Δεν πάμε καλά...

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
αρχιζει να με προβληματιζει κατι.... ο σκυλος μου νομιζω με φοβαται... ετσι εχω αντιληφθει.... δηλαδη μερικες φορες μπορει να στεκομαι και να παω να την πιασω απο κατω και να τρεξει να παει κατω απο τον καναπε... ενω οταν καθομαι στον καναπε και ειναι κατω διπλα απο τα ποδια μου την πιανω ανετα χωρις να φυγει... καποιες αλλες φορες μπορει να σηκωθω απο τον καναπε και δεν ξερω φευγει απο εκει που καθεται π.χ κρεβατακι της και να τρεξει... δεν καταλαβω γιατι το κανει αυτο... :confused: αλλα γενικα ειναι πολυ χαδιαρα δεν ειναι αντιδραστικη ειναι πολυ φιλικη... αλλα δειχνει να με φοβαται και αυτο ΔΕΝ μαρεσει καθολου... :mad::(

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
μηπως πιο πριν την ειχες μαλωσει?
μηπως νομιζει οτι πας να της κανεις κατι που δε θα του αρεσει, οπως να του παρεις κατι απο το στομα που μασουλαει? Εμενα πλεον πολυ συχνα οτνα μασουλαει κατι και τον πλησιαζω με το χερι μου στο στομα του παει να φυγει γιατι υποθετει οτι θα του το παρω.

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
τις μοναδικες φορες που την μαλωνω ειναι οταν κανει την αναγκη της εκτος της πανας η οταν πιανει παπουτσια μας και τα μασουλαει... δεν ξερω γιατι το κανει... οσο για το παιχνιδι μπορει να καθετε στο κρεβατακι της και να παιζει με τα παιχνιδια της μπορει να παω να της παρω ενα και να της το ριξω για να παιξουμε ... δεν μαρεσει που με φοβαται νιωθω ασχημα οταν παω να την πιασω και κρυβεται... εννοειτε δεν το κανει συνεχεια αυτο....

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εμένα μου το κάνει αυτό μετά από εμβόλια ή όταν του έχω δώσει λιχουδιά ή παιχνίδι. Υποθέτω το κάνει για να μην του το πάρω (με έχει φοβηθεί το μάτι του γιατί κάθε μέρα στη βόλτα του βγάζω σκουπίδια από το στόμα!)
Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τέτοιο;
Μήπως έτσι όπως πας να κάτσεις, μοιάζει σα να πας να το χτυπήσεις κι εκείνο ενστικτωδώς να κάνει αυτό το πράγμα;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
προσπαθησε να μπεις στο μυαλο του σκυλου...
σκεψου γιατι μπορει να το κανει αυτο. δεν ειναι οτι δε σε αγαπαει η κατι τετοιο. απλα εχει συνδιασει την κινηση σου να πηγαινεις να τον πιασεις με κατι μη θετικο σγια αυτον, κατω απο ορισμενες συνθηκες. βρες ποιες ειναι οι συνθηκες αυτες και αναλογα βρισκεις και πως θα το μετριασεις το ολο θεμα. Εγω ας πουμε σταματησα να του πολυπαιρνω παιχνιδια απο το στομα οταν δεν υπαρχει αναγκη. Ετσι ξανακερδισα την εμπιστοσυνη του οτι οταν πλησιαζω αυτο που μασουλαει με το χερι μου δεν ειναι απαραιτητο οτι θα του το παρω.

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
ειλικρινα δεν γνωριζω...μηπως επειδη με φοβαται για τον λογο οτι οταν κανω τις δουλειες του σπιτιου με σφουγγαριστρα και ηλεκτρικη σκουπα αυτο γαυγιζει στην σφουγγαριστρα και οταν κανω ηλεκτρικη σκουπα κρυβεται κατω απο τον καναπε... αλλες φορες πιανω το κρεβατακι της για να το καθαρισω και αυτο φενεται σαν να μου λεει δικο μου ειναι χαχα... και εννοειτε της θυμωνω για οτιδιποτε πολυ κακο κανει... αλλα οταν κανει κατι καλο την επιβραβευω... μηπως εχασε την εμπιστοσυνη της σε μενα;;;;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
θα σου απαντησει καποιος πολυ πιο εμπειρος απο μενα, αν και δε νομιζω.

απλα μπες στο μυαλο της και ολα θα γινουν πιο απλα

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
μήπως εσύ είσαι πολύ μεγάλος και εκείνος πολυ μικρός? δεν ξέρω εγω το μέγεθος σκέφτηκα

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
μπορει να ειναι και αυτο.... το μεγεθος.... μαλλον επειδη ειναι κουταβι ακομα και να ειναι επιφυλακτικο.... αλλα γενικα ειναι πολυ κοινωνικο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97