Γειά σας φορουμτες και φορουμιτισες! Στην κουτάβα παίρνω Purina μπλέ κοτόπουλο μέχρι τώρα της έδεινα 200 γραμμάρια που μου είχε πει ο γιατρός.και σήμερα που πήγα να κάνω το 3ο εμβόλιο μου είπε να ανεβάσω ποσότητα στην τροφή σε 300γραμμάρια είναι 7 κιλά η μικρή και 3 μηνών.και επειδή προς το παρόν την τροφή την παίρνω με το κιλό δεν έχω την σακούλα της για να δώ τα διαγράμματα και όταν τα βλέπω στο πετ σοπ μετά τα ξεχνάω και δέν τα πολύ καταλαβαίνω να σας πω την αλήθεια μήπως ξέρετε κάποιο site που να έχει διαγράμματα?η κάποια στάνταρ που πάνε με τα κιλά?αυτα..
έψαξα και στο διατροφή και άσκηση αλλά δεν βρήκα κάτι και επειδή με την αλλαγή θέματος του φόρουμ μου κολλάει πολύ δεν ξέρω γιατί, άνοιξα το θέμα..ευχαριστώ
Υ.Γ
Αυτη την τροφή την πήρα επειδή μου την πρότεινε ο πετ σοπας άμα έχετε κάτι καλύτερο πείτε μου κοστίζει 2,5 ευρώ το κιλό μπορώ να διαθέσω περισσότερα για την τροφή
Άγγελος
έψαξα και στο διατροφή και άσκηση αλλά δεν βρήκα κάτι και επειδή με την αλλαγή θέματος του φόρουμ μου κολλάει πολύ δεν ξέρω γιατί, άνοιξα το θέμα..ευχαριστώ
Υ.Γ
Αυτη την τροφή την πήρα επειδή μου την πρότεινε ο πετ σοπας άμα έχετε κάτι καλύτερο πείτε μου κοστίζει 2,5 ευρώ το κιλό μπορώ να διαθέσω περισσότερα για την τροφή
Άγγελος
Last edited: