Δικηγόρος με εξειδίκευση στα φιλοζωϊκά

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Eδώ και ένα χρόνο έχω γνωρίσει τον κύριο Παναγιώτη, στην Τήνο, ο οποίος με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει φροντίζει αδέσποτα σκυλιά.
Ήταν μέλος της φιλοζωικής της Τήνου και όταν αυτή διαλύθηκε ήταν ο μόνος που φρόντισε τα ζώα .
Πέρσι που ήμουν εκεί βρήκα ένα σέτερ στα πρόθυρα της ηλίασης και ο κύριος Παναγιώτης ήταν ο μόνος που μας βοήθησε και πήρε τον σκύλο στις εγκαταστάσεις του. Από τότε έχουμε συχνή επαφή, προσπαθεί μάταια να φτιάξει ξανά την φιλοζωική αλλά έχει προβλήματα με κάποιες κυρίες μέλη της. Το ζήτημα είναι μπερδεμένο και μου ζήτησε την βοήθεια μου εάν γνωρίζω έναν δικηγόρο με εξειδίκευση στα φιλοζωικά θέματα.
Αν ξέρετε κάτι και μπορείτε να μου δώσετε τα στοιχεία του θα βοηθούσε πολύ.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Δεν είναι μία δικηγόρος στην Κρήτη που είναι και μέλος φιλοζωικής αν δεν κάνω λάθος? Αρκετά γνωστή, έχει μιλήσει και σε κανάλια αρκετές φορές. Μου διαφεύγει το όνομά της όμως.... :(

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παλιά ήξερα τον Αγγελέτο, που νομίζω ότι είναι και στον ΚΟΕ...Επίσης, η αδελφή μου έχει έναν δικηγόρο που αναλαμβάνει υποθέσεις με παράνομα εκτροφεία, κακοποιήσεις και με τον οποίο συνεργάζεται Θα τη ρωτήσω και θα σε πάρω τηλέφωνο...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δεν είναι μία δικηγόρος στην Κρήτη που είναι και μέλος φιλοζωικής αν δεν κάνω λάθος? Αρκετά γνωστή, έχει μιλήσει και σε κανάλια αρκετές φορές. Μου διαφεύγει το όνομά της όμως.... :(
Η κυρία Μπομπολάκη...

Νομίζω ότι είναι και Πρόεδρος της Ενωσης φιλοζωικών σωμα΄τείων, αν δεν κάνω λάθος?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η κυρία Μπομπολάκη...

Νομίζω ότι είναι και Πρόεδρος της Ενωσης φιλοζωικών σωμα΄τείων, αν δεν κάνω λάθος?
Μπορουμε να βρουμε το τηλ της καπου?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Το έδωσα κι εγώ το τηλέφωνο στον κύριο Παναγιώτη, για να δούμε αν θα βγάλει άκρη.
Ευχαριστούμε Veronica :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μήπως έχεις απόκρυψη; Στείλε ένα μήνυμα να ξέρει περί τίνος πρόκειται.

Μια δικηγόρος που βρήκα σε άλλη σελίδα:
Για λογαριασμό της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής 110 Φιλοζωικών Σωματείων
Τάκη Βασιλική
Δικηγόρος Εφετειακής περιφέρειας Θεσσαλονίκης
Τηλ. 6932726576