Διακοπες στην Λευκαδα με... 2 σκυλια!

sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
Γεια σας! Αυριο πρωι φευγω διακοπες στην Λευκαδα και μαζι μου θα παρω την Νομα και τον Ρεξ... Δεν τα εχω παρει ξανα μαζι μου ειναι η πρωτη φορα και εχω πολλους φοβους! Ο χαρακτηρας της Νομας με κανει να τρομαζω αφου ειναι πολυ θα ελεγα φιλικη.... Οποιον βλεπει τρεχει πανω του και τον γλυφει τι να την μαλωνω αυτη δεν καταλαβαινει τιποτα φοβαμαι μην την παρεξηγησουν ΟΛΟΙ! Ο χαρακτηρας του Ρεξ δεν με τρομαζει απλα φοβαμαι πολυ για εκεινον με το ζορι κανουμε μπανιο στην μπανιερα τωρα στην παραλια δυσκολα... Βοηθεια κανεις;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Οδηγο στο σκυλο σου, ειναι απλη η λυση και υποχρεωτικη σε δημοσιους χωρους. Αλλοι δεν θελουν να πηδανε τα ξενα σκυλια πανω τους και εχουν καθε δικαιωμα να μην θελουν. ;-) Γιατι, ντε και καλα να κανει μπανιο στη θαλασσα ο Ρεξ?

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
απο 15 αυγουστου και μετα οι πολλοι πολλοι φευγουν απο τη λευκαδα,σαββατοκυριακο δυστηχως δε θα βρεις πουθενα ηρεμια να κανεις μπανιο με το σκυλο σου εκτος απο το καστρο ισως αλλα πολυ μακρια γιατι ακομη και εκει μαζευει κοσμο,καθημερινες κατι μπορει να γινει αν το ψαξεις,στα πευκουλια ισως ειναι μια πολυ μεγαλη παραλια με απλετο χωρο...η λευκαδα ειναι φανταστικη σαν μερος για μενα προτεινω το βραδακι σε ορεινα μερη,η σουρουπο ισως να τα πηγαινεις βολτες,φανταστικα τοπια,απατητα και με πολυ χωρο να λυσσανε.

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Απόγευμα όταν αρχίζει να σουρουπώνει και στον Αι Γιάννη να πας, που τις άλλες ώρες είναι γεμάτη η παραλία κόσμο, δεν θα έχεις πρόβλημα να μπουν τα σκυλιά στην θάλασσα. Γενικά θα βρεις σημεία που θα μπορούν να κολυμπήσουν τα σκυλιά γιατί σε πολλά σημεία η θάλασσα έχει "πλάκες" και ο κόσμος δεν μπορεί να μπει, αλλά τα σκυλιά μπορούν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ