Διατροφή Μολοσσού Ηπείρου

aggelos tz

Member
2 Ιουνίου 2011
18
0
Καλησπερα παιδια!!!εχω ενα θυληκο σκυλακι-μολοσσο ηπειρου δυο μηνων.την ταιζω royal maxi junior.τι γνωμη εχετε?προτεινετε κατι αλλο?επισης θα ηθελα να ρωτησω και την γνωμη σας για την barf.ευχαριστω :)

Last edited by a moderator:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εμεις με αυτην μεγαλωσαμε κατα κυριο λογο κ ειμαστε μια χαρα!καλη τροφη κ την βρισκεις παντα,πραγμα πολυ σημαντικο...

α και καλως μας βρηκες!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλώς ήλθες ! Για την διατροφή Μολοσσού δεν ξέρω να σου πώ, αλλά ήθελα να σου ζητήσω να μας βάλεις καμία φωτογραφία και να μας πείς για τον σκύλο σου. :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όποια τροφή θες μπορείς να την δοκιμάσεις!
Αν έχεις όρεξη για διάβασμα ώστε να γίνει σωστά είτε barf, είτε μαγειρευτό είναι κλάσεις ανώτερα, αλλά πιο χρονοβόρα από την κροκέτα!
Προσωπικά προτιμώ μαγειρευτό!

Πες μας δυο λόγια για τον Μολοσσό σου!
Από που τον πήρες;
Ποιοι είναι οι γονείς του;

aggelos tz

Member
2 Ιουνίου 2011
18
0
γεια σας παιδια την θελμα μου την χαρισε ενας φιλος που εχει προβατα στα ζαγορια την εχω στην πατρα στο σπιτι μου .απο οτι διαβασα πρεπει να ειναι αρκετα καλη σκηλα εχει ολα τα χαρακτηριστικα της φυλης.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ώχ, συγνώμη που σε πιέσαμε ... Μην σκάς, απόλαυσε τις διακοπές σου, και όταν με το καλό γυρίσεις μας βάζεισ και φωτογραφίες. :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Περιμενουμε τις φωτό!

Εγώ εν τω μεταξύ προσπαθώ να σκεφτώ ποιοι βοσκοί στα ζαγόρια έχουν Μολοσσούς....
Μπορώ να θυμηθώ τώρα έναν προς Μονοδένδρι, και κάποιους μετά την Βωβούσα....μμμμμ.....πρέπει να σκαλίσω τα τεφτέρια μου....:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Φοίβο με εντυπωσιάζεις ! Πώς τα ξέρεις όλα αυτά ;
Χάνοντας, όταν έμενα Γιάννενα, πολλές, πολλές, πάρα πολλές ώρες από την ζωή μου στα εκεί βουνά!:p:D

aggelos tz

Member
2 Ιουνίου 2011
18
0
γεια σας δεν ξερω το χωριο μου την εφεραν μεσα στην πολη αλα κ ο γνωστος πηγε αλλου και την πηρε.γιατι η τσοπανιδες δεν δινουν σκηλους ; κρατουν 1 2 και τα αλλα τα πνηγουν!!λενε οτι χαλαη το χερικο τι να πω!