Διάρροια σε Rotweiler...

roti78

Member
19 Αυγούστου 2011
5
0
:)καλησπερα σε ολους.ειμαι νεο μελος κ εχθες απεκτησα ενα κουταβακι ροτβαιλερ.αγχωθηκα πολυ μεχρι να φαει μιας κ ταξιδεψε 9 ωρες κ ηταν καπως χθες μεχρι κ σημερα το μεσημερι, οπου κ τελικα εφαγε τις κροκετες περιελουσμενες με ζωμο απο κοτοπουλο με λαχανικα.το φαγητο δηλαδη της 15μηνης κορης μου.το κακο ειναι οτι απο εχθες κανει ,πυκνα βεβαια διαροια.ο κτηνιατρος που την πηγα σημερα βεβαια την βρηκε μια χαρα,αλλα αν συνεχισει κ αυριο θα μου δωσει μια παστα ειπε.λογικα αφου εφαγε σημερα πιστευω οτι θα σφιξουν παντωςτα κακα της.....:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Τι ηλικία έχει το σκυλάκι και από που το έφερες;
Πρόσεχε πολύ. Αν συνεχίζει τις διάρροιες, θα πρέπει να το ξαναδεί άμεσα ο γιατρός. Μην περιμένετε να δείτε πως θα πάει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλώς ήρθες και το χαίρεσαι το μικρούλι σου!
Κοίτα φαντάζομαι ο μικρός/μικρή θα είναι γύρω στα 2; Και ταξίδεψε 9 ώρες για να έρθει από το εκτροφείο του; Tα ρωτάω αυτά γιατί αν το σκυλάκι προέρχεται από κάποιο σοβαρό εκτροφείο λίγο δύσκολο να εχει μόρβα ή τύφο. Το πιο πιθανό είναι να το έκοψε ο ζωμός κοτόπουλου, πολύ βαρύ για το στομαχάκι του. Η πάστα που θα σου δώσει υποθέτω είναι αποπαρασίτωσης; Αν συνεχίσει διάροιες εγώ θα έκανα εξετάσεις.
Πες μας λίγα παραπάνω για να βοήθησουμε καλύτερα.

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
+φωνω με kyveli χωρις να ξεκινησουμε απο τα ασχημα δωσε λιγο χρονο να στρωσει εγω θα σοθ λεγα να περειμενεις 2 μερες ακομα και μετα να τον ξαναπας σε κτηνιατρο χωρις αυτο να αποκλιει την περιπτωση οτι δε θασαι σε συχνη επικοινωνια με τον κτηνιατρο

roti78

Member
19 Αυγούστου 2011
5
0
το σκυλακι μου το εφερε ο γαμπροσ μου απο εβρο.ειναι στρατιοτικοσ εκει.το το εδωσε ενας συναδελφοσ του που εχει ροτβαιλερ..το σκυλακι ειναι 2 μηνων σχεδον.23 γινεται 2.οχι οι διαροιες ειναι απο τα χαπακια για τα σκουλικακια.απο την αλλη βδομαδα ξεκιναμε εμβολια

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Τότε Ροτι δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα και θα μιλούσα με αυτόν που έχει τη μάνα για περαιτέρω πληροφορίες. Μην επαναπαύεται μια διαρροια σε κουτάβι μπορεί να είναι απο μια απλή κοιλιακη διαταραχή μέχρι κάτι πολυ σοβαρό.

roti78

Member
19 Αυγούστου 2011
5
0
λετε παιδια ε?1η φορα εχω τοσο μικρο κουταβι.ειχα κ λυκο κ τσοου αλλα οχι απο τοσο μικρο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Ε μα πεστο μας βρε παιδάκι μου! Σημαντικό που απέκλεισε το τυφο, απλά παρακολουθα τον να δεις πως πηγαίνει !