεις :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μπορεί στους νέους γονείς να είναι αρνάκι. Μην ξεχνάς ότι ο σκύλος καταλαβαίνει τα πάντα κι αν οι γονείς σου βγάζουν καντήλες και μόνο που ακουν το όνομά του είναι φυσικό το καημένο να αντιδρά με τον τρόπο του, ισως για να εισπράξει την καλοπροαίρετη προσοχή τους. Τωρα που θα φύγεις κι εσύ, θα τους λείψει και ο σκύλος σου.:p
'Αρχισε με το fb και το φόρουμ και βλέπεις.
Χρόνια πολλά και τυχερά!:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ