Δεν βάζω φώτο

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
:)γεια σας μετά απο τόσο καιρό.Τι κάνουν τα όμορφα σκυλάκια σας?
Η Zaira ειναι τωρα 10 μηνών και ειναι πολυ καλή.Ότι μας είχε πει ο φοβερός εκτροφέας μας το βλέπουμε και το ζούμε. Πολύ καλή ράτσα και πολύ όμορφα σκυλάκια και απο χαρακτήρα απίστευτα.
Την στειρώσαμε τον προηγούμενο μήνα και την πήγαμε και στην κτηνίατρό της για να την ψιλοκουρέψει πριν 3 εβδομάδες.
Φώτο δεν σας στέλνω και θα σας πω γιατί.
:confused:Έπρεπε να την είχαμε πάει στον εκτροφέα αλλα δεν έτυχε να πάμε Αθήνα κι ετσι η Zaira δεν εβλεπε απο την φρυδουρα. Την πήγαμε λοιπον και είπαμε στην κτηνίατρο να της κουρέψει λίγο τα φρύδια, τον λαιμό, την ουρά και απο κάτω απο την ουρά. Η κοπέλα βέβαια μου ειχε πει οτι δεν ξέρει απο καλωπισμό αλλα λίγο κούρεμα μπορεί να της κάνει. Την αφήσαμε λοιπόν και πήγαμε οδοντίατρο με τον Τόλη. Πήγαμε ενα σναουτσερ και πήραμε ενα τσιουαουα, για να καταλάβετε.Γι αυτο φωτο δεν σας στέλνω ακόμα μέχρι να ξαναγίνει όπως ήταν.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Γεια σου Μαργαρίτα!!!!

Μας έλειψες εσύ και η όμορφη Zaira! :)

Πες μου μόνο ότι δεν έβαλε μηχανή!!!!!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Γεια σου Αλίκη, τι κάνετε? Τώρα θα δω τις φωτο σας.
Δυστυχώς έβαλε μηχανή αλλά όχι στην πλάτη γιατί της είπα ότι κάνω stripping, αλλά στο κεφάλι εβαλε και φτου πάλι απο την αρχή.Πόσο θα της πάρει να ξαναμακρίνουν τα μουσάκια τα φρυδάκια η κοιλίτσα? Τα ποδαράκια της δεν φανταζόμουν οτι είναι τόσο αδύνατα.χιχι.
Πάντως για να μην νοιώσει άσχημα μόλις την είδαμε της είπαμε οτι είναι πανέμορφη.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αναλόγως Μαργαρίτα μου πόσο κοντά την έχει κουρέψει! Νομίζω όμως οτι θα αργήσει λιγάκι :(

Δηλ δεν υπάρχει τίποτα από μούσια, φρύδια, πόδια κτλ? Απαράδεκτη η groomer! Δεν έχει καμια δικαιολογία... :(

Γενικά πως τα περνάτε? Δεν είναι απίστευτα καλότροπα πλάσματα?

Φωτό του Ορέστη θα δεις μόνο στο θέμα του! Δεν του έχω φτιάξει αλμπουμ! :cool:

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Αναλόγως Μαργαρίτα μου πόσο κοντά την έχει κουρέψει! Νομίζω όμως οτι θα αργήσει λιγάκι :(

Δηλ δεν υπάρχει τίποτα από μούσια, φρύδια, πόδια κτλ? Απαράδεκτη η groomer! Δεν έχει καμια δικαιολογία... :(

Γενικά πως τα περνάτε? Δεν είναι απίστευτα καλότροπα πλάσματα?

Φωτό του Ορέστη θα δεις μόνο στο θέμα του! Δεν του έχω φτιάξει αλμπουμ! :cool:
Νομίζω πως θέλει να πει για την υπογραφή σου. Axolotl μπες στο παρακάτω link
PitaPata - A pet ticker to celebrate your cat, dog or horse.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μα..... το έστειλα στη Μαργαρίτα με pm! Γιατί να της χαλάσω το θέμα????

Κάνω βλακείες ε??:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Εννοώ για το...γκρουμάρισμα....

Είπε η κοπέλλα, ότι δεν πήγε σε γκρούμερ ;-)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αν σου πω οτι είχα στο μυαλό μου κάποια γκρουμερ που δουλεύει σε κτηνίατρο? Και απλά δεν είχε εμπειρία από schanuzer...
Φταίει η κουραση μη δίνεις σημασία... :oops:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ