Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοια άτομα

antoniaantoniou

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
131
6
Δεν είδα καν το βίντεο, δεν αντέχω. Υπέγραψα πάντως. Όντως υπάρχουν τέτοια άτομα και είναι πραγματικά τουλάχιστον λυπηρό. Μακάρι όλοι αυτοί που πράττουν έτσι να πάθουν τα ίδια για να νιώσουν έστω στο ελάχιστο τι πόνο προκαλούν. Είναι άρρωστοι, δεν μπορώ αλλιώς να χαρακτηρίσω όλους αυτούς που κακοποιούν ζωντανά όντα που έχουν ψυχούλα...:(

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
οτι κανουν θα το βρουν... ειτε με τον εναν τροπο ειτε με τον αλλον... παντως θα τα βρουν αυτο ειναι το σιγουρο... ποσα να διαβασω αυτες τις μερες για κακοποιηση ζωων ... εχω αναστατωθει.... δεν μπορω να καταλαβω με ποια δυναμη το κανουν αυτο... :(

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Υπέγραψα και εγώ. Το βίντεο δεν άντεξα να το δώ - η φωτογραφία του κουταβιού με το βλέμμα αγωνίας και πόνου με τάραξε αρκετά, δεν μπορούσα να συνεχίσω. Αμάν πιά με τους ανώμαλους !!! :mad::mad::mad::mad::mad:

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
ουτε και εγω δεν αντεξα να το δω.... κοκαλοσα ολοκληρη οταν ακουσα την φωνουλα του.... δεν μπορω.... εκανα ωρες να το βγαλω απο το μυαλο μου.... ειδα πολλες κακοποιησεις ζωων αλλα αυτη ηταν η χειροτερη.....

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
Αχ Θεούλη μου, δεν άφηνες τα ζωάκια στην ησυχία τους??ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΔΟΣ?????

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
το ειδα και εγω ολο σημερα... :/
να δω καποιον με τα ματια μου να κανει ετσι σε ζωο εκεινη την στιγμη θα βγαλω ολα τα αποθημενα πανω του απο ολα αυτα που βλεπω... γιατι απλα τετιοι ανθρωποι δεν πρεπει να ζουν σε αυτη την γη.... ελεος πια με αυτους τους ανθρωπους.... ΕΛΕΟΣ

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
ShadyWorld, εδώ ο άνθρωπος κάνει τέτοια στο ίδιο του το παιδί... πλέον δεν με ξαφνιάζει τίποτα, είμαστε ικανοί για το χειρότερο (και το καλύτερο).

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Δεν θα μπορεσω να το δω ποτε. Το ατομο αυτο ειναι λαθος της φυσης δεν μπορει.....Αρα λοιπον και η φυση κανει λαθη γεννα τερατα και τα αφηνει να ζουν.

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
δεν το γνωριζα πως τα εκανε και στο παιδι του.... εχω καταλαβει και διαβασει πως ολοι αυτοι που διεπραξαν βια προς ζωο το κανουν και σε ανθρωπους..... δυστηχως αυτοι οι ανθρωποι ζουν αναμεσα μας....

pomeranian

Active Member
1 Μαϊου 2011
27
0
alimos
παιδια το ειδα και εχω φρικαρει!πριν καν το διαβασω ανατριχιασα....δε μπορει να το κανουν αυτο στισ ψυχουλεσ....ειναι αδυνατον!!!!στεναχωρηθηκα.....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Παιδιά, πιστέψτε με, είναι το πρώτο βίντεο (κακοποίησης σκύλου) στη ζωή μου που δεν το άνοιξα για να το δω...
Δεν άντεξα στην προοπτική να "γονατίσω"... γερνάω (μαμά) φαίνεται...
Το μόνο που σκέφτηκα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, είναι μία φράση:

Don't get mad... Get even...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.780
7.978
Γιατί τα βλέπετε αυτά τα video; Αυτός ο ψυχοπαθής τα κάνει όλα αυτά για να μας σοκάρει, τουλάχιστον μην του δώσουμε αυτή την χαρά.
Johnk αυτό θα ήθελα κι εγώ, αλλά πως;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Χαρά στο κουράγιο σας βρε παιδιά!

Έχω δει τις χειρότερες splatteries σε ταινίες τρόμου (αλλά είναι fake) τέτοια βίντεο ούτε για πλάκα δεν ανοίγω πλέον... τέτοιες κτηνωδείες δεν τις αντέχω καταλάβαίνω περί τίνος πρόκειται αλλά ευχαριστώ δεν θα το ανοίξω

Όσο για τους πάσης φύσεως ανώμαλους σαδιστές,,, μακάρι να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Get even σωστη κουβεντα Γιαννη.

Η βια ειναι κακο πραγμα , αλλα σιγουρα θα ηθελα να στειλω εναν τετοιο τυπο στο νοσοκομειο.

Θυμαμαι να ειμαι στο αυτοκινητο , σε φαναρι και βλεπω εναν ηλιθιο να τραβαει ενα κουταβακι 2-3 μηνων το πολυ με το ζορι με τον οδηγο.Το σκυλι χτυπαγε με τα μουτρα σε πεζοδρομια , σκαλακια κλπ και ηταν σε ασχημη κατασταση.Οταν του ζητησα γιατι το κανει αυτο , με εβρισε.Σε 1 λεπτα ηταν ξαπλα με μαλλον σπασμενη μυτη.Με απειλησε με μηνυση και τοτε βγηκαν 2-3 οδηγοι και ειπαν να κανει μηνυση και με μεγαλη χαρα θα ερχοντουσαν σαν μαρτυρες να με υπερασπισουν.

Ηταν τυχερος που δεν του πηρα τον σκυλο.

Ειμαι κατα της βιας , αλλα μερικα πραγματα πρεπει να μπαινουν στην θεση τους.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ουτε και εγω δεν ανοιγω. Ειναι σαν να πετυχαινουν τον σκοπο τους τελικα αυτοι που ανεβαζουνε τετοια αχρεια βιντεο...:mad: