Διακοπές με τον Σκύλο - Προτάσεις και Εμπειρίες

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Τι λέτε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από περιοχές -και γιατί όχι, αν και δεν ξέρω αν επιτρέπεται βέβαια από τους κανονισμούς του foroum, από συγκεκριμένα καταλύματα που πήγαμε και περάσαμε όμορφα ή χάλια :mad: πάντα με τον σκύλο μας.
Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει αυτό στο να μην ρισκάρουμε και πάμε κάπου, που ναι μεν επιτρέπονται τα κατοικίδια αλλά με το πρώτο "γαβ"... "τρως Κόκκινη".:)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Σκηνακι καμπιγκ ελευθερο κ αμα θες να το επιχειρησεις εχω κατι φανταστικες παραλιες που 15αυγουστο θα εισαι εντελως μονος σου!!!
(αν δεν εχεις τζιπ παιζει να δυσκολευτεις να φτασεις λιγο αλλα αξιζει-θα ευχαριστηθει κ ο σκυλος μπανια!!!)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Σκηνακι καμπιγκ ελευθερο κ αμα θες να το επιχειρησεις εχω κατι φανταστικες παραλιες που 15αυγουστο θα εισαι εντελως μονος σου!!!
(αν δεν εχεις τζιπ παιζει να δυσκολευτεις να φτασεις λιγο αλλα αξιζει-θα ευχαριστηθει κ ο σκυλος μπανια!!!)
...ναι καλά!!:)
Εάν πω στην ...κυρά τίποτα τέτοιο θα με πάρει με τα σκουπόξυλα!!!
Εγώ πάντως το γουστάρω πολύ!
Εγώ φέτος ψάχνομαι για Ζάκυνθο (η οποία έχω ξαναπάει) βρήκα αρκετά διαμερίσματα που δέχονται κατοικίδια αλλά θέλω να έχω και καμιά pension stand by.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
...ναι καλά!!:)
Εάν πω στην ...κυρά τίποτα τέτοιο θα με πάρει με τα σκουπόξυλα!!!
Εγώ πάντως το γουστάρω πολύ!
Εγώ φέτος ψάχνομαι για Ζάκυνθο (η οποία έχω ξαναπάει) βρήκα αρκετά διαμερίσματα που δέχονται κατοικίδια αλλά θέλω να έχω και καμιά pension stand by.
Ασε την γυναικα, παρε τον σκυλο το σκηνακι κ πηγαινε!!!
χαχαχαχαχαχαχα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn