Δεν θα πω κατι καινούργιο, μα να μοιραστώ μαζι σας

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
το ποσο στεναχωριεμαι...Καθε τοσο που βγαζω τις μικρες βολτα η και οταν βγαινω εξω για δουλειες, βλεπω σκυλακια που περπατουν περιεργα...Σα να κουτσαινουν, αλλα γερνουν, αλλα ανοιγουν πισω τα ποδαρακια τους...Κυριως βλεπω γερμανικα ποιμενικα. Μοδα ειναι; δεν ξερω... Καποιες φορες πιανω κουβεντουλα...οσους εχω ρωτησει, το σκυλι τους ειναι απο πετ σοπ.. Και συνηθως σα να θεωρουν φυσιολογικο το περπατημα αυτο...δεν το παρατηρουν. Στεναχωριεμαι ρε παιδια...τοσο προβλημα με δυσπλασιες στα σκυλια απο πετ σοπ πια; και ο κοσμος να μην χαμπαριζει τιποτα;... θα πειτε, δεν λεω κατι νεο. χελλου, το ξερω. Ειπα απλα, να πω τη στεναχωρια μου...για τις ψυχουλες που δεν μπορουν καν να απολαυσουν μια απλη βολτουλα....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δυστυχως...Και οι πιο πολλοι απο αυτους τους ιδιοκτητες θα ζευγαρωσουν τα σκυλια τους για να δωσουν κουταβια σε καποιον καλο φιλο ή συγγενη. Καποιοι θα πουλησουν μεσω αγγελιων σε αλλους και παει λεγοντας...:(

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
θυμαμαι ενα ειδικα που λυγιζε το ποδαρακι του ωρες ωρες...και ρε παιδι μου, με τσακιζει η αδιαφορια τους. οχι μωρε, απλα κουραστηκε, δεν εχω δει κατι τετοιο , τι;κουτσαινει;;; το δικο μου; εισαι σιγουρη; κ παιρνουν το ψυχακι κ φευγουν. Αχ αυτα τα ποιμενικα, τα πονα η ψυχη μου, ειλικρινα. Κυριως τετοια εχω συναντησει με προβλημα. Ειναι της μοδας η φυλη αυτη μπαη δε γουεη; γιατι εχω δει αρκετα κουταβια.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οι Γ.Π ειναι παντα της μοδας! Εχω εναν ΛΥΚΟ(Γερμανικο) λεει ο αλλος και καθονται ολοι προσοχη στην παρεα... :rolleyes::rolleyes:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
:(:( και εγω τα βλέπω κατι τέτοια και όπως είπε και ο Ice θα τα βάλουν να ζευγαρώσουν κιόλας !:mad:
της μόδας είναι οι λύκοι τα dogo και bullmastif είσαι μάγκας αν έχεις μια τέτοια φυλή !

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
της μόδας είναι οι λύκοι τα dogo και bullmastif είσαι μάγκας αν έχεις μια τέτοια φυλή !
Πες τα! Πες τα! Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου! Να τα ακουνε καποιες(ξερουν αυτες)...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Είναι ο ορισμός της άγνοιας...

Οι περισσότεροι δεν ξέρουν γιατί μπορεί να περπατάει έτσι ο σκύλος...
Οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι ζευγαρώνοντας τον σκύλο τους θα το κληρονομήσουν τα κουτάβια του...
Και το χειρότερο είναι ότι ξέρουν ότι...δεν πειράζει...και συνεχίζουν να το κάνουν...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
πραγματικά δεν πονάνε που τα βλέπουν έτσι ? εμένα το παραμικρό να πάθει η Λούνα τρελαίνομαι και ανησυχώ ! τυφλοί είναι ή το παίζουν ??

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
πραγματικά δεν πονάνε που τα βλέπουν έτσι ? εμένα το παραμικρό να πάθει η Λούνα τρελαίνομαι και ανησυχώ ! τυφλοί είναι ή το παίζουν ??
Το βλεπουν διαφορετικα, ως ενα αντικειμενο-αποκτημα-υλικο αγαθο. Και δεν φτανουν στο σημειο να το δουν ως αυτο που πραγματικα ειναι και ουτε να νιωσουν τα αναλογα συναισθηματα και ουτε να εκδηλωσουν το αναλογο ενδιαφερον...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Louna υπάρχουν άνθρωποι που δεν υπολογίζουν τον σκύλο όπως τον υπολογίζεις εσύ!
Δεν ξέρουν είναι η απάντηση, δεν γνωρίζουν!
Δεν τον δίνουν την απαραίτητη προσοχή και ενδιαφέρον γιατί απλά δεν ψάχνονται όπως εσύ ή εγώ κτλ...

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
παιδια εγω εχω παψει να εχω τετοιες προσδοκιες..εδω δεν εχουμε τα βασικα πολλα τρωνε λαθος ή δεν τρωνε αλλα καθονται στον ηλιο με 40 βαθμους και -10!!αλλοι δεν πανε ποτε βολτα αλλοι γεννοβολανε καθε 6μηνο αλλοι δεν εχουν κανει ουτε τα βασικα εμβολια..πως θελουμε μετα να προσεχουν τις διαφορες που το πιο πιθανο να γινουνε σταδιακα με την παροδο που χρονου?θα σου πει γερασε γιαυτο ή κουραστηκε ή χιλιες δυο δικαιολογιες..και απο πετ σοπ να το ειχε παρει αν το φροντιζε σωστα θα ηταν πολυ καλυτερα αλλα απλα δεν τους ενδιαφερει!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πραγματικα ειναι πολυ κρίμα! Ένας γνωστός μου που πήρε σκύλο απο πετ σοπ πριν απο 7 χρόνια του εμφάνισε τρομερό πρόβλημα δυσπλασίας. Του έκανε 3 χειρουργεία, ξόδεψε αμέτρητα λεφτά, ακόμα και τώρα παίρνει ειδική τροφή 90euro το 15κιλο, και τα πισω ποδαρακια του σκυλοπυ ειναι ακομα σε αθλια κατασταση. Δεν μπορει να περπατησει καθολου, το βγαζει μονο κοντινες βολτες για την αναγκη του και σε 5 λεπτα γυρνανε. Όλα αυτά μαζι και η έλλειψη εκτόνωσης έχουν κάνει το ακύλο απίστευτα επιθετικό σε όλους εκτώς απο τον ίδιο. Αποτέλεσμα, ποτέ δεν πατάει κανένας στο σπίτι του..
Πως μια αγορά απο πετ σοπ μπορεί να φέρει τα πάνω κατω στη ζωη σου. Να δημιουργηθουν τεραστια προβληματα απο το τπτ, εκει που δεν το φανταζεσαι..