Δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά...

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
συγνωμη για την αποτομη εισοδο ,αλλα θα ηθελα να με συμβουλεψει καποιος σε θεμα κτηνιατρικης , για καταγγελια κτηνιατρου .εχω την εντυπωση οτι δεν εγινε σωστα η ευθανασια ,αυτη την στιγμη ειμαι πολυ συνσχυσμενη ,ευχαριστω προκαταβολικα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Στον κτηνιατρικό σύλλογο δεν γίνονται οι καταγγελίες? (Όπως στον ιατρικό πχ)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
δεν πρεπει να της εδωσε ηρεμηστικο ,γιατι το σκυλι χτυπιοταν ,παθαμε σοκ οταν την ειδαμε να χτυπιεται ,και η κτηνιατρος μας ειπε , ο ανδρας της κανει της ενεσεις, οτι εκανε λαθος και εδωσε διπλη δοση ηρεμηστικου ,και σημερα που την πηρα τηλ και της ζητησα τον λογο μου ζητησε συγνωμη και οντως εκανε λαθος στην δοση ,εγω ομως εχω την εντυπωση οτι δεν της εδωσε ηρεμηστικο αλλα της εκανε την δευτερη ενεση την βαρεια ,
το αναφερω γιατι νοιωθω πολυ ασχημα ,και το οφειλω στην τερεζουλινα μου που ζησαμε μαζι 17 χρονια
δεν ηθελα καθολου να κανω λογο γιαυτο το γεγονος ,αλλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου ,καπου ηθελα να μιλησω ,και δεν αντεξα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μαρία κατ αρχήν λυπάμαι πολύ καταλαβαίνω την ταραχή σου! Αλλά, μιλάμε για δικό σου σκυλάκι? Έπασχε από κάτι?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.771
4.048
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Την ρώτησες τί φάρμακο έδωσε;

Αν όχι, πριν ρωτήσεις, διάβασε και εδώ ώστε να μην μπορέσει να σε πιάσει κορόιδο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Animal_euthanasia

Αν και έχω την απορία, γιατί να δώσει λάθος φάρμακο; Θα είχε κάποιο όφελος; Απ' την άλλη, αν είχε κάνει λάθος στη δόση, ο σκύλος δεν θα πέθαινε (θα κοιμόταν) ή θα πέθαινε πιο γρήγορα. Περίεργο μού φαίνεται.

Λυπάμαι πολύ που συνέβη αυτό.. :(

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
εζησες 17 χρονια με την τερεζα,και οπως και να το κανεις εισαι συναισθηματικα φορτισμενη.Σου ευχομαι να εχεις τιε καλυτερεα ναμνησεις απο την σκυλιτσα σου.Δεν εχω κανει ευθανασια ακομα ,αλλα μηπως ειναι δυνατο να εχουν καποιους σπασμους τα ζωα πριν μας αφησουν?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας, αυτη την στιγμη ειμαι πολυ στενοχωρημενη δεν ειμαι και καλη στο γραψιμο ,δεν μπορω να σας μεταφερω την θλιψη μου ,ειπα μπας και γραφοντας μου βγει απο μεσα μου , η Τερεζουλινα μου ηταν 17χρ , εζησε πολυ ευτυχισμενα γυρνοντας ολα τα νησια ,ζωη και κοτα , ειχε ομως ενα χρονο και περισσοτερο που δεν εβλεπε δεν ακουγε και της ειχα κανει εγχειρηση ογκου πυομητρας , πριν 1 χρονο .τωρα τελευταια ομως ειχε κανει μετασταση και μια βδομαδα ηταν αναπηρη ,την ταιζα την κατεβαζα για την αναγκη της , επρεπε να της ειχα κανει ευθανασια πιο νωρις τουλαχιστον 1-2 μερες ,βασανιζοταν το καταλαβαινα ,αλλα ελεγα αντε και σημερα να την εχουμε αντε και αυριο ,δεν το παιρνεις ευκολα την αποφαση να αποχαιρετησεις την φιλεναδα σου , ωσπου την κυριακη ειδα αιμα απο πισω ,ενω την προηγουμενη εφαγε και ειπιε νερο , την κυριακη δεν ηταν καθολου
καλα ,και αποφασησα με την κορη μου να την γλυτωσουμε απο τα βασανα ,ετσι βρηκα ενα ν γιατρο που εφημερευε και την πηγα σεαυτον ,
berna δεν ρωτησα τι φαρμακο εδωσε, εγω ξερω οτι η τερεζουλινα μου ,πεθανε ασχημα και αυτο ειναι που με κανει να νοιωθω τυψεις

ΕΛΙ το ειπε και η γυναικα του οτι της εδωσε 2η δοση ,δεν προκειτε να βγαλω τιποτα απλα τα αναφερω για να το βγαλω απο μεσα μου , μπορει να εκανε οικονομια στο φαρμακο .το κακο ειναι οτι το ζευγαρι αυτο ειναι συμβεβλημενο με φιλοζωικες , και θα τους το αναφερω ,για την μνημη της τερεζ μου
και παλι λεω οτι δεν μπορω να αποδειξω τιποτα , εγω μονο ξερω τι ειδα και η κορη μου

ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
Κοίτα να ηρεμήσεις...και μη κάνεις τίποτα....κάθε προσπάθεια σου να δικαιωθείς, θα κάνει μεγαλύτερο τον πόνο σου.
Να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί και ο χρόνος θα γιατρέψει την θλίψη σου....λυπάμαι για τον χαμό της.

Αν έχεις κουράγια...πάρε ένα άλλο σκυλάκι και δώσε του το όνομα της...!!!!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ΖΥΓΕ σε ευχαριστω ...δεν θα κανω τιποτα , δεν μπορω να κανω τιποτα .. απο σκυλακια ,εχω καβατζα που λενε , αλλα η τερεζουλινα ηταν , πως να το πω , την εζησα στα νιατα μου ειχα αναμνησεις μαζι της ,τωρα που γραφω δακρυζω ,αλλα μου κανει καλο , εζησε υπεροχα χρονια ,γιαυτο ποναω δεν επρεπε να πονεσει στο τελος για καλο της το εκανα
σας ευχαριστω , :(

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
,
berna δεν ρωτησα τι φαρμακο εδωσε, εγω ξερω οτι η τερεζουλινα μου ,πεθανε ασχημα και αυτο ειναι που με κανει να νοιωθω τυψεις
Η θλιψη σου ειναι απολυτα δικαιολογημενη. Το να εχεις ομως τυψεις εσυ, δεν ειναι. Αν ειναι να εχει καποιος τυψεις ειναι ο γιατρος που εδωσε το φαρμακο με λαθος τροπο. Διαβασα πιο πανω οτι αναγνωρισε το λαθος του και σου ζητησε και συγνωμη. Ακομα και στην ιατρικη, λαθη γινονται. Αν δεν υπηρχε προθεση, μην επιβαρυνεις κι αλλο την κακη ψυχολογια.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Δυστυχώς έχω έρθει στην δυσάρεστη θέση να κάνω ευθανασία σε σκύλο μου...Δεν είναι εύκολη υπόθεση και σε διαβεβαιώνω πως το ίδιο ισχύει και για την μεγαλύτερη μερίδα των κτηνιάτρων.Δεν είναι "η δουλειά τους" οι ευθανασίες και κανείς δεν τις κάνει ευχάριστα.

Το γεγονός ότι ήδη παραδέχτηκε ένα σφάλμα και ζήτησε και συγνώμη δείχνει, αν μη τι άλλο, έναν άνθρωπο που δε φοβάται να παραδεχτεί κάποιο λάθος.Δεν υπάρχει λόγος να λέει ψέμματα για το "είδος" του λάθους...ίδια σημασία έχουν.

Μη σε βασανίζουν λοιπόν τέτοιες σκέψεις...Όπως σου είπαν και άλλοι, προσπάθησε να επικεντρωθείς στα όσα ωραία περάσατε μαζί και στα όσα έμαθες με την βοήθεια του σκύλου σου.Ακόμα και με το τέλος του κάτι σε δίδαξε και θα το καταλάβεις (αν δεν έχει ήδη συμβεί).

Χρησιμοποίησε λοιπόν την "κληρονομιά" που σου άφησε για να κάνεις την ζωή σου και των σκύλων σου ακόμα καλύτερη από εδώ και έπειτα.

:)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
σας ευχαριστω ολους , στην αρχη νομιζα πως κρατοντας το για μενα αυτο που περναω ,θα ηταν δικο μου μονο δικο μου , η ζωη με την τερεζ και ηταν τοσο μεγαλη και γεματη με αναμνησεις , αλλα μεταφεροντας το εδω στο φορουμ ,πως να το πω ,ξαλαφρωσα νοιωθω οτι μπορω σιγα σιγα να συνειδητοποησω οτι η ανεξαρτητη τερεζ μου ,εφυγε και δεν θα την ξαναδω ποτε πια ,
καλο ταξιδι τερεζουλινα μου

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Λυπάμαι πολύ που χάθηκε η φίλη σου! Έχω κάνει και εγώ ευθανασία σε ένα κουταβάκι και ξέρω πως νιώθεις τώρα και πως θα νιώθεις για αρκετό καιρό. Αλλά να είσαι σίγουρη ότι η Τερέζ ήξερε πόσο την αγαπούσες και ότι σε δυσκόλεψε πολύ να πάρεις την απόφαση.
Καλό της ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων.

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Κουράγια Μαρία .Το ότι το Τερεζιζάνιο έζησε 17 ολόκληρα χρόνια ... φαινόταν ότι καλοπέρναγε !Με τόση αγάπη και χαρά δεν έλεγε να φύγει από κοντά σας !(με την καλή έννοια το λέω !) Ένα άσχημο γεγονός τα τελευταία λεπτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα απίστευτο ταξίδι που έζησε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια !Ήσασταν απίστευτα τυχεροί που την είχατε αλλά και που αυτή σας είχε .Κάντε ένα άλμπουμ αφιερομένο σε αυτή μαζί με την κόρη σου ,πιείτε ένα καφέ στο όνομα της super γιαγούλας και θυμηθείτε πράγματα που ζήσατε και σας χάρησε .Και να θυμάστε είστε από τους τυχερούς που ζήσατε μαζί της και για τόσο πολύ !

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Μαρία τώρα το είδα, ειλικρινά λυπάμαι, σου εύχομαι να τον έχεις πάντα στην μνήμη σου και να θυμάσαι τις μοναδικές στιγμές που ζήσατε μαζί...όλα τα άλλα κατ'εμέ είναι "άχρηστα".

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Λυπάμαι...ξέρω πως νιώθεις...και εγώ αναγκάστηκα να το κάνω αυτό μετά απο 18 χρόνια αγάπης....υπομονή!Να σκέφτεσαι οτι πέρασε μαζί σου ευτυχισμένα χρόνια...και οτι έφυγε γεμάτη!!Κουράγιο!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εχω κανει κ εγω ευθανασια σε σκυλο μου και ξερω ποσο δυσκολο ειναι... Να τη θυμασαι με αγαπη και να σκεφτεσαι τις τοσες ομορφες στιγμες που ζησατε μαζι... Καλο ταξιδι στην Τερεζουλινα σου...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros