Δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.771
4.048
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ πάντως νομίζω πως θα ήταν καλό κάτι τέτοιο να κάνουν οι φιλοζωικές. Κάποιος μπορεί να πάρει και να βγάλει βόλτα τα κακόμοιρα αδέσποτα και επίσης οι φιλοζωικές θα έχουν έσωδα απ' αυτό για τροφή και φροντίδα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Ποιός θα πληρώσει βρε Berna, για να πάει σε μια φιλοζωική να βολτάρει τα αδέσποτα;
Αντιθέτως, θα ζητάει να πληρωθεί :?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Αυτό που κάνουν οι φιλοζωικές λέγεται εικονική υιοθεσία.Συμβαίνει ήδη.

Το άρθρο μιλάει για "ενοικίαση" και προφανώς απευθύνεται σε ψυχολογικά ασταθείς ανθρώπους με υφέρπουσες τάσεις σχιζοφρένειας ..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Εγώ πάντως νομίζω πως θα ήταν καλό κάτι τέτοιο να κάνουν οι φιλοζωικές. Κάποιος μπορεί να πάρει και να βγάλει βόλτα τα κακόμοιρα αδέσποτα και επίσης οι φιλοζωικές θα έχουν έσωδα απ' αυτό για τροφή και φροντίδα.
Απαπαπαα ακόμη και να πλήρωνε θα είχε και αξιώσεις...εγώ πλήρωσα κυρά μου και έχω το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω με τον σκύλο και τέτοια...πώς φαίνεται ότι δεν ζεις εδώ ! :p

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Berna καλο θα τους κανει και η βολτα και τα χρηματα οτι πρεπει θα ειναι για τις φιλοζωικες και σιγουρα δεν θα εχουμε τα ιδια ποσοστα εγκαταλειψης σκυλων με αυτο το "σχεδιο"...Ισα Ισα οποιος ενδιαφερεται να αφιερωνει χρονο με ενα σκυλακι θα μπορει να το κανει και να δοκιμασει και ο ιδιος τον εαυτο του και αν ειναι καταλληλος να εχει σκυλο...
Αλλα δεν μπορεις ομως να νοικιαζεις ενα ζωο σαν να ειναι αυτοκινητο...Δηλαδη ειναι που ειναι ταλαιπωρα τα ζωα στις φιλοζωικες,φανταζεσαι τι θα γινεται οταν θα πηγαινουν καθε σκ στον καθε ασχετο τι εχουν να τραβηξουν?Και ασε που να μεταφερεις ενα ζωο σε ενα περιβαλλον και να το απομακρυνεις και αυτο να γινεται καθε εβδομαδα,τι ψυχολογια θα δημιουργησεις σε αυτο το ζωο??

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.771
4.048
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ε εντάξει βρε παιδιά μην κολλάτε στη λέξη "ενοικίαση", απλά νόμιζα απ' το να κάθονται τα κακόμοιρα σε ένα κλουβί κάθε μέρα περιμένοντας να έρθει κάποιος να τα ιυοθετήσει καλύτερα να τα πηγαίνουν βόλτα και να αφήνουν κάποια χρήματα στη φιλοζωική. Αλλά έχετε δίκιο, δύσκολο να συμβεί αυτό.

Κατά τ' άλλα ναι βεβαίως διαφωνώ με το να υπάρχουν εταιρείες που κρατάνε τα σκυλιά απλά και μόνο για να έρθει κάποιος να τα "νοικιάσει" για ένα ΣΚ! :rolleyes:

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
H ιδεα της ''ενοικιασης'' σαν μπιζνα ειναι σιχαμερη.Το να μπορεις ομως να παρεις καποιον σκυλο απο το καταφυγιο για το Σ/Κ,δεν ειναι καθολου κακο.Εδω γινεται πολυ συχνα.Ερχεται ο εθελοντης Παρασκευη πρωι που ειναι αργια,παιρνει τον σκυλακο (συνηθως τον ιδιο,με τον οποιο εχουν αναπτυξει καποια σχεση),πανε βολτα στην παραλια,γυρνανε κανουν ενα μπανακι στο σπιτι με καλλωπισμους,καλο φα'ι' και αγκαλιες και την επομενη μερα το απογευμα πισω.Δεν το βρισκω καθολου κακο,αλλα κανενας δεν πληρωνει γι'αυτο- και φυσικα κανενας δεν βγαζει χρημα..

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Εγώ θα έβαζα τίτλο αγοραία αγάπη (όπως αγοραίος έρωτας), για μένα είναι απαράδεκτο το όλο σκηνικό άν κάποιος αγαπάει τοοοόσο πολύ τα ζώα ας πάει να προσφέρει εθελοντικά της υπηρεσίες του όποτε μπορεί αντί να νοικιάσει.
Συγνώμη αλλά δεν θα το έκανα γιατί πιστέυω στην δέσμευση και από τις δύο πλευρές (άνθρωπος+σκύλος).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn