Σορυ αλλά για ξηρα μιλαμε...τι σχεση εχει αυτο που γραφεις;\\/δευτερα-ξηρα
τριτη-ξηρα
τεταρτη-ξηρα
πεμπτη-ξηρα
παρασκευη-ξηρα
σαββατο-ξηρα
κυριακη-μπορεις να δωσεις και ξηρα!
α.. ωστε λες απλη ξηρα με κανα γιαουρτακι να πηγαινει κατω.. κ απλα ισως να αυξησω την ποσοτητα ? δινω royal canin adultΕγώ προσωπικά δεν θα ανακάτευα ξηρά με κάτι άλλο.(Εντάξει λίγο γιαουρτάκι ή ζουμάκι απλά για να είναι πιο ελκυστική, αλλά προφανώς δεν εννοείς αυτό)
Επίσης το ρύζι κλπ δεν προσφέρουν κάτι στον σκύλο.
Η ξηρά καλύπτει όλες τις ανάγκες του σκύλου, αν δεν σε καλύπτουν μπορείς να πας είτε σε μαγειρευτό είτε σε ωμή διατροφή.(barf,έχουμε πολλά θέματα αν σε ενδιαφέρει, προσωπικά πιστεύω πως είναι η καλύτερη διατροφή αν και δεν την έχω δοκιμάσει)
Τι είναι ο σκύλος σου?
royal canin adultΠροσωπικά αν είχα τον χρόνο και την διάθεση D) και πιο εύκολο σκύλο σε σχέση με τις διατροφικές συνήθειες, θα πήγαινα στην barf.
Την θεωρώ σαν το πιο σωστό μοντέλο διατροφής και από αυτά που έχω διαβάσει από συμφορουμίτες, όλοι λένε για μεγάλη αλλαγή στον σκύλο.
Και μια καλή ξηρα τροφή κάνει την δουλειά, δεν θα πρότεινα ούτε γιαουρτάκι δεν χρειάζεται, συνήθως το χρησιμοποιούμε για να φάει ο σκύλος την τροφή , άποψη μου είναι πως τον κακομαθαίνει λίγο.Εγώ δίνω αραιά και που, αλλά χωριστά από το γεύμα σαν λιχουδιά δηλαδή.
Τι ξηρά τροφή δίνεις?
Τα κιλά θα τα κρίνεις με το "μάτι". Να μπορείς να πιάσεις τα κόκκαλα του σκύλου όταν τον χαιδεύεις ας πούμε αλλά όχι να φαίνονται πολύ όταν τον κοιτάς με γυμνό μάτι.