"Διάσωση" γάτας

dogfan

New Member
24 Αυγούστου 2012
3
0
[video=youtube;Fbld3UCqBAU]http://www.youtube.com/watch?v=Fbld3UCqBAU[/video]

Ίδα κατα τύχη αυτό το video και μου φαίνεται απλά τραγικό. εσάς ποια είναι η άποψη σας; ελπίζω το καημένο το γατάκι να μην υπέφερε για να γυριστεί αυτο το video.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μα γιατί....???
πφφφφφ.....
Γιατί ως πρώην ξανθιά έχω απορίες....
1. Η χρησιμότητα του video???
2. Το <αισθητικό> αποτέλεσμα? (μον ντιε!!!!!)
3. Τι ήθελε να πει ο ποιητής με πρώτο πόστ αυτό????

Να συνεχίσω πριν κλειδωθεί????? (πληζ πληζ)!!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Once a ξανθιά....always a ξανθιά....

1. Είναι προφανής!
2. Είναι προφανές!
3. Είναι προφανέστατο!!

Προφανώς!!! χο χο χο

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Once a ξανθιά....always a ξανθιά....
Για να καταρρίψω τον μύθο λοιπόν... μπας και είναι δικό του το video και θέλει κλικαρίσματα το youtube?
Γιατί πέρα από την πλάκα έχω δει και έχω δει γελοία και άχρηστα video αυτό.... είναι μοναδικής <εμπνεύσεως>

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αααααα φιλενάδα τέτοια κακοποίηση των ματακίων μου δεν την κάνω μεγάλη η χάρη σου... ας μπει κανένας άλλος ριψοκίνδυνος να το δει και να σου πει!!!!!

dogfan

New Member
24 Αυγούστου 2012
3
0
Σαφώς και δεν είναι δικό μου το video. Το είδα σε ένα άλλο forum που το συζήταγαν και δεν άντεξα λυπήθηκα την γάτα. Παρακολουθώ καιρό το forum αλλα δεν συμμετείχα μέχρι τώρα. Είμαι ιδιοκτήτης της σκυλίτσας που βλέπεται στο avatar μου και μιας γάτας που βρήκα στην μηχανή του αυτοκινήτου.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σαφώς και δεν είναι δικό μου το video. Το είδα σε ένα άλλο forum που το συζήταγαν και δεν άντεξα λυπήθηκα την γάτα. Παρακολουθώ καιρό το forum αλλα δεν συμμετείχα μέχρι τώρα. Είμαι ιδιοκτήτης της σκυλίτσας που βλέπεται στο avatar μου και μιας γάτας που βρήκα στην μηχανή του αυτοκινήτου.
εεε να μας συγχωρνάς αλλά δεν ήταν και ο πιο πετυχημένος τρόπος σύστασης!

καλως ήρθες

dogfan

New Member
24 Αυγούστου 2012
3
0
εεε να μας συγχωρνάς αλλά δεν ήταν και ο πιο πετυχημένος τρόπος σύστασης!

καλως ήρθες
το ξέρω απλά μου την σπάει ο τρόπος που κάποιοι χειρίζονται τα ζώα. θα κάνω μετα νέο θέμα για να συστηθώ "επισήμως".