Διαγωνισμός με επαθλο κουτάβι!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πώς θα σας φαινόταν, εκει που αμεριμνοι χαζεύετε στο φβ να πέσετε πανω σε διαγωνισμό όπου γνωστός εκπαιδευτης κάνει δώρο κουτάβι μαλινουα 2.5 μηνων?
Στους όρους μεταξύ αλλων αναγράφεται οτι θα περάσει από συνεντευξη ο νικητης, πριν το παρει το κουτάβι, αλλά εμενα γιατι μου ηχεί παντελώς ανηθικο και χωρις σεβασμό προς αυτά τα πλάσματα, το όλο concept?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλά, κάπου είδα και εγώ στο FB ότι κάποιος όμιλος έκανε κλήρωση και το πρώτο επαθλο ήταν κουτάβι που με χαρα το διέθετε ένας εκτροφέας :confused:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλά, κάπου είδα και εγώ στο FB ότι κάποιος όμιλος έκανε κλήρωση και το πρώτο επαθλο ήταν κουτάβι που με χαρα το διέθετε ένας εκτροφέας :confused:
και τώρα ηρθε η σειρά εκπαιδευτη να το κάνει....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτοί "εκτροφείς" και "εκπαιδευτές" δεν πρέπει να λέγονται έτσι...
γιατι εχω την εντύπωση οτι εχει και "Σχολη" ο συγκεκριμένος εκπαιδευτης? Κατάντια της κυνοφιλίας!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.386
10.557
Athens
Μ' αρέσει που γράφει και στους όρους διαγωνισμού:

"Το δώρο θα αποσταλλεί στο νικητή και τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν." - Αχαχαχααααααααα! Λες και θα κόλωνε κανείς να συμμετάσχει στο αν θα πλήρωνε αυτός το κούριερ!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
προσωπικα δεν μου κανει τρομερη αισθηση,μεσα σε αυτον τον κυκεωνα κρισης αξιων ειναι ενα ακομα συστατικο..που καποια στιγμη μετα απο πολλα συστατικα το μειγμα θα ειναι ετοιμο.. τωρα ποιος θα το πιει η τι θα το κανει η θα χυθει το γαλα..ενας θεος ξερει..

η μεγαλυτερη αξια ειναι η ανθρωπινη ζωη,η ψυχη..

θα κλεισω με ενα ποιημα..

οι λεξεις κυλανε, τα ονειρα κυλανε.
οι ανθρωποι κυλανε.
και οι ζωες αμαξια που τα πηραν κατηφορες

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ξύδι αν ενοχλήθηκε.... ας πρόσεχε!

Από όσο ξέρω θα γινει καταγγελία για χρήση σκυλου ως κράχτη για εμπορικους σκοπους και αυξηση πελατολογίου... Αλλά και να απορριφθεί η καταγγελία με την κατακραυγή που θα πεσει, θα αναγκαστεί να ακυρωθεί η κληρωση....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η απαράδεκτη απάντηση του εκτροφέα!

Επειδη ελαβα ενα μηνυμα που πραγματικα με ξενισε θα ηθελα να γνωστοποιησω, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, για οσους μας γνωριζουν τουλαχιστον Απο το εκτροφειο μας δεν ειναι δυνατον να αποκτησει καποιος κουταβι, ιδιαιτερα δε της συγκεκριμενης απαιτητικης φυλης αν δεν τηρει διαπιστωμενα στοιχειοδως καποιες προυποθεσεις δλδ Να εχει τον απαιτουμενο χρονο και χωρο να διαθεσει για την ανατροφη του, να ασχοληθει με την εκπαιδευση του και να κριθει ικανος να το διαχειριστει.Αυτος ειναι απαραβατος κανονας για ολα τα σκυλια μας

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ελα ρε παιδιά , πώς κάνετε έτσι! Οπως θα έκανε δώρο ένα παιδί, κάνει δώρο ένα σκύλο!! (... σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ, τις ψυχές τις βάζουμε σε λοταρία)!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ας έκανε δώρο εκπαίδευση..........έλεος
δηλαδή θα κερδίσει κάποιος και μετά θα τον συνεντευξιάσει και αν είναι μία γιαγιά με "πί" θα της πεί γιαγιά δεν γίνεται δυστυχώς,μήπως θες ένα λούτρινο καλύτερα?

Νομίζω είναι και επαγγελματίας εκτροφέας?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ανθρωπο μωρό έπρεπε να δώσει. Θα είχα δηλώσει και εγώ συμμετοχή σε αυτή την περίπτωση που θέλω μωρό(μιας και σκύλο έχω), αλλά λόγο κρίσης δε με παίρνει για δεσμεύσεις, γάμους και τα σχετικά..

[video=youtube;FNlhFbDM4EE]https://www.youtube.com/watch?v=FNlhFbDM4EE&feature=youtube_gdata_player[/video]

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk