Δεν εχει συγκεκριμενη ωρα για τα κακακια του

Leny

Member
12 Μαρτίου 2014
15
0
Athens
Εχω διαβασει και μου εχουν πει και οι περισσοτεροι οτι τα κουταβια κανουν κακακια 5-15 λεπτα μετα το φαγητο.
Εχουμε συγκεκριμενη ποσοτητα και συγκεκριμενες ωρες που το ταιζουμε, 3 φορες τη μερα,αλλα τα κανει οτι ωρα να ναι.Αλλες φορες μιση ωρα μετα, αλλες 3 ή 4 ωρες μετα, κι αλλες κατευθειαν, μεσα στο λεπτο.
Ειναι φυσιολογικο; Φταιει κατι;

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Θα στρωσει το εντερακι του. Συνηθως μετα απο παιχνιδι, υπνο, φαγητό ενεργούνται.

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Εχω διαβασει και μου εχουν πει και οι περισσοτεροι οτι τα κουταβια κανουν κακακια 5-15 λεπτα μετα το φαγητο.
Εχουμε συγκεκριμενη ποσοτητα και συγκεκριμενες ωρες που το ταιζουμε, 3 φορες τη μερα,αλλα τα κανει οτι ωρα να ναι.Αλλες φορες μιση ωρα μετα, αλλες 3 ή 4 ωρες μετα, κι αλλες κατευθειαν, μεσα στο λεπτο.
Ειναι φυσιολογικο; Φταιει κατι;

Πόσο είναι το κουταβάκι σου;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η δικιά μου ποτε δεν ακολουθησε το μετά το φαι, υπνο, παιχνίδι. Απλά ηθελε να μου σπάει τα νευρα όσο την κανακευα πάνω από την πάνα....
Συνηθως της ερχονταν κανα 2ωρο μετά το ξύπνημα, οποτε το ειχα παρει ειδηση και σιγά σιγά παρακολουθούσα κινησεις και την τσιμπαγα για την πάνα επιτόπου.

Leny

Member
12 Μαρτίου 2014
15
0
Athens
Σε εφημερίδα ξερει κ εμας να τα κανει μονο του! Μετα που θελω να του μαθω να τα κανει εξω δ ξερω ποτε θα θελει!!!!

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
9 εβδομαδων.

Εφόσον ειναι τόσο μικρό φαντάζομαι δεν εχει τελειώσει τα εμβόλια, άρα δεν βγαίνει και βόλτες.
Μη σε αγχώνει το μετά.
Στη Ντάλια μου έβγαλα τις πάνες από την πρώτη μέρα που άρχισε να βγαίνει έξω και δε λέρωσε καθόλου (ούτε τη νύχτα-την πρώτη:rolleyes:, γιατι μετά υπήρχαν ατυχήματα μεχρι να καταλάβει τι θέλω).
Πιό σωστή μέθοδος, απ ότι έχω διαβάσει ειναι να αφαιρείς σιγά σιγά (σταδιακά μέχρι να ολοκληρωθούν τα εμβόλια) μια-μια πάνα/εφημερίδα, μέχρι να μείνει μια και μετά...καμία.

Το θέμα ειναι να θέσεις ένα πρόγραμμα στο σκυλάκι σου και σιγά σιγά θα το ακολουθήσει.
Τη Ντάλια μου την έβγαζα κάθε 3 ώρες (5 φορές τη μέρα)
Μετά κάθε 4 ώρες (4 φορές τη μέρα)
Τώρα είμαστε στο κάθε 6 ώρες (πρωί-μεσημέρι-βράδυ)

Βέβαια έχουμε ατυχήματα δυο μέρες τώρα λόγω θεραπείας :mad:
...γενικά όμως δεν έχουμε πλέον πρόβλημα!:D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σε εφημερίδα ξερει κ εμας να τα κανει μονο του! Μετα που θελω να του μαθω να τα κανει εξω δ ξερω ποτε θα θελει!!!!
το μετά ειναι πιο ευκολο. Θα βγαίνετε βολτα στη γυρα ωσπου να τα κάνει και να επιβραβευτει.

τωρα ειναι το "δυσκολο" που πρεπει να μάθει να μην τα κάνει στο σπιτι χύμα.

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Είχα και εγω τους ιδιες φοβίες. Έκοψα την πάνα μαχαίρι και βγαίναμε βόλτες κάθε 3 ώρες το πολύ. Ευτυχώς είχα μόνο ένα ατυχημα. Τωρα πια μόνο έξω (τα κραταει για να παρει την λιχουδια της). Μια φορα που δεν προλάβαινα να την βγαλω για βολτα στην ωρα της, εβαλα πάνα στο μπαλκονι, αλλά δεν τα έκανε. Κρατήθηκε. Και γω απο την χαρα μου ακυρωσα την δουλεια που ειχα και πηγαμε για βολτα και παιχνιδι.

Leny

Member
12 Μαρτίου 2014
15
0
Athens
Μακαρι να το κοψει κι εμας μαχαιρι. Πως και πως το περιμενω..Εχουμε βαρεθει να στρωνουμε εφημεριδες και να σφουγγαριουμε τ σπιτι..

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Ασε εγώ είχα μόνο πάνες....Τις εφημερίδες τις τρώγαμε ή ξαπλώναμε....
Απλά οταν ερθει η ωρα να το βγαζετε συνέχεια έξω τις πρώτες δυο τρεις μέρες και οταν τα κάνει τότε λιχουδιά!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στις εφημερίδες, προσοχή μη βάψει στο πατωμα!!! Επισης επειδη περνάνε τα ουρα και ποτιζουν, η οσμη δεν φευγει και μπορεί το κουτάβι ακολουθώντας τη μυρωδιά να παει μελλοντικά να τα κάνει εκει....

Leny

Member
12 Μαρτίου 2014
15
0
Athens
Το ειχα σκεφτει οτι θα ποτιζε το παρκε και βαλαμε ναιλον απο κατω. Οι ..."λιμνουλες" που αφηνει μια στο τοσο εκτος εφημεριδας με ανησυχουν... :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το ειχα σκεφτει οτι θα ποτιζε το παρκε και βαλαμε ναιλον απο κατω. Οι ..."λιμνουλες" που αφηνει μια στο τοσο εκτος εφημεριδας με ανησυχουν... :p

Παρε μια καλή αποσμίνη από το σουπερμάρκετ να καθαρίζεις και να μην μένουν κρυσταλλοι ουρων που θα ξανατραβήξει η μυρωδιά το κουτάβι εκει.
Μια φιλη που χρησιμοποιει πανες, προτιμάει τα υποστρωματα tena και παρακολουθει τις προσφορες των σουπερμαρκετ. Αλλιώς δες και για τις πανες του jumbo που με το αυτοκόλλητο σταθεροποιουνται στο πατωμα. Με την εφημερίδα και θα ποτισει το παρκε -με ζημιά που δεν θα διορθώνεται- και μπορεί να "τυπωθει" η ειδηση στο πατωμα.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Μικρό είναι το σκυλάκι λογικό είναι να υπάρχουν ατυχήματα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το εχουν ολα τα σουπερ αυτο;
τα ΑΒ σιγουρα! εδω Πατρα εχει τύχει σε καποια να μη βρω. Οποτε δεν μπορώ να σου πω οτι ολα εχουν. Και τα Γαλαξιας εχουν