Δαγκωματιές στο παιχνίδι

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
χαιρετώ την όμορφη παρέα!!
Έψαξα στο forum, να δω αν υπάρχει κάποιο
ανάλογο θέμα, και δεν βρήκα κάτι. Αν υπάρχει κάποιο θέμα, παρακαλώ παραπέμψτε με. Αλλιώς κάθε βοήθεια σας είναι ευπρόσδεκτη, να μην πω απαραίτητη.
όποτε ο Cookie μου θέλει να παίξει μαζί μου,
του αρέσει να με δαγκώνει. Φυσικά δεν τον αφήνω, και του βάζω φωνή, η τον δένω κάπου κοντά μου με το λουρί. Κάνω καλά?
Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο??
Αυτός δεν το καταλαβαίνει, αλλά με πονάει, τα δοντάκια του τώρα, είναι σαν πριόνια!!!
Να το αφήσω, θα περάσει με τον καιρό?

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Όταν παίζεται και στο κάνει αυτό αδιαφόρησε σταμάτα το παιχνίδι δώστου να καταλάβει οτι δεν είναι καλό.

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
δεν χρειαζεται να βαζεις τις φωνες,
οταν στο κανει αυτο δωστου κατι αλλο να δαγκωσει,
μπορεις να του γυρισεις και την πλατη με αδιαφορια

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
δεν χρειαζεται να βαζεις τις φωνες,
οταν στο κανει αυτο δωστου κατι αλλο να δαγκωσει,
μπορεις να του γυρισεις και την πλατη με αδιαφορια
panos chow το έχω κάνει, με παίρνει από πίσω που περπατάω, και μου δαγκώνει το πόδι!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δοκιμασε να μπεις σε ενα άλλο δωματιο, πχ στο μπάνιο μόνη σου για λίγο, εν είδη αδιαφορίας. Μην τον κοιτάς, μην ασχολείσαι μαζι του καθόλου. Μπες στο δωμάτιο κλεισε και την πόρτα και περιμενε λίγο. Μετά ξαναβγες, όταν το ξανακάνει, πάλι τα ίδια.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
οταν σου δαγκωνει το μπατζακι μεινε ακινητη, εδω ειναι που χρειαζεται η alfa roll σταση αλλα πρεπει να σου δειξει καποιος.

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
Η δάγκωσέ τον πίσω και εσύ. Συνήθως στο αυτί η στα χείλια μέχρι να πονέσει.

Πραγματικά Κατερίνα θέλω να σε δω μια μέρα να δαγκώνεστε με τον σκύλο σου!!!!χαχαχα :D

farfallina πάρε κόκαλα για τα δόντια και δίνε του να δαγκώνει ή τράβα του την προσοχή με παιχνίδια.Όταν εξακολουθεί να σε δαγκώνει δυνατά στα χέρια απλά να φεύγεις και να μην του δίνεις σημασία.Εγώ αυτά κάνω και έχει κόψει το πολύ δάγκωμα στα χέρια και τα πόδια.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Εγώ πάλι δοκίμασα τα πάντα και είχα δει πολύ μικρή αλλαγή. Είπα να δοκιμάσω τον τρόπο της Κατερίνας και του δάγκωσα το αυτάκι 1 φορά πολύ λίγο. Από τότε δεν το έκανε ποτέ ξανά.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μη γελάτε ρεεεεεεε...αφού σας λέω ότι πιάνει μια χαρά...Δεν έχω συναντήσει μέχρι σήμερα κουτάβι που να μη σταματάει το δάγκωμα τελείως με αυτή τη μέθοδο και με συνοπτικές διαδικασίες!! Αλήθεια...Ορίστε υπάρχει και ευχαριστημένος πελάτης!!! :):):):)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
ο,τι αναφερθηκε απο πανω +

-οταν το κανει αν θες να τον μαλωσεις, να του λες ενα δυνατο κοφτο μη, και να σταματας το παιχνιδι

-μη τον δενεις γιατι θα παρει στραβα το λουρι του και δε θα το θελει.

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
Μη γελάτε ρεεεεεεε...αφού σας λέω ότι πιάνει μια χαρά...Δεν έχω συναντήσει μέχρι σήμερα κουτάβι που να μη σταματάει το δάγκωμα τελείως με αυτή τη μέθοδο και με συνοπτικές διαδικασίες!! Αλήθεια...Ορίστε υπάρχει και ευχαριστημένος πελάτης!!! :):):):)

Θα το προσπαθήσω και εγώ κάποια μέρα αν και πολύ πιθανό να με δαγκώσει στην μούρη(το 'χει ξανακάνει άλλωστε)! :D

Farfallina είναι κουτάβι το σκυλάκι σου;Συνήθως τα κουτάβια έχουν αυτήν την συνήθεια να δαγκώνουν τα πάντα.Λίγο τα δόντια του λίγο ο τρόπος που επικοινωνεί..Μεγαλώνοντας το κόβει πάντως.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Αυτό με το δάγκωμα στο αυτί, εκτός του ότι μου φαίνεται αρκετά αστείο είναι και η πρώτη φορά που το ακούω.
Η συμβουλή μου και συνάμα η συμβουλή που μου έδωσε ο εκπαιδευτής μου [και εγώ ρασελάκι έχω, περίπου στην ίδια ηλικία] είναι πως όταν σε δαγκώνει να κάνεις ότι κλαψουρίζεις. Φυσικά στην γλώσσα του κουταβιού. Λεπτή φωνή και γενικά όσο πιο κοντά σε κουταβίσια γλώσσα, δεν χρειάζεται να τσιρίξεις μέχρι να σε ακούσει όλη η γειτονιά. Αν ένα κουταβάκι δαγκώνοντας πονούσε το άλλο, τότε εκείνο δεν θα γύριζε να το δαγκώσει αλλά θα κλαψούριζε , και τότε το ''κακό'' κουτάβι θα καταλάβαινε πως αυτό που κάνει πονάει τον άλλον.
Έτσι μαθαίνει να δαγκώνει μεν [μιας και είναι κουτάβι και αυτός είναι ο τρόπος που γνωρίζει τα πάντα, μασώντας τα] , να μην δαγκώνει δυνατά όμως δε.

Όσο αφορά το περιλαίμιο και στη συνέχεια φυσικά και το λουρί, να τα φοράς μόνο επάνω σε παιχνίδι.
Λέγε ας πούμε τη λέξη ''περιλαίμιο'' , φόρα το , και τότε άρχισε τα παιχνίδια και τις λιχουδιές ώστε να ξεχαστεί. Προσοχή μην το παρακάνεις, μόνο για 5 λεπτά. Και να της το φοράς μόνο όταν είναι ήρεμη. Μην την ζορίζεις στην αρχή για να της το φοράς, να θυμάσαι πως πρέπει να έχει καλές αναμνήσεις από αυτό. Και φυσικά να είναι αρκετά χαλαρό ε; Αν αρχίσει τα ξυσίματα αγνόησέ την, ότι βλέμμα και να κάνει ε!

Και σταμάτα τα δαγκώματα. Τουλάχιστον όχι σε αυτή την ηλικία. Μόνο θετικά πρέπει να παίρνει από εσένα. Πρέπει να σε εμπιστευτεί πρώτα, και μετά να αρχίσεις να την τιμωρείς με μία ''σκλήρη'' τιμωρία, όπως είναι το δάγκωμα.

σόρρυ μάλλον δεν κολλάει ακριβώς στο θέμα, γιατί έκανα κόπυ πέιστ από προηγούμενή μου ανάρτηση.
Αλλά θα βγάλεις κάποια άκρη ελπίζω ε;

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
καλημέρα σε όλους. Για αρχή να πω, ότι έχω δοκιμάσει να τον κάνω να με δει ότι πονάω, κλαψουρίζοντας
σαν σκύλος, και δεν μασάει!! Είναι μεγάλη "λέρα" ο Cookie:)
Θα σας πω αυτό που έγινε εχθές. Έχω παρατηρήσει ότι φοβάται το σπρέι deodorant που χρησιμοποιώ.
Το πήρα λοιπόν δίπλα μου, και όταν κάποια στιγμή, με πλησίασε με "άγριες" διαθέσεις, και με ψιλοδάγκωσε,
ψέκασα λίγη ποσότητα πάνω από το κεφάλι του. Τρόμαξε, έφυγε, και δεν με ξαναδάγκωσε όλο το βράδυ!!!
Αφού δεν είναι κάτι που θα κάνει, κακό, η όπως με το λουρί, μπορεί τον συνδυάσει αρνητικά, και να έχουμε προβλήματα, τι λέτε? Να το καθιερώσω??

YΓ. Ευχαριστώ όλους σας, για τις συμβουλές που μου δίνετε!!!

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
καλημέρα σε όλους. Για αρχή να πω, ότι έχω δοκιμάσει να τον κάνω να με δει ότι πονάω, κλαψουρίζοντας
σαν σκύλος, και δεν μασάει!! Είναι μεγάλη "λέρα" ο Cookie:)
Θα σας πω αυτό που έγινε εχθές. Έχω παρατηρήσει ότι φοβάται το σπρέι deodorant που χρησιμοποιώ.
Το πήρα λοιπόν δίπλα μου, και όταν κάποια στιγμή, με πλησίασε με "άγριες" διαθέσεις, και με ψιλοδάγκωσε,
ψέκασα λίγη ποσότητα πάνω από το κεφάλι του. Τρόμαξε, έφυγε, και δεν με ξαναδάγκωσε όλο το βράδυ!!!
Αφού δεν είναι κάτι που θα κάνει, κακό, η όπως με το λουρί, μπορεί τον συνδυάσει αρνητικά, και να έχουμε προβλήματα, τι λέτε? Να το καθιερώσω??

YΓ. Ευχαριστώ όλους σας, για τις συμβουλές που μου δίνετε!!!
καλημέρα και σε ένα φόρουμ για μπόξερ που είχα διαβάσει ένα κουτάβι του άρεσε να δαγκώνει έπιπλα πόρτες και ό,τι έβρισκε ,πήρε ένα από αυτά που σιδερώνουμε και κάθε φορά που πήγαινε να δαγκώσει το ψέκαζε και σε 2 μέρες το έκοψε τελείως, δεν πιστεύω να δημιουργήσει πρόβλημα αλλά για περίμενε και τις γνώμες των υπολοίπων

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Παιδιά πραγματικά και εγώ έχω κάνει τα πάντα εκτός από το να την δαγκώσω!
Δεν γίνεται τίποτα!
Εχθές ακόμη και μετά από εξαντλητική βόλτα δάγκωνε σαν δαιμονισμένη! Εμένα, την γυναίκα μου, μπατζάκια τα πάντα! Με έφερε στα όριά μου εχθες και την τράβηξα κανα δυο φορές βίαια από το κολάρο. Δεν το κόβει με τίποτα και δεν είναι μόνο αυτό, σουφρώνει μουσούδα μερικές φορές, γρυλιζει αγριεμένα μερικές φορές ενώ δάγκωνε τα μπατζάκια!
Λέτε να είναι πρόβλημα συμπεριφοράς;
Πάντως και με τα αδέρφια της δεν ήταν καλύτερα, τα ίδια τους έκανε ακόμη και σε αυτά που της έριχναν δυο κεφάλια!:)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Παιδιά πραγματικά και εγώ έχω κάνει τα πάντα εκτός από το να την δαγκώσω!
Δεν γίνεται τίποτα!
Εχθές ακόμη και μετά από εξαντλητική βόλτα δάγκωνε σαν δαιμονισμένη! Εμένα, την γυναίκα μου, μπατζάκια τα πάντα! Με έφερε στα όριά μου εχθες και την τράβηξα κανα δυο φορές βίαια από το κολάρο. Δεν το κόβει με τίποτα και δεν είναι μόνο αυτό, σουφρώνει μουσούδα μερικές φορές, γρυλιζει αγριεμένα μερικές φορές ενώ δάγκωνε τα μπατζάκια!
Λέτε να είναι πρόβλημα συμπεριφοράς;
Πάντως και με τα αδέρφια της δεν ήταν καλύτερα, τα ίδια τους έκανε ακόμη και σε αυτά που της έριχναν δυο κεφάλια!:)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Όταν διάβασα αυτό:
Η δάγκωσε τον πίσω και εσύ. Συνήθως στο αυτί η στα χείλια μέχρι να πονέσει.
Είπα καλά τι μ@λ@%&#@$ είναι αυτές; Ποιος δαγκώνει το σκυλί του;
Το έκανα παιδιά! Απίστευτό το αποτέλεσμα!
Ελπίζω μόνο να κρατήσει! Μόλις βάζει λίγη πίεση παραπάνω της λέω "ΜΗ" και πέφτει κάτω!
Τρεις φορές χρειάστηκε να την δαγκώσω στο αφτί και αυτό ήταν όλο!
Θα γίνω κουραστικός αλλά πραγματικά, δεν το πιστεύω!!!
@katerina k. Σ' ευχαριστώ πολύ!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
εγώ δαγκώνω το σκυλί μου! Και χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα γιατι αν δε μου είχε πει να τον δαγκώνω θα με είχε καβαλήσει τελείως.Το έκανα σχεδόν μιάμιση μέρα, πλέον αν με δαγκώσει (απαλά εννοειται όχι τίποτα τρομερό, πανω στο παιχνίδι) έτσι και ανοίξω το στόμα και κάνω οτι πάω να τον πιάσω το καταλαβαίνει μόνος του και σταματάει. Ο λόγος που δε το πήγα μέχρι τέλους ήταν γιατι αυτο το λιγο που κάνει δε με ενοχλεί, είναι ανεκτό για εμένα προσωπικά.Ξέρω σίγουρα πως αν το συνέχιζα δε θα δάγκωνε καθόλου τώρα και το ξέρω γιατι εκεί που δάγκωνε σαν τρελό και είχα γεμίσει απο τα χέρια μέχρι την κοιλιά και τα πόδια μου γρατζουνιές (μερικες εκ των οποίων έβγαζαν αίμα) μέσα σε λιγότερο απο 2 μέρες σταμάτησε.Τι να κλαψουρίζω σαν κουτάβι είχα κάνει, τι να τον δένω 5 λεπτα να φεύγω απο το δωμάτιο και να γυρίζω, τι φωνές, τι να τον παρατάω και να μην παιζω μαζί του, τίποτα!
Ορισμένες απο τις μεθόδους έπιασαν αλλα είδα στιγμιαία και όχι μακροχρόνια αποτελέσματα, δηλαδη την επόμενη μέρα ήταν σαν να μην είχα κάνει τίποτα.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
αντι να τρωτε ρε παιδια τις τριχες των σκυλων σας,δειχτε τους τι πρεπει να δαγκωνουν και τελειωνει η ιστορια
Βρε της έχω αγοράσει το μισό pet shop καλά τα πάει και με αυτά αλλά με τα γυμνά χέρια και πόδια έχει μία λατρεία!