Δεν τα κάνει μπροστά μου - κοπροφαγία

zuccheros

Well-Known Member
5 Οκτωβρίου 2013
46
0
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα,ο Alegro είναι 3 μηνών. προσπαθώντας να αντιμετωπίσω την κοπροφαγία του αντιλήφθηκα πως έχει σταματήσει να τα κάνει όταν είμαι μαζί του.
ήθελα με το που τα κάνει να τον επιβραβεύω και να τον κάνω απλά να αποφύγει να τα φάει και κατάλαβα πως σταμάτησε να τα κάνει μπροστά μου.
μόλις νιώσει οτι βρίσκεται μόνος του τότε πάει τα κάνει και τρώει και κάτι.
έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω;; τον έχω στο νου μου και τον αφήνω επίτηδες μόνο για να τα κάνει αλλά δεν το κάνει πάντα.

jimmynet

Well-Known Member
26 Μαϊου 2008
74
0
Μόλις ξεκινήσετε τις βόλτες και τα κάνει έξω θα σταματήσει.

Στάλθηκε από το GT-P3100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλησπέρα,ο Alegro είναι 3 μηνών. προσπαθώντας να αντιμετωπίσω την κοπροφαγία του αντιλήφθηκα πως έχει σταματήσει να τα κάνει όταν είμαι μαζί του.
ήθελα με το που τα κάνει να τον επιβραβεύω και να τον κάνω απλά να αποφύγει να τα φάει και κατάλαβα πως σταμάτησε να τα κάνει μπροστά μου.
μόλις νιώσει οτι βρίσκεται μόνος του τότε πάει τα κάνει και τρώει και κάτι.
έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω;; τον έχω στο νου μου και τον αφήνω επίτηδες μόνο για να τα κάνει αλλά δεν το κάνει πάντα.
Τον έχεις μαλώσει για τα κακά του προφανώς και τα κρύβει.
Η Λούση μας που τρώει κι αυτή τα κακά της και ειλναι 12 ετών πλέον, μάθαμε ότι αυτή που την είχε μωράκι την έδερνε επειδή τα έκανε μέσα. Εμείς το αντιμετωπίζουμε μαζεύοντας τα στο δευτερόλεπτο.

zuccheros

Well-Known Member
5 Οκτωβρίου 2013
46
0
ΑΘΗΝΑ
σίγουρα είναι απο μάλωμα ή επειδή πήγα να του τα κόψω για να τα κάνει στην πάνα.
δεν τον χτυπάω ποτέ, τον περιμένω να ξεκινήσουν οι βόλτες και να τον δω να τα κάνει για επιβράβευση..ευχαριστώ

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δοκιμασε να βαλεις στην τροφη του ενα κουταλακι του γλυκου βρασμενη κοκκινη κολοκυθα.