Διαίσθηση σκύλου

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν είμαι πολύ άρρωστη τις τελευταίες μέρες με οξεία γαστρίτιδα και την έβγαλα χτες το βράδυ και μέχρι το μεσημέρι στο νοσοκομείο. Το Μουφάκι τρόμαξε νομίζω και έχει διαισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά διότι ούτε γκρινιάζει, ούτε μου τα πρήζει, κάνει έξτρα περιπολίες στο σπίτι προς αναζήτησιν κακών που ετοιμάζονται να μας φάνε και μετά, όταν είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έρχεται και μου χαϊδεύει τα μαλλιά με το μουσούδι του... Είναι πολύ καλό σκυλάκι το Μουφάκι μου.... :)

Έχει κανείς τίποτα ιστορίες με τη διαίσθηση του σκύλου όταν δεν πάει κάτι καλά με το αφεντικό του?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Περαστικά σου!

(καλά προφανώς ο σκύλος αντιλαμβάνεται πολύ πιο ήπιες αλλαγές στη συμπεριφορά του αφεντικού του απο αυτές που προκαλεί η οξεία γαστρίτιδα!:) επίσης αντιλαμβάνεται μέχρι που τον παίρνει, που βρίσκονται τα όρια ανα πάσα δεδομένη στιγμή....)

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Ο σκούμπι μόλις δεν είμαι καλά κάνει 2 πράγματα.. Ή με αποφεύγει τελείως (για να μην την πληρώσει εκείνος μάλλον) ή έρχεται και με ενοχλεί (για να επανέλθω στα κανονικά μου μάλλον)..

Πάντως κάτι πραγματικά σοβαρό δεν έχει γίνει για να δω τι θα κάνει αλλά όταν δείχνω να πονάω έρχεται και χώνει την μουσούδα του ανήσυχος στην μούρη μου!:):):)

Α, περαστικά σου!!(ξεχαστηκα η γαιδούρα)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
βασικά όσο καιρό εχω τη λώρα (τον Μάιο γίνεται 3ων ετών) δεν έχω αρρωστήσει (μόνο κάτι ψιλοπράγματα). Μάλλον είναι το 'αντιβιωτικό' μου :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Περαστικα Σάρα.

Οταν καποιος απο εμας ειναι αρρωστος ή ιδιαιτερα κακοδιαθετος, η Ζηνα κολλαει πανω του και τον προσεχει ολη μερα. Ειναι απιστευτο αλλά συμβαινει συνεχεια απο τοτε που την εχουμε.
Οταν αρρωστησε η Ηρα εκανε το ιδιο. Πηγε δίπλα της και την προσεχε.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Περαστικα σου και σιδερενια!! :)

Κ εγω οταν ειμαι αρρωστη καθονται σαν παναγιες στο δωματιο μου και με προσεχουν.
Δεν θελουν ουτε εξω να βγουν και ιδιαιτερα ο Φωντινακος μου!! :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Έχει κανείς τίποτα ιστορίες με τη διαίσθηση του σκύλου όταν δεν πάει κάτι καλά με το αφεντικό του?
Πάντα όταν αρρώσταινα το μαλτεζάκι μου ήταν έξω από την πόρτα μου..
Πάντα όταν αρρωσταίνω το westie μου είναι κάτω από το κρεβάτι μου και δεν κουνάει.., δεν ξέρω αν είναι διαίσθηση όσο αν τα σκυλιά μπορούν να καταλάβουν ότι το αφεντικό τους δεν είναι καλά από την θερμοκρασία του ή από την μυρωδιά που εκκρίνει..
Εχω διαβάσει πως παίζει και αυτό στην μέση.., σίγουρα πάντως όλα τα ζώα έχουν πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση αν κάτι πάει καλά ή όχι.., έτσι διαισθάνονται και την απειλή..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ή είναι deja vu ή το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα κάπου....
Εγώ πάντως την έχω ξαναγράψει κάπου την ιστορία αυτή....
Την ημέρα που πέθανε η γιαγιά μου μας πήρε τηλέφωνο ένας θείος μου ότι ήταν άσχημα κι ο πατέρας μου έφυγε για να πάει εκεί.
Η σκύλα μου ήταν όλη την ώρα χαλαρή και αδιάφορη ώσπου σε κάποια φάση άρχισε να κλαψουρίζει και να μην ξεκολλάει από την μάνα μου...Ακόμη και στην τουαλέτα την ακολουθούσε, ενώ παλιότερα γνωρίζοντας ότι στην τουαλέτα υπάρχει νερό που μπορεί να τη βρέξει δεν περνούσε ούτε απ' έξω...
Τελικά μας πήραν τηλέφωνο ότι τελικά πέθανε η γιαγιά μου κι αμέσως η σκύλα χαλάρωσε...ξανακάθησε στη γωνιά της και κοιμήθηκε...
Συζητώντας μετά μάθαμε ότι η ώρα που άρχισε να είναι νευρική ήταν η ώρα που έπεσε σε ληθαργο η γιαγιά μου...
Δεν ξέρω τι ήταν κι αν ήταν τυχαίο σίγουρα πάντως χαράκτηκε στο μυαλό μου...

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
περαστικά σου!
πριν ένα χρόνο περίπου ήλθε στο σπίτι η θεία μου, όταν την βλέπει η merenta κάνει σαν τρελή απο την χαρά της, δεν φεύγει απο πάνω της με τίποτα! τρίβετε πάνω της, της φέρνει τα παιχνίδια και πολλά άλλα.. ( να μην ξεχάσω να αναφέρω οτι η θεία μου έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και της έχει καταστρέψει την βαλβίδα της καρδιάς της με αποτέλεσμα να βάλει τεχνική στα 25της, τώρα ειναι 35 χρονών) Την μέρα αυτή ούτε που την ακούμπησε, το μόνο που έκανε ήταν να την κοιτά στα μάτια. Να την κοιτά στα μάτια χωρίς να κουνηθεί λεπτο για περίπου 2 ώρες. Την παρακαλούσε η θεία μου να πάει καντά της και η merenta τίποτα. Την επόμενη μέρα μπήκε στο νοσοκομείο και έκατσε 4 μήνες! 2 εγχείρησης στην καρδία. Τώρα είναι καλά, και οι δύο.

• Like
Reactions: Iwanna-hrw

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Wow! Περαστικά και σιδερένια στη θεία σου! Το Μουφ συνεχίζει να κοιμάται δίπλα μου και να με φυλάει όλη μέρα, επιμένει να έρχεται παντού μαζί και γενικώς πιστεύει ότι αν δεν ήταν αυτός θα με είχε φάει η μαρμάγκα (ΟΚ, βοήθησαν και η λιδοκαΐνη και οι οροί). Έρχεται μάλιστα για ύπνο με τις κότες, δηλαδή οκτώ το βράδυ! Αφού ο πατέρας μου είδε τις προάλλες στον ύπνο του ότι μπούκαρε, λέει, στην τάξη ένας μουρλός φοιτητής και, κατά την αμερικανική συνήθεια, ετοιμάστηκε να μας σκοτώσει όλους με οπλοπολυβόλο! Την κατάσταση χειρίστηκε, λέει το Μουφ που του άρπαξε το χέρι και του το έσπασε!!:D:D

Η αλήθεια είναι ότι πέρσυ έγινε περίπου κάτι τέτοιο σε μια γειτονική μας πόλη, δηλαδή μπήκε ένας διαρρήκτης σε σπίτι, πήγε να σκοτώσει την ένοικο και ο σκύλος της πήδηξε πάνω του, τον δάγκωσε αγρίως και έφαγε και τη σφαίρα, ευτυχώς ξώφαλτσα...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, μόλις είχα τη γνωστή τακτική επικοινωνία με την κυρία του σωστικού συλλόγου που μου έδωσε το Μουφ και της έλεγα για τι τρομερό Μουφ πρόκειται και πώς με πρόσεχε με την οξεία γαστρίτιδα. Μου είπε λοιπόν το εξής τρομερό: αυτή έχει μεγαλή αγάπη στους Αυστραλέζους και πριν από 20 χρόνια πέρασε ένα Γολγοθά διότι η κακομοίρα έπαθε ΚΑΙ καρκίνο μαστού ΚΑΙ νεφρική ανεπάρκεια μέσα σ' ένα χρόνο!!!!! Ευτυχώς επέζησε και των δυο, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια που ήταν άρρωστη οι Αυστραλέζοι της δεν ξεκόλλησαν από δίπλα της καθόλου!! Κάθονταν και τη φύλαγαν που ήταν στο κρεβάτι της...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul