Δαγκωμα ή Επιθετικοτητα?

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Θα ηθελα να ζητησω για ακομη μια φορα την συμβουλη σας!Λοιπον με την Λιλυ δεν εχουμε προβληματα στο φαγητο δηλαδη δεν μου γρυλιζει τρωει απο το χερι μου κ αν παω κοντα σταματαει το φαγητο κ με κοιταει!Υπαρχουν καποιες ωρες της ημερας που χρειαζεται να μενει μονη οταν φευγω δεν παιζει με τιποτα δικο της ξαπωνει κ κοιμαται γιατι το κανει αυτο??Επισης το τελευταιο διαστημα οχι μονο προς εμενα αλλα προς ολους ειναι ορισμενες ωρες που απο εκει που ειναι γλυκια κ τρυφερη γαυγιζει,κ δαγκωνει ανεξελεγκτα πως μπορω να την κανω να το σταματησει?(Μην μου προτεινετε δαγκωματα τιμωριες κτλ παρακαλω) Αν παμε να φυγουμε να την αφησουμε να ηρεμησει μας δαγκωνει πολυ εντονα κ δυνατα κ μολις γυρισουμε να την κοιταξουμε γρυλιζει.Να σημειωσω οτι τις υπολοιπες ωρες οταν βαεις το χερι σου κοντα συνεχως το γλυφει!Ειναι σημαδια επιθετικοτητας?

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Είναι κουτάβι και αλλάζει δοντάκια, για αυτό το δάγκωμα, για να το μειώσεις παρτης αρκετά παιχνίδια για δάγκωμα!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Ποια είναι η ηλικία της?

Εάν είναι κουτάβι πάρε παιχνίδια να δαγκώνει και αγνόησε την.
Μην την κοιτάς και μην της δίνεις καμία σημασία όταν το κάνει, αγνόησε την σαν να μην υπάρχει και σαν να μην σε δάγκωσε.

Το κάνει για να σου τραβήξει την προσοχή και να μην φύγεις

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97