Δεν με ακούει. ΣΟΣ!!!

Viki29

Member
22 Ιουλίου 2018
16
8
35
Καλησπέρα σε όλους.θελω την βοήθεια σας γιατί πολύ στεναχωριέμαι.το κουταβι μου 3 μηνών πλέον το έχω περίπου 20 ημέρες.δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρων για εμένα,ενώ με τον άντρα μου είναι άλλο σκυλί,χαρούμενο,παίζει,γαυγίζει,χαίρεται,με εμένα δεν ξέρω τι γίνεται σαν να φοβάται φαίνετε.της βαζω το λουρι για να το μαθαίνει και μουλαρωνει στο πάτωμα.ουτε στο έλα δεν ακουει.πολυ απογοήτευση.και δεν την μαλωνω ποτε.στο μονο που ακούει είναι στο μη.τι να κάνω?

• Like
Reactions: ripper2.1

Viki29

Member
22 Ιουλίου 2018
16
8
35
Προσπαθώ να έχω υπομονή..Αλλά απογοητεύομαι.καθε προσπάθεια πέφτει στο κενό.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Καταλαβαινει την αγχος και την απογοητευση που νιωθεις.
Τα ζωα διαισθανονται τα παντα.

Παρατηρησε πως του συμπεριφερεται ο αντρας σου και προσπαθησε να βρεις τις διαφορες σε σχεση με τη δικη σου συμπεριφορα απεναντι στο κουταβι.
Χαλαρωσε και αρχισε να το βλεπεις αλλιως και ολα θα γινουν, εχετε πολυ χρονο μπροστα σας.
Ωραιο λυκακι να το χαιρεσαι!

Viki29

Member
22 Ιουλίου 2018
16
8
35
Σε ευχαριστώ..πολύ χρήσιμο αυτό!!για ημιαιμο γκριφον μας το έδωσαν..Αλλά έχει χαρακτηριστικά λύκου....

• Like
Reactions: Hammer

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σε ευχαριστώ..πολύ χρήσιμο αυτό!!για ημιαιμο γκριφον μας το έδωσαν..Αλλά έχει χαρακτηριστικά λύκου....
Βαλε καμια φωτογραφια να τη δουμε.

Ισως ο αντρας σου ξερει να της τραβαει το ενδιαφερον. Με τη φωνη, με τα παιχνιδια. Μην περιμενεις να υπακουσει σε αυτη τη φαση. Κατσε στο πατωμα, χαμηλωσε και παιξε μαζι της. Παρε ενα παιχνιδι και κρυψτο, δελεασε την καπως. Θελει υπομονη και επιμονη.

Viki29

Member
22 Ιουλίου 2018
16
8
35
Τα κάνω όλα αυτά αλλά προφανώς βιάζομαι και περιμένω αποτελέσματα αμέσως.θα κάνω υπομονή δεν γίνεται κάτι άλλο!!!

• Like
Reactions: mareco

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Φωτο ανεβαζεις οπως κανεις απαντηση απο εδω που σου κυκλωσα. Untitled.jpg

• Like
Reactions: Viki29

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
ειναι πολυ μωρο ακομα....:)
Εχει πολυ ωραια ιδιαιτερη τρελιαρικη φατσα, μου φαινεται πιο τσαχπινικο που δε βγηκε γκριφον αλλα λυκοφερνει εν τελει :LOL: Ειναι ωραιες οι εκπληξεις