Διέρρηξαν το σπίτι

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλησπέρα....Πριν καποιες εβδομαδες,ενω ημουν βολτα με το σκυλο,μπηκαν μεσα και τα έκαναν ολα.....Πηραν χρηματα,υπολογιστη(στον καινουριο γραφω),ρουχα,κτλ.

Η ασφαλεια και το εγκληματολογικο ειπαν οτι με παρακολουθουσαν και περιμεναν να βγαλω το σκυλο εξω.Μιση ωρα εκανα.
Ο σκυλος μολις επιστρεψαμε,τρελαθηκε να μυριζει!Για μια εβδομαδα,ηταν κολλημενος πανω μου.Τουαλετα πηγαινα;Κουζίνα;Υπνοδωματιο;Μπαλκονι;Κολλημενος πανω μου.

Ενιωσα τυχερη που ελειπε και ο σκυλος μου γιατι δεν ειμαι σιγουρη οτι θα τους εδιωχνε.Μονο αν εφευγαν οι ιδιοι λογω παρουσιαστικο του.Φοβηθηκα μην του εκαναν τιποτα και του ιδιου.

Για πολλες ημερες σκεφτομουν να τον αγριεψω λιγο,με εκπαιδευτη,αλλα με απασχολει οτι εχει θεμα στην σπονδυλικη στηλη και δεν επιτρεπεται να κανει τραβηγματα ή αποτομες κινησεις.Ηθελα να αγριευει-γαβγιζει.Να αποθαρρυνει οποιονδηποτε παει να μπει.

Ισως το κανει.Ισως οχι.Δε γνωριζω.Ισως ειχαν ερθει νωριτερα,τους γαβγισε κι εφυγαν,περιμενοντας να γυρισω να τον παρω.

Ειμαι σχεδον σιγουρη(απο παλιοτερες αντιδρασεις του σε καταστασεις),οτι εμενα δε θα αφησει να πειραξουν.Αλλα αν ξαναμπουν και ειναι μονος του,νομιζω δε θα αντιδρασει για το σπιτι.

Πολλες σκεψεις μπερδεμενες.Μη σου τυχει...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
οπως το'πες: ''μη σου τυχει''.

Μην βαλεις τον σκυλο σε τετοια διαδικασια μιας και εχει θεμα με την σπονδυλικη του στηλη.

Σε μονοκατοικια μενεις?

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Είναι δίκοπο μαχαίρι. Γιατί αν καταλάβουν οτι έχουν να κάνουν με έναν σκύλο φύλακα που θα τους εμποδίσει να μπουν μέσα, αυτό δεν θα τους αποθαρρύνει. Αντιθέτως του πετάνε μια φόλα και κάνουν τη δουλειά τους.
Καλύτερα να βάλεις κανένα σύστημα συναγερμού ή έστω αυτές τις ψεύτικες κάμερες, που είναι ψαρωτικες καμιά φορά. Αφού έχει πρόβλημα μην τον υποβάλεις σε τέτοια διαδικασία.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ευτυχώς που δεν ήσουν στο σπίτι, ευτυχώς που δεν ήταν και ο σκύλος σου στο σπίτι, δεδομένου της κατάστασης της σπονδυλικής στήλης του και δεδομένου γενικά της φυλής!

Όχι να μην τον κάνεις τίποτα!
Και σκύλος με ένστικτα φύλαξης να ήταν το απαγορεύει η κατάσταση της υγείας του!

Είναι δίκοπο μαχαίρι. Γιατί αν καταλάβουν οτι έχουν να κάνουν με έναν σκύλο φύλακα που θα τους εμποδίσει να μπουν μέσα, αυτό δεν θα τους αποθαρρύνει. Αντιθέτως του πετάνε μια φόλα και κάνουν τη δουλειά τους.
Καλύτερα να βάλεις κανένα σύστημα συναγερμού ή έστω αυτές τις ψεύτικες κάμερες, που είναι ψαρωτικες καμιά φορά. Αφού έχει πρόβλημα μην τον υποβάλεις σε τέτοια διαδικασία.
Ευτυχώς δεν φολιάζονται όλα τα σκυλιά...

...αν έχουν περάσει φύλαξη!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
βασικο...
αν το ειχε...
θα το ήξερες και δεν θα αναρωτιόσουν...
δεν χρειαζεται να μπαινει σε καμμια τετοια διαδικασια.... ο σκυλος....
και δεν ειναι και κουταβι...

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Ενιωσα τυχερη που ελειπε και ο σκυλος μου γιατι δεν ειμαι σιγουρη οτι θα τους εδιωχνε.Μονο αν εφευγαν οι ιδιοι λογω παρουσιαστικο του.Φοβηθηκα μην του εκαναν τιποτα και του ιδιου.
Το ξέρανε ότι λείπει ο σκύλος γι'αυτό και μπήκανε. Κι εμείς όταν λείπαμε κι εγώ κι ο σκύλος μπήκανε. Πίστεψε με σε καταλαβαίνω, αλλά δεν έχει νόημα να κάνεις το οτιδήποτε. Δεν κάνουν τίποτα τυχαία, αν ξέρουν ότι είναι μέσα ο σκύλος δεν υπάρχει περίπτωση να μπούνε. Οπότε δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Περαστικά και με γεια τον υπολογιστή.. Εγώ τον πήρα σταθερό, μπας και την επόμενη φορά τον αφήσουν..

Κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας για να μπει σε διαμέρισμα με σκύλο (δε μιλάω για μικρόσωμο).
Σε μονοκατοικία τον ψεκάζουν και μπαίνουν άνετα, σε διαμέρισμα μέχρι να τον βγάλουν οφ θα ρισκάρουν τη σωματική τους ακεραιότητα και να τους πάρουν χαμπάρι. Γιατί να το κάνουν; Απλά σε παρακολουθούν, ξέρουν πότε λείπεις και μπαίνουν σαν κύριοι..

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ναι παιδια,εχετε δικιο σε ολα.Ειναι ωρες που με πιανει αυτη η αγωνια να κανω κατι για να μη ξανασυμβει,να φρουρησω τα παντα.Δε βαζω το σκυλο σε καμια διαδικασια.Ειπαμε,να μη σου τυχει...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Κλέψανε και την αδερφή μου με τον ίδιο τρόπο και μετά άρχισαν να σκέφτονται να πάρουν σκύλο γι' αυτό το λόγο. Τους είπα να αφήσουν το σκύλο κατά μέρους και να σκεφτούν για κανένα συναγερμό. Ευτυχώς βάλανε συναγερμούς κι αποφέχθηκε υιοθεσία σκύλου από άσχετους ιδιοκτήτες...

Exige

Well-Known Member
29 Μαϊου 2011
79
1
xalandri
Στο διαμερισμα ο σκυλος φυλακας δεν βγαινει οφ τοσο ευκολα παιδια. Και φολα πως θα του ριξουν;πρεπει να ανοιξουν την πορτα πρωτα κ ο σκυλος θα ειναι ετοιμοπολεμος απο πισω να τους περιμενει. Ο συναγερμος ειναι καλη λυση βεβαια.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ο συναγερμός απλά ίσως προστατέψει τη ζωή του. Μπορεί καλλίστα κάποιος να έχει αφήσει το σκύλο του σε crate ενώ λείπει, πράγμα που τον καθιστά ανίκανο να υπερασπιστεί το χώρο του. Όλα αυτά σε περίπτωση που δεν είναι εκπαιδευμένος φύλακας.

Αλλά και στις περιπτώσεις φυλάκων, καλό θα ήταν να υπάρχει και συναγερμός έτσι για τη χειρότερη τον περιπτώσεων..Όταν ακούς για συμμορίες με καλάσνικοφ δεν ξέρεις από που μπορεί να σού' ρθει.

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Το έχω σκεφτεί και εγώ το θέμα ασφάλειας και για αυτό αρχισα να αφήνω να κοιμάται ο Ρίκο με ανοιχτό το crate. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσο θα με προστατέψει αν κουνάει την ουρά στο καθέναν αλλά μου αρκεί που αν ακούσει ασυνήθιστο θόρυθο γαβγίζει μέχρι να πω σιωπή... κατι είναι κι αυτό.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Εγω θα ξαμολισω τον γατο...Αν περιμενω απο τις μουλαρες,σωθηκα..!:p:D

Περα απο την πλακα...Μην σου τυχει οπως ειπατε. Θα προτιμουσα να αδειασουν το σπιτι κ να μην πειραξουν κανεναν παρα να κανει κινηση καποιο απο τα σκυλια κ να το χτυπησουν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ