Δεν έχει κάνει ουτε ένα "γαβ"!

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Το καταλαβαίνω οτι είναι πολύ μικρός ακόμα (2 μηνών), αλλά επειδή έχω δει κουτάβια σ'αυτην την ηλικία να γαυγίζουν, μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν τον έχουμε ακούσει να κάνει ούτε "γαβ"... Δεν μπορεί ακόμα? Δέν θέλει? Ή απλώς δεν υπάρχει λόγος?

Φυσικά και δεν θέλω ένα σκυλί που να γαυγίζει χωρίς λόγο κ αφορμή, απλά μου έχει κάνει εντύπωση να μην έχει ακουστεί καθόλου τις 3 βδομάδες που τον έχουμε! Μέχρι και οι γείτονες στην οικοδομή μας ρωτάνε αν τον έχουμε μες στο σπίτι ή αν ζει αλλού το σκυλί επειδή δεν ακούγεται καθόλου! (Γι'αυτό νιώθω λίγο περήφανος, ψέμματα να μην πω.. :p)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Για να ακουσω την φωνη του Φωντα πηγε αισιως 6 μηνων. Αφου πλεον ημουν σιγουρη
οτι εχω παρει μουγκο σκυλο. Καλο ειναι να μην γαβγιζει ασκοπα, μονο οταν χρειαζεται!
θεωρω οτι εναι θεμα χαρακτηρα!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κα το δικό μου που είναι ο ορισμός των γαυγισάρικων φυλών μετά τους 5 και κάτι μήνες ακούστηκε. Βεβαιά το κρατούσε το γαύγισμα να το βγάλει μαζεμένο αλλά άλλο θέμα αυτό! Είναι μικράκι ακόμα αλλά καλύτερα να είναι ήσυχο!;)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μην βιάζεσαι να γαβγίσει!

Θα γαβγίσει εκεί που πρέπει και όταν πρέπει!Επιπλέον είναι πολύ μικρός για να γαβγίσει!
Μιλάς για το γαβγίσμα της φύλαξης ή γενικά για γαβγίσμα?

20 μηνών ο δικός μου και δεν γαβγίζει χωρίς λόγο!Θα γαβγίσει και θα είναι δικαιολογημένο το γαβγίσμα του!Ακριβώς τα ίδια λένε και σε μένα οι γείτονες...

Χαρακτηριστικο γνώρισμα για τον χαρακτήρα των σκυλιών του Γιάννη...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
οταν την είχα πάρει δεν γάβγιζε καθόλου! νόμιζα οτι ήταν μουγκή :)
δεν γαβγίζει χωρίς λόγο και είναι πολύ καλό αυτό
οπότε μην ανησυχείς

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Οκ, φυσιολογικό και αυτό λοιπόν! Δεν έχει γαβγίσει καθόλου κι αναρωτιόμασταν μήπως για κάποιο λόγο δεν μπορεί! Τόσο περίεργο μας φάνηκε, είχαμε και τους τριγύρω "γνώστες" να μας λένε διάφορα, δε θέλει πολύ το μυαλό να τρέξει αλλού!

Μην βιάζεσαι να γαβγίσει!

Θα γαβγίσει εκεί που πρέπει και όταν πρέπει!Επιπλέον είναι πολύ μικρός για να γαβγίσει!
Μιλάς για το γαβγίσμα της φύλαξης ή γενικά για γαβγίσμα?

20 μηνών ο δικός μου και δεν γαβγίζει χωρίς λόγο!Θα γαβγίσει και θα είναι δικαιολογημένο το γαβγίσμα του!Ακριβώς τα ίδια λένε και σε μένα οι γείτονες...

Χαρακτηριστικο γνώρισμα για τον χαρακτήρα των σκυλιών του Γιάννη...

Μιλάω για το γάβγισμα γενικά, δεν θα μπορούσα να έχω "απαιτήσεις" φύλαξης από τώρα και πίστεψε με δε βιάζομαι καθόλου να τον ακούσω να γαβγίζει!

Κι εγώ άλλωστε είμαι 100% υπέρ του "επιλεκτικού" γαβγίσματος, αν και όταν χρειάζεται!

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα "φώτα" σας!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97