Δεν τρωει με όρεξη!!!

Γιούλη

New Member
27 Απριλίου 2012
1
0
Καλησπέρα σας,
ονομάζομαι Γιούλη και έχω ένα λυκόσκυλο 10 μηνών, του έχουμε κάνει την βασική εκπαίδευση και γενικότερα είναι πολύ υπάκουος και πειθαρχημένος.Έχει καταλάβει ότι είμαι η pack leader και γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συμπεριφορά του.
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετοπίζουμε εδώ και 2 μήνες είναι η δυσκολία του στο φαγητό.
Του δίνω την maxi royal canin την οποια αφού ξαφνικά άρχησε να μην την τρώει άρχησα να την ανακατέυω με butch, την οποία στην αρχή έτρωγε και μετά σταμάτησε πάλι, μετά την ανακάτεβα με υγρή που και πάλι την ετρωγε στην αρχή και μετά σταμάτησε.
Τον πήγα στον γιατρο αλλά για καλή μας τύχη δεν είχε απολύτος τίποτα στην υγεια του ,μόνο που έχει χάσει 3 κιλά.Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να του βάζω κομματάκια βρασμένο κοτόπουλο αλλά πάλι είχαμε τα ίδια.
Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να κάνω .......

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ουτε σκετο το κοτοπουλο? Εννοω δεν το διαλεγει εστω μεσα απο τα υπολοιπα? Ποσα γευματα του δινετε και ποση ωρα του αφηνετε το φαγητο διαθεσιμο?

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
εδω και 2,5 μηνες περιπου εχουμε ενα μαλτεζακι 4 μηνων
μεχρι τωρα.... ετρωγε τα παντα, την ημερισια δοση φαγητου σε τρια γευματα μετα απο εμας
πριν μια βδομαδα καναμε το τελευταιο εμβολια μας για φετος
και μας εδωσαν και ενα σαν σιροπακι για διροφιλαρια (ειναι αυτο που απο του χρονου θα παιρνουμε για την καρδια της σε χαπακι)
βαλαμε και την αμπουλα μας και ειμαστε οκ μας ειπαν
απο την αλλη μερα ομως αρχισαν τα οργανα
κοψαμε σχεδον τελειως το ενα γευμα και μπορω να πω οτι τα κακακια της δεν ειναι σκληρα οπως πριν
ειπα ειναι απο το εμβολιο και το φαρμακο, αλλα.... απο την αλλη περασε και τοσος καιρος
στο μεταξυ της πηραμε και κατι στικς πετιγκρι και εφαγε και κατι πατατακια απο κατω τω ν παιδιων και....
μηπως, λεω μηπως δοκιμασε αλλες γευσεις και τωρα δεν της αρεσουν οι κροκετες της????

τωρα το πρωι δεν εφαγε, αλλα το μεσημεριανο της θα το τσακισει στανταρ

μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε τα 3, 2???
καλε τα γευματα της, που πηγε το μυαλο σας????

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
πριν λιγο πηγε στο μπαλκονι, κατουρισε και οπως παντα πηγα να της δωσω την κροκετουλα της
ηρθε, την μυρισε και εφυγε :confused::confused:
ειναι νηστικη απο χτες το βραδυ
σε κανα 2ωρο ειναι η ωρα του μεσημεριανου της

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog