Δικό μου λάθος??ή..

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Ρε dogites και dogitises εδώ και κανα 4ήμερο έχω σοβαρό θέμα..Λοιπόν το κουτάβι μου είναι 2,5 μηνών θηλυκό...!!Έχει μάθει να τα κάνει στην πάνα όλα..του έχω φτιάξει μία παράγκα χεχε σάν creta creta δεν θυμάμει πως λέγετε και εκεί κοιμάται και τρώει και πίνει και η πάνα είναι στην μπαλκονόπορτα μέχρι να κάνει και το άλλο εμβόλιο να την μάθω σιγά σιγά να τα κάνει έξω..να μήν πολυλογώ ακούστε τι κάνει πρώτον τρώει τα κακά της και μπροστά μου που την προλαβαίνω..αλλα όταν λείπω για τουλάχιστον 20 λεπτά λές και αφηνιάζει τρώει την πάνα την κάνει κοματάκια πάει και κατουράει όπου νά ναι και μετά τα πίνει!!και αφού κάνει αυτό κάθετε στη φωλιά της και περιμένει ήσυχα ήσυχα ή παίζει με την καμήλα της(άλλο πάλι και αυτό τί μπαλάκια τί κουδουνάκια μόνο με μία καμήλα αρκουδάκι την βρίσκει..)λέω θα φταίει που φεύγω απο το δωμάτιο και βαριέται..αλλά δεν εξηγήτε γιατί το πρωί που είμαι στην σχολή δεν κάνει καμία ζημιά είναι πολύ ήσυχη..δεν τα τρώει και έρχομαι και τα μαζεύω τώρα τι μπορεί να φταίειι??προσπάθησα να αντικαταστήσω την πάνα με εφημερίδα που διάβασα κάτι τόπικ εδώ στο φόρουμ αλλα το αποτέλεσμα ήταν να βρώ την εφημερίδα 10000 κομάτια:pάν έχετε κάποια ιδέα ή κάποιο τόπικ που δεν έχει πάρει το μάτι μου σάς παρακαλώ δώστε τα φώτα σας.

'Αγγελος

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Kάνε μια αναζήτηση γιατί για όλες τις ερωτήσεις σου υπάρχουν παλαιότερα θέματα.
Να μην τα ξαναπούμε πάλι όλα από την αρχή!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
του έχω φτιάξει μία παράγκα χεχε σάν creta creta δεν θυμάμει πως λέγετε
Caretta Caretta λέγεται!

Άγγελε, πρέπει να την περιορίζεις όταν θα λείπεις. Να μπορείς να την κλείνεις σε ένα χώρο που δε θα μπορεί να καταστρέψει. Δεν ξέρω αν η carreta carreta που κατασκεύασες κλειδώνει, αλλά θέλεις ένα μικρό χώρο που θα την περιορίζει. Εννοείται πρέπει να τη βγάζεις τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας για να κάνει τσίσα-κακά εκεί που θέλεις να τα κάνει κι όταν μεγαλώσει. Όταν δε θα μπορείς να την επιτηρείς θα τη βάζεις εκεί μέσα. Όταν θα μπορείς θα τη βγάζεις. Σιγά-σιγά θα μάθει. Τα δαγκώνει και τα ξεσκίζει όντως για παιχνίδι. Πάσης φύσεως χαρτιά. Ιδιαίτερη αδυναμία σε εφημερίδες, χαρτοπετσέτες και κωλόχαρτα. Πάρτης τίποτα μασουλητήρια να περνάει την ώρα της χωρίς να βαριέται (τόσο πολύ).

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Ναι το καρέτα καρέτα είναι αυτοσχέδιο :p είναι περίπου 2χ2 δεν ξέρω άν είναι αρκετό..ναι αλλα δέν σου φαίνεται περίεργο που όταν λείπω ωρες απο το πρωί δεν κάνει ζημιές αλλά όταν είμαι σπίτι και βγώ για να πάω να πάρω τσιγάρα γυρνάω και βλέπω ένα δωμάτιο λές και είχα αφήσει έναν χούλιγκαν που έχασε η ομάδα του..θα ψάξω κι άλλο το φόρουμ γιατί όσα βρήκα να σου πώ την αλήθεια δεν με κάλυψαν μπορεί να μην έψαξα αρκετά! τώρα πάω να το παίξω λίγο εκπαιδευτής:)θα μπώ ποιο μετά και θα ψάξω κι άλλο ευχαριστώ!!

Υ.Γ
Ναι εννοείτε άμα θέλετε σβήστε το θέμα μην λέμε όλο τα ίδια:):)

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Δεν έχω ξαναπεί τα παραπάνω κάπου, οπότε δε λέμε τα ίδια και τα ίδια ;)

2x2 θα έλεγα πως έιναι καλό και για όλη μέρα... Είναι υπέραρκετο για να του μάθεις τα βασικά. Τόσο που μπορεί να χρειαστείς και κάνα κλουβί μεταφοράς παύλα crate για βοήθεια. Δεν ξέρω και τι κουτάβι έχεις βέβαια. Άρα κάνε κάτι για να μπορείς να το κλειδώνεις μέσα σ'αυτό το χώρο 2x2 και αφαίρεσε ό,τι αντικείμενα μπορεί να καταστρέψει όταν δεν το βλέπεις. Μπορείς να το έχεις και όταν λείπεις στη σχολή εκεί μέσα. Βάλτου νερό και παιχνίδια και ίσως μια πάνα για ώρα ανάγκης (ώρα ανάγκης όχι να τα κάνει εκεί συνέχεια) και βλέπεις. Δε μου φαίνεται περίεργο που έχει συγκεκριμένη ώρα που είναι δραστήρια και παίζει. Τα σκυλιά είναι ζώα συνήθειας. Έχουν συγκεκριμένες ώρες που κοιμούνται και παίζουν. Επίσης πολλά τα πιάνει μια τρέλα μετά το βραδυνό και τρέχουν σα δαιμονισμένα μέσα στο σπίτι :p Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μπορεί να ξεσκίσουν ό,τι βρουν μπροστά τους!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97