Δεν ξέρω ποιος είναι ο εκτροφέας www.malamute.gr..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
αν είναι μέλος του φόρουμ, κλπ., αλλά αν τον ξέρει κανείς πείτε του ότι ναι μεν έχει ωραιότατη σελίδα και φαντάζομαι και τρομερούς σκύλους, πλην όμως...

Ρε σεις, κάποιος από σας έδωσε τη διεύθυνση της σελίδας αυτής τις προάλλες. Πάω κι εγώ να δω και είχε βάλει και ήχο τα μαλαμούτια του να την έχουν καταβρει με τον εσωτερικό τους λύκο κάνοντας "ουουουουουου"!! Τ' ακούει λοιπόν το Μουφ και το πιάνει ΑΜΟΚ!!:eek: Είδα κι έπαθα να το ηρεμήσω. Άρχισε να γαυγίζει. Να ουρλιάζει. Να χτυπιέται. Να γρυλλίζει. Να τρέχει από παράθυρο σε παράθυρο να φυλάει καραούλι εναντίον των απαισίων που επρόκειτο να μας επιτεθούν!:p:D Εγώ εν τω μεταξύ να έχω στην αρχή γουρλώσει τα μάτια, μετά όμως ξεράθηκα στο γέλιο και αποφάσισα να το ρίξω στην πλάκα και να πηγαίνω συνέχεια στη σελίδα να δω αν το Μουφ θα συνεχίσει τις υστερίες. Ναι, το ξέρω, είμαι απαίσια! *demonio*

Θα μου εξηγήσει κανείς τι συμβαίνει εδώ? Έχουνε κάτι τα μαλαμούτια που δεν αρέσει στο Μουφ? Γιατί τσαντίστηκε όλως ξαφνικώς? Πάντως τώρα με πήρε πρέφα και γενικώς τα έχει πλέον γραμμένα τα μαλαμούτια του συγκεκριμένου εκτροφέα, όσο κι αν το τσιγκλίζω εγώ πηγαίνοντας στη σελίδα!!:D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
ενοχλητικός ήχος που τον συνηθισε! Πιστεύω είναι το ίδιο με την αντιδραση των σκυλιών που "τραγουδάνε" μαζί με τα αφεντικά τους, ενώ στν πραγματικά φωνάζουν "σταμάτα" γτ τα ενοχλεί η φωνή του χαζού ιδιοκτήτη... *lingua*

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Φυσιολογική η αντίδραση του Μουφ....
Και νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη ράτσα. Όποιο σκύλο και να άκουγε το ίδιο θα έκανε.
Και μην πας μακριά.. προχθές έπαιζα στον υπολογιστή ένα παιχνίδι με γραφικά στο οποίο κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα σκυλί που γαύγιζε. Αναγκάστηκα να σταματήσω και να κλείσω τον ήχο, γιατί δεν έκανα καλά τα δικά μου με τίποτα. Παρ' όλο που ο σκύλος ήταν εικονικός, το γαύγισμα του τα ερέθισε αφάνταστα.
Οπότε μην κατηγορείς το Μουφάκι....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97