ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας, αυτη την στιγμη ειμαι πολυ στενοχωρημενη δεν ειμαι και καλη στο γραψιμο ,δεν μπορω να σας μεταφερω την θλιψη μου ,ειπα μπας και γραφοντας μου βγει απο μεσα μου , η Τερεζουλινα μου ηταν 17χρ , εζησε πολυ ευτυχισμενα γυρνοντας ολα τα νησια ,ζωη και κοτα , ειχε ομως ενα χρονο και περισσοτερο που δεν εβλεπε δεν ακουγε και της ειχα κανει εγχειρηση ογκου πυομητρας , πριν 1 χρονο .τωρα τελευταια ομως ειχε κανει μετασταση και μια βδομαδα ηταν αναπηρη ,την ταιζα την κατεβαζα για την αναγκη της , επρεπε να της ειχα κανει ευθανασια πιο νωρις τουλαχιστον 1-2 μερες ,βασανιζοταν το καταλαβαινα ,αλλα ελεγα αντε και σημερα να την εχουμε αντε και αυριο ,δεν το παιρνεις ευκολα την αποφαση να αποχαιρετησεις την φιλεναδα σου , ωσπου την κυριακη ειδα αιμα απο πισω ,ενω την προηγουμενη εφαγε και ειπιε νερο , την κυριακη δεν ηταν καθολου
καλα ,και αποφασησα με την κορη μου να την γλυτωσουμε απο τα βασανα ,ετσι βρηκα ενα ν γιατρο που εφημερευε και την πηγα σεαυτον ,
berna δεν ρωτησα τι φαρμακο εδωσε, εγω ξερω οτι η τερεζουλινα μου ,πεθανε ασχημα και αυτο ειναι που με κανει να νοιωθω τυψεις
ΕΛΙ το ειπε και η γυναικα του οτι της εδωσε 2η δοση ,δεν προκειτε να βγαλω τιποτα απλα τα αναφερω για να το βγαλω απο μεσα μου , μπορει να εκανε οικονομια στο φαρμακο .το κακο ειναι οτι το ζευγαρι αυτο ειναι συμβεβλημενο με φιλοζωικες , και θα τους το αναφερω ,για την μνημη της τερεζ μου
και παλι λεω οτι δεν μπορω να αποδειξω τιποτα , εγω μονο ξερω τι ειδα και η κορη μου