Διαφήμιση και αγγελίες εκτροφείων

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Τι εντυπωση σας κανει οταν εκτροφεας ποσταρει (αν)αγγελιες γεννας και πωλησης κουταβιων σε αγγελιοχωρους μαζι με ολους τους ΒΥΒ και τους παπιμιλαδες ? (αναφεροντας βεβαια και την τιμη πωλησης)

Δεν ειναι κατι ανηθικο βεβαια , αλλα εμενα μου εκανε ασχημη εντυπωση που το ειδα (και μαλιστα σε περισσοτερες της μιας ιστοσελιδας πωλησης σκυλων - αλλα και αυτοκινητων και σπιτιων...)

Θα ηθελα τη γνωμη σας

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Και εμένα την πρώτη φορά που το έβλεπα (αρκετά πριν αποκτήσω την μικρή από τον εκτροφέα), μου φαίνονταν κάπως "περίεργο"

Αφού το ξανασκέφτηκα, είδα πως είναι ένας τρόπος 100% φυσιολογικός. Προσπαθουν να απευθηνθούν σε μία μεγαλύτερη ομάδα υποψηφίων αγοραστών.

Προσωπικά, το εκτροφέα μου τον βρήκα μέσω Internet.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
θα σου πω τη δικη μου αποψη που ειμαι εκτροφεας και βαζω αγγελιες

δεν το θεωρω κακο γιατι μεσα σε αυτους που διαβαζουν αγγελιες υπαρχουν πραγματικα ενδιαφερομενοι και ειτε ξερουν ητε οχι το θεμα εκτροφης το βλεπουν ενεργο στην ελληνικη κοινωνια
βλεπουν εκτος απο pet shop και byb να υπαρχουν εκτροφεις που αναφερουν τους γεννητορες και την καταλληλοτητα τους οσο για την τιμη πρεπει να αναγραφεται και αυτη γιατι διαβαζοντας "εκτροφεας" το μυαλο τους παει σε τρελα ποσα
καποιοι απο αυτους παιρνουν τηλ μερικοι απο μενα τρωνε πορτα με το καλημερα σας οταν ειναι αγενεστατοι και με καποιους αλλους μιλαω εξηγω ενημερωνω ασχετα με το αν θα ερθουν να δουν και να τους δω ανεξαρτητως αποτελεσματος

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Και εμένα την πρώτη φορά που το έβλεπα (αρκετά πριν αποκτήσω την μικρή από τον εκτροφέα), μου φαίνονταν κάπως "περίεργο"

Αφού το ξανασκέφτηκα, είδα πως είναι ένας τρόπος 100% φυσιολογικός. Προσπαθουν να απευθηνθούν σε μία μεγαλύτερη ομάδα υποψηφίων αγοραστών.

Προσωπικά, το εκτροφέα μου τον βρήκα μέσω Internet.
Δεν αποκλειω και εγω να αγοραζα ετσι ... απλα αναφερομαι στην πρωτη εντυπωση που μπορει να σου κανει μια τετοια αγγελια.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Συμφωνω απολυτα με την Κρινα.

Αλίμονο αν διαφημιζονται μονο τα πετ σοπ και οι bybs. Ο εκτροφεας πώς θα γινει γνωστος? Μονο από στομα σε στομα ή μεσω ΚΟΕ?
Είναι καλο να βλεπει ο μεσος ασχετος αναγνωστης αγγελιων ότι υπαρχουν μονο οι πετσοπαδες και bybs ως πηγες αγορας σκυλου?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Συμφωνω απολυτα με την Κρινα.

Αλίμονο αν διαφημιζονται μονο τα πετ σοπ και οι bybs. Ο εκτροφεας πώς θα γινει γνωστος? Μονο από στομα σε στομα ή μεσω ΚΟΕ?
Είναι καλο να βλεπει ο μεσος ασχετος αναγνωστης αγγελιων ότι υπαρχουν μονο οι πετσοπαδες και bybs ως πηγες αγορας σκυλου?
Δεν εχω κατι με το marketing ...οσα -σωστα- λες , ισχυουν φανταζομαι για ολους τους εκτροφεις.Ομως καποιοι βαζουν αγγελιες και καποιοι οχι (ολοι ομως θελουν να διαθεσουν τη γεννα τους συντομα σε σωστους ανθρωπους).

Αυτοι που δεν βαζουν αγγελιες παντου ομως :
1) δεν ασχολουνται με το ιντερνετ
2) δεν εχουν αναγκη για αγγελιες γιατι ''ξεπουλανε'' αμεσως μεσω ΚΟΕ/εκθεσεων/του δικου τους site κλπ
3) διαφωνουν με αυτη την τακτικη (ουσιαστικα ή τυποις)
4) ειναι ''κοροιδα'' και κοιμουνται οταν οι αλλοι εκτροφεις ξεπουλανε με τις αγγελιες στην ΧΕ

Ποιο απο τα παραπανω να ισχυει ? :)

Δεν καταγγελω κατι ...απλα θελω τις εντυπωσεις σας (ισως να ειναι χρησιμες για καποιους).

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
καποτε με ειχε παρει τηλ ενα ζευγαρι να μην σας κουραζω ηρθαν τα ειπαμε και απο κοντα 2 φορες μου εδωσαν πολυ θετικη εικονα και ετσι τους εδωσα ενα παιδι μου οταν ηρθε η στιγμη να τους φτιαξω την μεταβιβαση ιδιοκτησιας ρωτησα σε ποιο ονομα η' και στα δυο ? ξεσπασε καβγας μεταξυ τους γιατι λεγανε αν σε καποια στιγμη χωριζαν ποιος θα επερνε το σκυλο εγω χαμογελουσα και ελεγα λυπαμαι που ειμαι η αιτια του καβγα αλλα ειμαι σιγουρη πως το κουταβι μου επεσε σε καλους γονεις

και να σας πω οταν μου ηρθε ανθρωπος του χωρου της εκπαιδευσης στρατιωτικων σκυλων που πηρε σκυλα μου 14 μηνων ειχε οιστρο εκεινες τις μερες ειχε και γαστρεντεριτιδα δεν ειχε κανει ακομα τον επαναλληπτικο εμβολιασμο ετους ηταν να τον κανει μετα απο λιγο καιρο προερχοταν απο ενα μαλακα ιδιοκτητη που ειχα παει 2 μηνες πιο μπροστα και την ειχα παρει πισω που δυστυχως εγω δεν μπορουσα να την κρατησω και ενω γνωριζε του εξηγησα την κατασταση ως ειχε και ανθρωπος του χωρου σκεφτηκα <το λαθος μου> καταλληλος πηγε και τη ζευγαρωσε αμεσως και μετα οταν μου το ειπε και του τα χωσα μου ελεγε εχεις δικιο

τωρα θα ρωτησει ισως καποιος γιατι τα λεω αυτα για να πω οτι ανεγκεφαλοι υπαρχουν παντου και δυστυχως παντα θα υπαρχουν δεν εχει σημασια αν καποιος ερθει ως υποψηφιος αγοραστης απο μια αγγελια στην χρυση ευκαιρεια παραδειγμα μπορει αυτος να ειναι ενας ανθρωπος πραγματικα υπευθυνος που απλα δεν γνωριζε οπως χιλιαδες αλλοι και ηρθε η ωρα για να μαθει

γιατι ''ξεπουλανε'' αμεσως
μην χρεισιμοποιεις τετοιες εκφρασεις ,εσυ θα ξεπουλαγες το παιδι σου ?
ειναι ''κοροιδα'' και κοιμουνται οταν οι αλλοι εκτροφεις ξεπουλανε με τις αγγελιες στην ΧΕ
μπες να δεις τη δικια μου αγγελια και αν τη θεωρεις οτι ειναι για "ξεπουλημα" πες το μου

και να σου πω αν καποιος ηθελε να ποδοπατησει ηθικη και αρχες δεν θα εκανε τις αγγελιες του και τις ανακοινωσεις του επωνυμα

δεν ειναι "υποτιθεμενη απολογια " για να προλαβω μερικους ειναι ηπραγματικοτητα

απλα βρεθηκε αλλο ενα θεμα μπας και πιαστουν ανηθικοι οι εκτροφεις μην τρελαθουμε τελειως

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
μην χρεισιμοποιεις τετοιες εκφρασεις ,εσυ θα ξεπουλαγες το παιδι σου ?
...
μπες να δεις τη δικια μου αγγελια και αν τη θεωρεις οτι ειναι για "ξεπουλημα" πες το μου
Το ''ξεπουλημα'' αναφερεται στο να πωληθει ΟΛΗ η γεννα ...δεν το χρησιμοποιησα με την εννοια της χαμηλης ποιοτητας πωλησης (οτι και καλα τα πουλαμε οσο οσο και στον οποιονδηποτε).

Το παιδι μου ουτε θα το πουλαγα , ουτε θα το ''ξεπουλαγα'' οποτε μαλλον ειτε πρεπει να γραψεις ''παιδι'' , αντι για παιδι ή κατι αλλο εννοεις.:)

δεν ειναι "υποτιθεμενη απολογια " για να προλαβω μερικους ειναι ηπραγματικοτητα

απλα βρεθηκε αλλο ενα θεμα μπας και πιαστουν ανηθικοι οι εκτροφεις μην τρελαθουμε τελειως
Ουτε ανεφερα αγγελια , ουτε θα το εκανα ποτε, ουτε θεωρησα πως γινεται κατι ανηθικο.

Αν πχ το 90% των μελων το εβρισκαν σωστο να υπαρχουν τετοιες αγγελιες , ισως και αλλοι εκτροφεις να σε ακολουθουσαν.

Αν παλι το 90% των εντυπωσεων ηταν αρνητικες , ισως να αλλαζες εσυ σταση.

Εσυ ομως πατροναρεις το θεμα και το πας αλλου...

Οσο αφορα εμενα , σκυλο εκτροφειου εχω οποτε δεν βρισκω μεσα μου καποια σκοπιμοτητα να βγαλω τους εκτροφεις ''ανηθικους''

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν αλλαζω σταση βαση εντυπωσεων

ακολουθω παντα αυτο που λεει η ψυχη μου και το μυαλο μου

οταν κανω λαθη τα βλεπω τα παραδεχομαι προσπαθω οσο μπορω για να τα διορθωσω και αλλαζω τακτικη για να μην επαναληφθουν

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν φτιαχνουμε κανενα poll τωρα που εμαθα πώς γινονται, με θεμα "αγγελιες εκτροφεων - ναι ή όχι".

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Δεν φτιαχνουμε κανενα poll τωρα που εμαθα πώς γινονται, με θεμα "αγγελιες εκτροφεων - ναι ή όχι".
καποτε, στα περιοδικα κυνολογια, το βλεμμα, τα σκυλια μας κλπ κλπ, μεσα στα καλα αρθρα, υπηρχε και ο μεγας χαμος απο αγγελιες byb,πετ σοπ, ανακριβειες και γελιο και κλαμμα , απεριγραπτες αφηγησεις που θεωρουνταν και σπουδαιο κατορθωμα (δεν θα ξεχασω ποτε εκεινο το θεμα -εξωφυλλο με τα λαμπραντορ του αντρεα και της δημητρας:rolleyes: και τα ζευγαρωματα τους), υπηρχαν ομως και αγγελιες εκτροφειων-σε ενα απο αυτα αγορασα τα σκυλια μου-
οποτε, δεν το βρισκω καθολου κακο , αρκει να φαινεται καθαρα η διαφορα του εκτροφεα στην διαφημηση, απο της κυρα ευλαμπιας;)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Τι εντυπωση σας κανει οταν εκτροφεας ποσταρει (αν)αγγελιες γεννας και πωλησης κουταβιων σε αγγελιοχωρους μαζι με ολους τους ΒΥΒ και τους παπιμιλαδες ? (αναφεροντας βεβαια και την τιμη πωλησης)
Παγκόσμιο φαινόμενο, και λυπηρό.
Θα έπρεπε να υπάρχουν σελίδες ανάλογες μόνο για εκτροφείς, ή ακόμα καλύτερα να απαγορεύονται οι αγγελίες πώλησης ζώων παντού, να χρεώνονται, και να δημοσιεύονται μόνο με αριθμούς καταχώρησης εκτροφείων και αναλυτικά οι γεννήτορες με αριθμούς γενεαλογίων και φωτογραφίες.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι, αλλα επειδη δεν προκειται να γινει ποτε αυτο, σε ενοχλει αναμεσα στους byb , να υπαρχουν και αγγελιες εκτροφεων με αυτον τον τροπο που περιγραφεις?

να δημοσιεύονται μόνο με αριθμούς καταχώρησης εκτροφείων και αναλυτικά οι γεννήτορες με αριθμούς γενεαλογίων και φωτογραφίες.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ναι σωστα και αγια αλλα δεν μου απαντησατε πως θελετε να ενημερωνετε ο κοσμος που ζει στην αγνοια και οχι ο κοσμος που ξερει το dbg η' το dogforum η' και αλλα και πως πιστευετε θα αντιμετωπιστει το φαινομενο πολυαριθμων αγγελιων απο υποτιθεμενους βραβευμενους του εξωτερικου γονεις με εγγυησεις καταστηματων
και αν σας χαλαει η αγγελια του εκτροφεα στη χρυση ευκαιρεια γιατι δεν σας χαλασε η διαφημιση του dogforum στην ιδια εφημεριδα
για να σας δω τωρα και να ακουσω αποψεις

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
ναι σωστα και αγια αλλα δεν μου απαντησατε πως θελετε να ενημερωνετε ο κοσμος που ζει στην αγνοια και οχι ο κοσμος που ξερει το dbg η' το dogforum η' και αλλα και πως πιστευετε θα αντιμετωπιστει το φαινομενο πολυαριθμων αγγελιων απο υποτιθεμενους βραβευμενους του εξωτερικου γονεις με εγγυησεις καταστηματων
και αν σας χαλαει η αγγελια του εκτροφεα στη χρυση ευκαιρεια γιατι δεν σας χαλασε η διαφημιση του dogforum στην ιδια εφημεριδα
για να σας δω τωρα και να ακουσω αποψεις
Krina , γιατι το κανεις τοσο προσωπικο ? (ειδικα εφοσον δεν υπηρχε τιποτε προσωπικο) . Εφοσον σε βρισκει συμφωνη μια τετοια τακτικη , μπορεις απλα να το δηλωσεις και '' ...περα πηγαινεις στη τιμη και την πεποιθηση σου'' .

Εγω λεω πως δε μου εκανε καλη εντυπωση να βλεπω σκυλια εκτροφειου (ή αλλιως ''παιδια'' :D) σε ενα site που λεγεται πχ pet shop market ή οποιο αλλο εξωφρενικο και εσυ μαλλον θες να μου πεις πως κανεις χαρη στην Ελληνικη Εκτροφη αφου δειχνεις στον λαο που δεν ξερει τι σημαινει ''σκυλος εκτροφειου''.Αυτο που λες , μου θυμιζει κατι εντεχνους ή χιπ-χοπαδες τραγουδιστες που κατεληξαν σε μπουζουξιδικα στην παραλιακη υπο τον ισχυρισμο ''Να κανουμε γνωστη τη μουσικη μας στο ευρυ κοινο'' :rolleyes:
Πιστευω πως οταν μπλεκεις με τα πιτουρα, διατρεχεις τον ιδιο καθορισμενο κινδυνο.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Krina , γιατι το κανεις τοσο προσωπικο ?
δεν ειναι προσωπικο ειμαστε σε δημοσιο φορουμ και λεω την αποψη μου με την επιχειρηματολογια μου το κουβεντιαζουμε και αν καποιος εχει να προτεινει κατι διαφορετικο θα το κοιταξουμε απο ολες τις οπτικες γωνιες και θα κρινουμε αν θα το πραξουμε η' οχι

να βλεπω σκυλια εκτροφειου (ή αλλιως ''παιδια'' :D)
δεν κανω πλακα ποτε οταν μιλαμε σοβαρα

pet shop market
υπαρχει με τετοια ονομασια ? δεν το ξερω

και εσυ μαλλον θες να μου πεις πως κανεις χαρη στην Ελληνικη Εκτροφη αφου δειχνεις στον λαο που δεν ξερει τι σημαινει ''σκυλος εκτροφειου''
θα σε παρακαλουσα να αναφερεις αυτα που λεω ετσι οπως τα λεω και να μην κανεις δικες σου ειρωνικες υποθεσεις βαφτισμενες στο ονομα μου

μου θυμιζει κατι εντεχνους ή χιπ-χοπαδες τραγουδιστες που κατεληξαν σε μπουζουξιδικα στην παραλιακη υπο τον ισχυρισμο ''Να κανουμε γνωστη τη μουσικη μας στο ευρυ κοινο'' :rolleyes:
δεν παω στα μπουζουκια στις μουσικες σκηνες που κινουμαι εχουν διαφορετικες βραδιες και ειναι μια χαρα μπορει να ειναι ροκ βραδια μπορει να ειναι χιπ χοπ βραδια μπορει να ειναι εντεχνο λαικο βραδια κλπ ο κοσμος εχει να επιλεξει τι πραγματικα γουσταρει

Πιστευω πως οταν μπλεκεις με τα πιτουρα, διατρεχεις τον ιδιο καθορισμενο κινδυνο.
με προειδοποιεις η' με απειλεις ? το ονοματακι σου ?

λοιπον ακου να δεις σε μια μαστιγα που λεγετε puppy mills αφου δεν υπαρχει αποτελεσματικη οργανομενη αντιμετωπιση ο καθε ενας απο εμας πρεπει να μιλαει να φωναζει να επιχειρηματολογει να δειχνει

σε ενα προηγουμενο θεμα διαφημηση κουταβιων η'καπως ετσι ψαξτο στην αναζητηση ηταν το μαιο μιλουσαμε για αυτα και εγω ειχα προτεινει να βαζουμε αγγελιες στην ΧΕ απο τη μια αυτοι (petshopades byb) απο την αλλη εμεις και τα παιδια μου ειπαν οτι ο admin με δικα του εξοδα το ειχε κανει αυτο πριν καιρο για να δει ο κοσμος και να ενημερωνετε και μπραβο του ο ανθρωπος κατα τη γνωμη μου βεβαια

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
σε ενα προηγουμενο θεμα διαφημηση κουταβιων η'καπως ετσι ψαξτο στην αναζητηση ηταν το μαιο μιλουσαμε για αυτα και εγω ειχα προτεινει να βαζουμε αγγελιες στην ΧΕ απο τη μια αυτοι (petshopades byb) απο την αλλη εμεις και τα παιδια μου ειπαν οτι ο admin με δικα του εξοδα το ειχε κανει αυτο πριν καιρο για να δει ο κοσμος και να ενημερωνετε και μπραβο του ο ανθρωπος κατα τη γνωμη μου βεβαια
Εγώ ως απέξω, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για τον ανενημέρωτο να δει διαφορά ανάμεσα στους byb και τους εκτροφείς απο μια αγγελια στη ΧΕ. Αν ο ΒΥΒ γράψει σωστά την αγγελία, δεν θα έχει καμία διαφορά απο αυτήν του εκτροφέα..... Μονο κατα τύχη θα πέσει στον εκτροφέα και όχι στο ΒΥΒ (και φυσικά οι πιθανότητες είναι εναντίον του μιας και οι ΒΥΒ είναι πολύ περισσότεροι).

Δε θυμάμαι τη συζήτηση του Μαϊου, αλλά πως ακριβώς έκανε ότι έκανε ο αdmin? πρακτικά πως διαχωρίζονταν οι αγγελίες εκτροφείων απο τις υπόλοιπες? Επίσης ήταν τόσες πολλές ώστε να υπάρχει μια ελάχιστη μάζα που να δείχνει την αντίθεση με τις άλλες του συρμού? Και τι γέννες διαφημίζονταν?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog