γεια σας!εχω ενα ημιαιμο λαμπραντορ 1 χρονου. εδω κ 2 εβδομαδες δεν τρωει σχεδον τιποτα..ολα ξεκινησαν πριν απο μηνες που μου αρρωστησε κ αναγκαζομουνα να τον ταιζω στο στομα. μετα απο αυτο η κτηνιατρος μου ειπε να τον αφησω να τρωει μονος του αλλα εγω συνεχισα να τον ταιζω ή να του βαζω διαφορα για να τρωει τις κροκετες του.τις τελευταιες βδομαδες ομως δεν τρωει ουτε με αυτο το τροπο.του αλλαξα τις κροκετες μηπως τις βαρεθηκε τιποτα του πηρα κονσερβα κ την τρωει με το ζορι.μαγειρευτο φαγητο το τρωει μονο αν εχει κρεας μεσα.κατα τα αλλα δεν εχει αλλαξει η συμπεριφορα του.παιζει παει την βολτα του πινει νερο κ ειναι οπως πριν.αυτο που μου εχει κανει εντυπωση αλλα μπορει να ειναι κ φυσιολογικο μιας κ δεν ξερω απο σκυλια ειναι οτι μεσα στην ημερα ΄΄βγαζει΄΄ πολλες φορες το πουλακι του.καθεται ακινητος κ μετα απο λιγο ΄΄ξαναμπαινει΄΄και συνεχιζει οτι εκανε.με τη γιατρο που μιλησα μου ειπε οτι εχει κακομαθει κ να τον αφησω νυστικο καποιες μερες για να αναγκαστει να φαει.μιλησα κ με δευτερο γιατρο ο οποιος μου ειπε οτι αφου δεν εχει αλλαξει η συμπεριφορα του να του βαζω το φαγητο 20 λεπτα κ μετα να το περνω κ σε λιγες μερες θα αναγκαστει να φαει.η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω κανει γιατι το λυπαμαι νυστικο αλλα εχω απελπιστει πια να μην τρωει σχεδον τιποτα.εσεις τι λετε να κανω???ποια ειναι η γνωμη σας???
Last edited: