Ανακοινώθηκε στο site του ΟΚΑ,το πρόγραμμα της διεθνούς έκθεσης μορφολογίας που θα γίνει 27-28 Μαρτίου 2010.
Πληροφοριες: www.oka.gr
Πληροφοριες: www.oka.gr
εαν θελει ο κυριος μπορω να του εξηγησω γιατι τον συμφερει περισσοτερο να μας δινει χωρο απο τα περιπτερα.προσωπικα εχω εκφρασει γραπτως στον ομιλο περαν των συγχαρητηριων απο πλευρας διοργανωσης μονο της εκθεσης απο πλευρας ΟΚΑ και τη δυσαρεσκεια μου προς καποια κακως κειμενα που παρατηρησα...
Οπως ομως μου απαντησε πολυ ευστοχα η κυρια Μιμμη...ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη και αν δεν υπαρξουν παμπολλες διαμαρτυριες, ο γενικος υπευθυνος διοργανωσης της DIANA
μην το λες !ειναι η μεγαλητερη εκθεση (απο την πλευρα της προσελευσης του κοινου) ειναι μια καλη ευκαιρια να δειξεις την δουλεια σου και την φυλη σου σε μια μεγαλη μαζα ασχετων με το θεμα. τωρα ποσα θα καταλαβουν αυτοι που τα δειχνεις ειναι σχετικο.το θεμα ειναι να πηγαινεις σε μια εκθεση και να εισαι ανετος με τα σκυλια σου αμα ειναι να στριμωχνεσαι και να ταλαιπωρεισαι και εσυ και οι σκυλοι τοτε για μενα δεν εχει κανενα σκοπο
το θεμα ειναι να πηγαινεις σε μια εκθεση και να εισαι ανετος με τα σκυλια σου αμα ειναι να στριμωχνεσαι και να ταλαιπωρεισαι και εσυ και οι σκυλοι τοτε για μενα δεν εχει κανενα σκοπο
δε διαφωνω ρε συ σ'αυτο και θαυμαζω τις προσπαθειες του οκα απλα αξιζει αυτη η εκθεση να γινεται πιο ευρυχωρα αυτο λεω. Και επισης οταν καποιος ερχεται απο αλλου καλο ειναι να ειναι μια εκθεση διπλη γιατι αλλιως το σκεφτεται αν δεν ειναι απο αθηναμην το λες !ειναι η μεγαλητερη εκθεση (απο την πλευρα της προσελευσης του κοινου) ειναι μια καλη ευκαιρια να δειξεις την δουλεια σου και την φυλη σου σε μια μεγαλη μαζα ασχετων με το θεμα. τωρα ποσα θα καταλαβουν αυτοι που τα δειχνεις ειναι σχετικο.
εχεις απολυτο δικιο και δεν κατηγορω καποιον γι αυτο απλα τι θα επιθυμουσα λεω χωρις να γινομαι παραλογος και να εχω εξωπραγματικες απαιτησειςτο να ενοικιασθεί κλειστός χώρος για την διεξαγωγή της έκθεσης είναι εκτός απο δύσκολο να βρεθεί - και πανάκριβο με κίνδυνο να μπεί μέσα ο όμιλος οικονομικά και μάλιστα τώρα με την οικονομική κρίση.
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο αλλα αν ο αλλος δεν δινει χωρο τι να κανουν. το concept ειναι σωστο και επωφελες δεδομενου οτι ο διοργανωτης δεν αλλαζει μυαλα πρεπει να προσαρμοστουμε.Και επισης οταν καποιος ερχεται απο αλλου καλο ειναι να ειναι μια εκθεση διπλη γιατι αλλιως το σκεφτεται αν δεν ειναι απο αθηνα
οπου κουκος...?????Κρίμα. Ναι, "ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη" αλλά αυτός ο κούκος ξύπνησε μέσα στο καλοκαίρι!!!!
Κι εγω κατι τετοιο γνωριζωΑπό όσο ξέρω,υπήρχαν σοβαρά προβλήματα (νομίζω έως και νομικά) με τον κύριο που είχε αναλάβει την διαχείριση του site έως πρότινος. Μόλις λύθηκαν αυτά τα προβλήματα και μπορεσε να ενημερωθεί το site ανακοινώθηκε η έκθεση.
Η πρόθεση των ανθρώπων του ΟΚΑ ήταν να έχει ανακοινωθεί η έκθεση πολύ νωρίτερα.