Ρε dogites και dogitises εδώ και κανα 4ήμερο έχω σοβαρό θέμα..Λοιπόν το κουτάβι μου είναι 2,5 μηνών θηλυκό...!!Έχει μάθει να τα κάνει στην πάνα όλα..του έχω φτιάξει μία παράγκα χεχε σάν creta creta δεν θυμάμει πως λέγετε και εκεί κοιμάται και τρώει και πίνει και η πάνα είναι στην μπαλκονόπορτα μέχρι να κάνει και το άλλο εμβόλιο να την μάθω σιγά σιγά να τα κάνει έξω..να μήν πολυλογώ ακούστε τι κάνει πρώτον τρώει τα κακά της και μπροστά μου που την προλαβαίνω..αλλα όταν λείπω για τουλάχιστον 20 λεπτά λές και αφηνιάζει τρώει την πάνα την κάνει κοματάκια πάει και κατουράει όπου νά ναι και μετά τα πίνει!!και αφού κάνει αυτό κάθετε στη φωλιά της και περιμένει ήσυχα ήσυχα ή παίζει με την καμήλα της(άλλο πάλι και αυτό τί μπαλάκια τί κουδουνάκια μόνο με μία καμήλα αρκουδάκι την βρίσκει..)λέω θα φταίει που φεύγω απο το δωμάτιο και βαριέται..αλλά δεν εξηγήτε γιατί το πρωί που είμαι στην σχολή δεν κάνει καμία ζημιά είναι πολύ ήσυχη..δεν τα τρώει και έρχομαι και τα μαζεύω τώρα τι μπορεί να φταίειι??προσπάθησα να αντικαταστήσω την πάνα με εφημερίδα που διάβασα κάτι τόπικ εδώ στο φόρουμ αλλα το αποτέλεσμα ήταν να βρώ την εφημερίδα 10000 κομάτιαάν έχετε κάποια ιδέα ή κάποιο τόπικ που δεν έχει πάρει το μάτι μου σάς παρακαλώ δώστε τα φώτα σας.
'Αγγελος
'Αγγελος