Δεν "τα κάνει" έξω και δεν τρώει κροκέτες

Tzotol

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
41
0
Στην χωρα της αναιστησιας!!!
Καλημέρα! Έχω και εγώ θεματάκι με την "τουαλέτα" του σκύλου! Δεν τα κάνει ποτέ έξω, και να έχει περιμένει να γυρίσουμε σπίτι και τότε τα κάνει στην πάνα! Με το φαί άλλο θέμα! Δεν θέλει τις κροκέτες! Την ψυχή μου βγάζει!

10 Σεπτεμβρίου 2010
23
0
41
Ηλιούπολη Αττικής
Για το ότι λερώνει μέσα θα έπρεπε να το είχε μάθει από μικρό αν και από ότι καταλαβαίνω έχει μάθει να λερώνει στην πάνα του οπότε κατ΄αυτήν την έννοια σωστά πράτει. Για το θέμα της ξηράς τροφής που δεν τρώει ξέρει ότι αν δεν την φάει θα του φέρεις κάτι άλλο πιο νόστιμο...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν του πάρεις την πάνα τη θα κάνει, το έχεις δοκιμάσει?
Για το φαγητό είναι απλό. Αν δεν φάει ας μείνει νηστικό...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η κοπελιά με το τσιουάουα που το έπαιζε ανένδοτη εγώ θα παίρνω σκύλο απο πάπι μίλ και δεν πά να μαμηθήτε όλοι έχει γίνει μπάν
κοινώς μιλάτε στον τοίχο
για τυχών άλλους ενδιαφερόμενους
το αφήνεις νηστικό και τρώει,όπως είπαν και οι φίλοι
και για να μάθει να τα κάνει έξω δεν απαντιέται με λίγες προτάσεις και είναι κάτι που θέλει χρόνο και προσπάθεια(αν δεν έχει μάθει ήδη απο τον εκτροφέα)
γενικά ο σκύλος δεν λερώνει την φωλιά του και δεν λερώνει αν φοβάται πολύ -κάτι που υποψιάζομαι πως συνέβαινε με το τσιουάουα εδώ

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ναι
σπάσατε τα πιάτα...
και τώρα ποιός θα τα μαζέψει???

πάντως είναι κλασσικό το τόπικ
δεν τρώει (γιατί το κερνάγα τα πάντα απο το πρωί και σιγά μην φάει κροκέτες τώρα)
και δεν τα κάνει έξω (γιατί πρίν το πάρω ήταν σε μιά κούτα και εκεί έτρωγε εκεί κατούραγε εκεί έχεζε)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αναλόγως το σκυλί βρε kokoni.
Στα δικά μου προς έκπληξη μου αν και τους δείνω ωμα τώρα τελευτάια, μια δύο φορές που δεν είχα χρόνο να είμαι απο πάνω τους τους έδωσα ξερη και την φάγανε με όρεξη...
Anyway, subject closed... no more comments :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97