Δεν με θέλει πια;

παιδια γεια σας..λοιπον υπενθυμιζω οτι η λιλα ειναι τωρα 5 μηνων και την εχω περιπου 4 μηνες...
τον τελευταιο καιρο κανει το εξης...οταν φευγει η φιλη μ απο το σπιτι (μια συγκεκριμενη φιλη μ) η λιλα παει στην πορτα κ κλαψουριζει...κ μ φαινεται στεναχωρημενη μετα..
η φιλη μ αυτη τις 3 τελευταιες μερες περναει πολλες ωρες στο σπιτι μ ειναι η αληθεια κ με την λιλα τα πανε πολυ καλα....
ομως αυτο το πραγμα δεν μ το εχει ξανακανει...και δεν το κανει με κανεναν αλλο...
μηπως αυτο σημαινει κατι??? :(:(:(:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Σημαίνει ότι πρέπει να χαίρεσαι, που έχεις μια καλή φίλη που την συμπαθεί και το σκυλί σου.
Πάρα πολύ χρήσιμο...;):)

μα δεν με χαλαει αυτο..ισα ισα!!!!
ωραια...σημαινει λοιπον πως συμπαθει τη φιλη μου....και οχι οτι δε θελει εμενα ε???
αρχισα να νοιωθω τυψεις για αυτες τις φορες που την εχω μαλωσει....
γιατι κλαψουριζει εκει και δεν μου δινει καμια σημασια....και σκεφτηκα πρεπει να μην με θελει καθολου για να το κανει αυτο...
παραλογιζομαι λετε ε???

πολυ πιθανο................
μαλλον συνηθισα να την εχω συνεχεια να τρεχει στα ποδια μου και οταν δεν το κανει μου κακοφαινεται τελικα...
τι να πω???ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις γιατι ειχα αρχισει πραγματικα να στεναχωριεμαι πολυ!! :) :)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Αυτό το κάνει ο δικός μου στον... δικό μου!
Όταν φεύγει ο φίλος μου, πάει πίσω από την πόρτα και αν δεν του πω "Ρούμπυ έλα εδώ" με γλυκιά φωνή, κλαψουρίζει σε σημείο να γυρνάει ανάσκελα και να λέω "θα πάθει καμιά κρίση αν το συνεχίσει".
Κάνε κι εσύ το ίδιο. Όταν πάει να κλάψει, πές της "λίλα έλα εδώ αγάπη μου" χαμηλόφωνα και θα κουνήσει ουρίτσα! ^_^

cgri1976

Well-Known Member
εμας τα αφεντικα μας εχουν δεδομενα τα σκυλια μας...ενω τους φιλους μας τους βλεπουν και σαν παιχνιδια....ειναι λογικο να στεναχωριεται οταν φευγει η φιλη σου....και εγω ετσι νομιζα με το δικο μου σκυλι αλλα τελικα οταν την ειχα αφησει με τους γονεις μου μια μερα, ειχε κατσει πισω απο την πορτα και με περιμενε κλαψουριζοντας..... ενω αν την ειχα αφησει σπιτι μου δεν θα μπορουσα να το δω αυτο....γιατι δεν θα ηταν κανενας να μου το πει....
μην ανησυχεις...το σκυλι σου σε αγαπαει...κατσε κιολας να μεγαλωσει λιγο ακομα, η σχεση σας να δεσει πιο πολυ και θα σου πω εγω μετα αν θα αναρωτιεσαι "με αγαπαει ή οχι?"

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Φυσικά και σε αγαπάει - μην έχεις καμία απολύτως αμφιβολία για αυτό. Την φίλη σου την συμπαθεί, προφανώς επειδή αισθάνεται ότι είναι δικός σου αγαπημένος άνθρωπος, και περνάτε πολύ καλά όλοι μαζί. Εσύ όμως είσαι η οικογένεια της. Ξέρεις πώς πάει - πολλές φορές δεν εκφράζουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους γιατί είναι δεδομένο ότι τους λατρεύουμε. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το σκυλί σου σε λατρεύει, ούτε εσύ πρέπει να έχεις. :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
να χαιρεσαι που αγαπα κατι που αγαπας κι εσυ!
κι εμενα εχει αδυναμια στον φιλο μου που ζουμε και μαζι:p και πολυ το χαιρομαι....με γραφει πολλες φορες για τα χαδια του, αλλα οταν η μαμα μιλησει στεκεται σουζα!
εσυ εισαι η μαμα της και το ξερει....η φιλη ειναι σαν τη καλη Θεια για να καταλαβεις που περναει απλα πολυ καλα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97