Δε θέλει το κρεβάτι του. . .

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Αποφασίσαμε λοιπόν να πετάξουμε το χαλί στο οποίο άραζε κάτω απ'το γραφείο μου μέχρι πρότινος ο κύριος περισσότερο για λόγους υγιεινής και του πήραμε ένα στρώμα-κρεβάτι το οποίο -λέει -έχει "memory foam" - λέει -για να μειώνει την πίεση -λέει -στους αγκώνες -λέει - και γενικά πολύ γ*μ*το -λέει. . .

Αμ δε . . . Με το που ήρθε το στρώμα και πήρε τη θέση του χαλιού, σνομπάρισμα μέχρι πόνου. Ρε τί με τροφή, τί με κοτόπουλα, τί με χάδια, τί με τραβήγματα . . . εκεί . . . στο πάτωμα κι ας μου γίνουνε οι αγκώνες αλοιφή λέει . . .

Τί να κάνω με τον μαζόχα; Nα του πάρω ένα με καρφιά μπας και του αρέσει καλύτερα;

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Μήπως άρχισε να ζεστενεται;
Στο λέω γιατι και η δικια μου τωρα που πιάσανε οι ζεστές παράτησε τον καναπε και ξαπλώνει στο μάρμαρο για να δροσιζεται!

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Μπα. . . Ήταν πολύ άμεση η αντίδρασή του στο στρώμα. Στο πάτωμα πάντως που αράζει, κουλουριάζεται που σημαίνει πως δεν πολυζεσταίνεται. Και στην τελική, το χαλί ήταν πιο ζεστό.

Τι κάτω από το γραφείο που του άρεσε του το πάω το στρώμα, τί μπροστά στο παράθυρο, τί πιο δίπλα εκεί που αράζει, τίποτα. . .

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
σιγα σιγα θα το μαθει.
παντως τωρα που ζεσταινει ο καιρος θελουν πλακακι ή μαρμαρο

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Ποιο πήρες?
Κι εγώ είχα πάρει ένα, πανάκριβο μαλιστα, το δοκίμασαν 5 διαφορετικοί σκυλοι, κανένας δεν το ήθελε, μέχρι που άλλαξα τη γέμιση.

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Ένα της Buster πήρα από Amazon. Πανάκριβο δε το λες σε σχέση με αυτά που ζητάνε εδώ οι πετσοπάδες.

Λες;