Διαχωριστικό πόρτας;

antigonouli

New Member
29 Ιουνίου 2011
3
0
Καλησπέρα σας ! Μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια διαχωριστικά που "σφηνωνουν" στην κασα της πορτας κατω χαμηλά ετσι ώστε να μην αφηνεις τον σκυλο να κινειται σε καποια μερη του σπιτιου. Ξερεις κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο στην Θεσσαλονικη ?

antigonouli

New Member
29 Ιουνίου 2011
3
0
:O εισαι σιγουρος ????? νομιζα οτι θα με εστελνες σε κανενα εξειδικευμενο μαγαζι για ζωα ! εχει ? τα εχεις δει ?

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Νομίζω οτι το baby gate που είχα δεί στα jumbo ήταν αρκετά ακριβό αν δεν κάνω λάθος, εγώ πήρα μία πέργκολα που έκανε 4€ απ'τα jumbo και έκανε μια χαρά την δουλειά της!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Το baby gate κοστίζει περίπου 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά, αλλά από θέμα αντοχής, δεν συγκρίνεται με την πέργολα.
Εξαρτάται λοιπόν, από την ζωηράδα του "τέρατος" που θέλουμε να περιορίσουμε ;):)

cgri1976

Well-Known Member
Το baby gate κοστίζει περίπου 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά, αλλά από θέμα αντοχής, δεν συγκρίνεται με την πέργολα.
Εξαρτάται λοιπόν, από την ζωηράδα του "τέρατος" που θέλουμε να περιορίσουμε ;):)
σωστα!!!!!!! εμενα για παραδειγμα αντεχε την δυναμη αλλα μετα απο καιρο απλα το πηδουσε και βρισκοταν πανω σε καναπεδες, στο κρεβατι μου και οπου ηθελε.... αναλογως τι "τερας" εχεις!!!!! :-D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Σ' αυτή την περίπτωση, βρίσκεις τρόπο να στηρίξεις μια ελαφριά πέργολα, πάνω από το baby gate...:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Να μην βοηθήσουμε τον κόσμο;
Το βαρύ πυροβολικό όμως, δεν το έδωσα...ακόμη...:p

cgri1976

Well-Known Member
Σ' αυτή την περίπτωση, βρίσκεις τρόπο να στηρίξεις μια ελαφριά πέργολα, πάνω από το baby gate...:p
μπαααα...ουτε και αυτο......απλα φωναξα σιδερα, εφτιαξα μια πορτα που ανοιγει και διπλωνει, λες και ειναι γκαραζ, με υψος 1.30....κοστισε λιγο αλλα τουλαχιστον οταν θα λειπω θα ξερω οτι το σκυλι ειναι ασφαλη και οχι να μασουλαει κανενα καλωδιο...!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97