Παιδια για σας. Εχω ενα θεμα. Καποιες φορες η Ηβη ειναι "επιθετικη". Οταν την μαλωνω καμια φορα παει να μου δαγκωσει το χερι, αν και αυτο μετα απο πολλα ΜΗ το εχει ελαττωσει. Επισης σημερα παιζαμε και εγω της ανοιγα το στομα και της ελεγα "αστο" ωστε να μαθει την εντολη μεσω παιχνιδιου και σε καποια φαση με δαγκωσε (και ειναι μονο 2 μηνων και κατι ). Φυσικα κι εγω εφυγα και την αφησα μονη της αλλα απο το "σοκ" μου ξεχασα να τις πω και "ΜΗ". Μετα βεβαια καταλαβα ποσο λαθος ηταν η μεθοδος μου και οταν ξαναπηγα μετα για να παιξουμε ειχα μαζι μου λιχουδιες και της ελεγα "αστο" και της εδειχνα μετα τη λιχουδια ωστε να δει οτι αν αφησει αυτο που εχει στο στομα θα ανταλλαχτει με κατι εξισου καλο και νοστιμο. Το θεμα μου ομως ειναι οτι με δαγκωσε και αυτο με απογοητευσε πολυ συν το οτι αν κανει τωρα αυτα που ειναι 2 μηνων και κατι τι θα κανει οταν μεγαλωσει? Γενικα απο την συμπεριφορα της δειχνει οτι ειναι ενα δυναμικο σκυλι και πρεπει να της κοψω τον αερα οσο ειναι νωρις. Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι δεν με βλεπει σαν τον αρχηγο της αγελης. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι κανω λαθος και οτι αυτη την στιγμη δεν μας περισσευουν για εκπαιδευτη. Παντως και αυστηρη ειμαι οταν πρεπει και δικαια... Θα με βοηθησετε?
Last edited: