Δεν υπάρχουν σχόλια/ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Με σοκάρουν πολύ αυτές οι εικόνες αλλά από την άλλη... το να κλείνουμε τα μάτια και να μην τα βλέπουμε δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται αυτά τα αίσχη εις βάρος των ζώων...

Ενώ δεν θέλω να τις βλέπω ούτε εγώ, ξέρω ότι όσο τις βλέπω, μου θυμίζουν ότι δεν πρέπει να ξεχνάω όλα αυτά που γίνονται και ταυτόχρονα μου τονίζουν ότι στην 1η ευκαιρία που θα μου δοθεί θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τιμωρηθούν αυτά τα κτήνη που κακοποιούν τα αβοήθητα ζώα!:mad:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Είμαι άνθρωπος του διαλόγου και της λογικής και ποτέ δεν επιθυμώ το παραμικρό κακό ακόμα και για ανθρώπους που έχουν πειράξει εμένα ή τους ανθρώπους που αγαπώ! Πάντα προσεύχομαι να τους ευλογεί όλους ο Κύριος και να τους δίνει φώτιση!

Όταν όμως βλέπω αντίστοιχες εικόνες, η λογική κάνει στη πάντα, με πιάνει το θυμικό μου, και θέλω να δέσω και να κρεμάσω αυτά τα κατακάθια και να τους προκαλέσω πόνο σε σημεία που ναι μεν θα τους επιτρέπει να σφαδάζουν και να ωρύονται, αλλά την ίδια στιγμή θα τους χαρίζει ένα αργό βασανιστήριο μέχρι να πορευτούν προς .....το κατευόδιο!!!

Βλέπω και ξαναβλέπω τέτοιες εικόνες (όχι από σαδισμό ούτε από αυτομαζοχισμό) αλλά το μυαλό μου δεν μπορεί να χωρέσει πως είναι αληθινές!! Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του "κάνω κακό σε κάποιον που δεν με πείραξε ΠΟΤΕ!". Αδυνατεί ο εγκέφαλός μου να συλλάβει (ακόμα και στην περίπτωση του "κάνω κακό") την θηριωδία την οποία εκδηλώνουν ορισμένα δίποδα, γιατί άνθρωποι αυτοί δεν λέγονται!! Δεν ξέρω..νομίζω πως από ένα σημείο και μετά απλά δεν υπάρχουν λόγια! Όσο πλούσια κι αν είναι η ελληνική γλώσσα, δεν νομίζω πως υπάρχουν λέξεις για να περιγραφούν αντίστοιχα θεάματα...

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου το να βλέπουμε τέτοιες εικόνες συνεχώς και να τις αναπαράγουμε προωθώντας τες. Τη φωτο την έχω δει,δεν ήθελα να την ξαναδώ δεν υπάρχει λόγος.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ποσο κακο μου εχει κανει σ αυτο το θεμα η αποκτηση του Ντιεγκο. Παλια οταν εβλεπα τετοιες φωτο, στεναχωριομουν, τσαντιζομουν αλλα ως ενα σημειο. Τωρα απλα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ! Μου εχει τυχει να κλαψω ωρα με τετοιες εικονες, να μου χαλασει η μερα, να χασω τον υπνο μου, και να ευχομαι να μπορουσα να σκοτωσω με τα ιδια μου τα χερια τα κτηνη που τα κανουν αυτα. Δεν μπορω να τα βλεπω πια....

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
Να πιάσω έναν να κάνει κάτι στο δρόμο ! Αυτό μόνο θα του βγάλω όλα αυτά τα συναισθήματα πάνω του!

Θα του τραγουδαω φερτε τον τρελο με το πριονι!

[video=youtube;KzSaw3f10s0]http://www.youtube.com/watch?v=KzSaw3f10s0[/video]