Δεν θέλει να βγεί ούτε για βόλτα...

dimitragriffon

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
28
0
Δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει αλλά 3 μέρες τώρα δεν θέλει να βγεί ούτε για βόλτα ούτε καν στην αυλή...κάθεται και κοιτάει μονο απο το παράθυρο ή απο τηνπόρτα...ακομα και στο άκουσμα της λέξης βόλτα δεν αντιδράει που συνίθως χοροπηδούσε από την χαρά του... Το θέμα ειναι πως δεν εχει γίνει κάτι ( πχ να μαλώσει με άλλο σκυλί η κάτι άλλο που βα τον τρομάξει...βέβαια προχτές πήγες ένας να τον χαιδέψει χώρισ κάν να μου το πεί και άρχισε να αγριεύει...δέν νομίζω όμως να έχει σχέση γιατί μετά από αυτό ήταν καλά...) Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο...; Δεν ξέρω τί να κάνω έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα...:(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.769
7.965
Πώς είναι από άποψη υγείας; Ποτέ στην ζωή μου δεν μου τυχε κάτι τέτοιο, και άρρωστα να ήταν τα σκυλιά μου για βόλτα τρελενόντουσαν. Τρώει;

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Μηπώς να κάνεται αιμοτολογικές εξαιτάσεις για να είστε σίγουροι οτι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό;

dimitragriffon

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
28
0
τρωει κανονικα... και οταν τον "τραβαω" να βγει κοιταει τον ουρανο σκούζει και ξαναμπαινει μέσα...
όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά...ενα χρόνο τώρα δεν έχει παρουσιασει καμία αρρώστια και είναι απόλυτα υγιής...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
την επιλογη να τον βγαλεις εξω αγκαλια στην αρχη δεν την εχεις σκεφτει;;

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
τρωει κανονικα... και οταν τον "τραβαω" να βγει κοιταει τον ουρανο σκούζει και ξαναμπαινει μέσα...
όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά...ενα χρόνο τώρα δεν έχει παρουσιασει καμία αρρώστια και είναι απόλυτα υγιής...
Μμμμ... ίσως τότε να φόβατε; Μήπως είχετα κάποιο "ατυχημα" στην τελαυταία βόλτα σας ή κάτι άλλο που να τον πείραξε και να μην θέλει να ξαναβγεί;

dimitragriffon

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
28
0
Μμμμ... ίσως τότε να φόβατε; Μήπως είχετα κάποιο "ατυχημα" στην τελαυταία βόλτα σας ή κάτι άλλο που να τον πείραξε και να μην θέλει να ξαναβγεί;
δεν εγινε κάτι...αν και μου έχουν μπεί υποψίες ότι μπορεί να φοβάται τα πουλία αλλα και πάλι δεν έγινε κάτι...

dimitragriffon

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
28
0
την επιλογη να τον βγαλεις εξω αγκαλια στην αρχη δεν την εχεις σκεφτει;;
δεν μπορώ να τον πάρω αγκαλιά και εξαιτίας των κιλών του αλλά και γιατί δεν κάθεται δεν του αρέσει...
όμως δοκίμασα με φαγητο να τον δελεασω ή με το παιχνίδι του αλλά και πάλι δεν ....