Δαγκωνει απο την χαρα της :/

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Παιδια έχω ένα λαμπραντορ 1.5 χρόνων εδω και 1 μήνα. Όταν την βάζουμε έξω στην αυλή να κάτσει και εμείς πχ καθόμαστε απο κάτω ζηλεύει και δεν σταματάει να γαυγιζει! Επίσης όταν γυρνάω απο βόλτα στο σπίτι παρόλο που δεν έχει μείνει Μονή της μόλις με δει πηδαει πάνω μου την χαϊδεύω παίζω μαζι της, και όταν αρχίσει και πεφτει κάτω προσπαθεί να με δαγκωσει (!) της λέω όχι! Αλλα δεν καταλαβαίνει και έτσι σταματαω το παιχνίδι. Το μεσημέρι πάλι ήταν στην αυλή και μόλις με είδε με το λουρι πηδουσε ψηλά προσπαθούσα να της το βάλω και πάλι έπαιζε και ήθελε να με δαγκωσει και δεν την πήγα! Πως να το αντιμετωπίσω; Αυτο το κάνει εδω και 3-4 μέρες

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Τα λαμπ είναι η χαρά της ζωής και το δείχνουν 24ωρες το 24ωρο!!
Πρέπει να δουλέψεις μαζί της το κάτσε το μείνε όστε να της βάζεις τον οδηγό αν αυτή κάνει τα δικά της αδιαφορείς και φευγεις.Μετά πας πάλι με τον οδηγό και άμα δε ακούει πάλι τα ίδια αδιαφορείς και φεύγεις!
Θέλει χρόνο ε?από την μία μέρα στην άλλη δε γίνονται αυτά!
Οταν επιστρέφεις σπίτι προσπάθησε να αδιαφορείς και πάλι μέχρι να ηρεμίσει και να την χαιδέψεις αν δε ηρεμεί απλά δε την χαιδεύεις!
Είναι πανέξυπνα και τα πιάνουν αμέσως αρκεί να είσαι σταθερή σε αυτά που κάνεις και να μην αλλάζεις τις αντιδράσεις σου κάθε μέρα!
Πιστεύω ότι πιο πολύ θα της στοιχίσει να την αγνοείς από να της φωνάζεις!
Δουλεψε μαζί της για να χτίσεται την σχέση σας!
Εχει πολλά θέματα που μπορείς να διαβάσεις....αρκεί να κάνεις μί αναζήτηση στην ενότητα εκπαίδευση!:)

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Οκ σ ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σου! Εχεις δίκιο όσον αφορά να την αγνοώ για να το καταλάβει! Δενονται πολυ με το αφεντικό τους! Τώρα να φανταστείς έκατσα λίγο στο πς να χαζεψω και ενώ μπορει να παει να παίξει έξω κοιμάται στα πόδια μου! Θα δουλέψω πολυ τη βασική υπακοή! Ελπίζω να τα παμε καλα!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
αδιαφορησε οταν ειναι σε υπερδιεγερση οταν μπαινεις σπιτι.αν δαγκωνει δωστης μια αναποδη στην μουρη(οχι δυνατη ισα ισα να την ταρακουνησεις)και πες της μη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97