Δαγκωματάκια

Giannhs XX

Active Member
19 Ιουλίου 2011
30
0
Μερικες φορες στο παιχνιδι ή οταν παω να τον χαϊδεψω ο σκυλακος μου με δαγκωνει αποτομα,του λεω "ΜΗ" σταματαει,αλλα μετα απο λιγο συνεχιζει ,αυτα τα δαγκωματακια τα ακολουθει μια υποκλιση στα 2 μπροστινα ποδια του αρα νομιζω οτι θελει να παιξει ειναι σωστο ;

Υ:Πως μπορω να ανεβασω φωτογραφια στο φορουμ να δειτε τον σκυλακο ;;;

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Μερικες φορες στο παιχνιδι ή οταν παω να τον χαϊδεψω ο σκυλακος μου με δαγκωνει αποτομα,του λεω "ΜΗ" σταματαει,αλλα μετα απο λιγο συνεχιζει ,αυτα τα δαγκωματακια τα ακολουθει μια υποκλιση στα 2 μπροστινα ποδια του αρα νομιζω οτι θελει να παιξει ειναι σωστο ;

Υ:Πως μπορω να ανεβασω φωτογραφια στο φορουμ να δειτε τον σκυλακο ;;;
Όταν σε ψιλό δαγκώνει και του λες ΜΗ, ταυτόχρονα δίνε του ένα παιχνιδάκι στο στόμα για να το συνδυάζει καλύτερα και να κόψει τα δαγκωματακια στα χέρια.. Όσο για αυτό που λες με τα μπροστινά πόδια ναι είναι σαφές, οτι σε καλεί να παίξετε.

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Όταν σε ψιλό δαγκώνει και του λες ΜΗ, ταυτόχρονα δίνε του ένα παιχνιδάκι στο στόμα για να το συνδυάζει καλύτερα και να κόψει τα δαγκωματακια στα χέρια...
Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι πολύ καλή ιδέα αυτό.
Καλύτερα μετά το ΜΗ να μην του δίνει τίποτα . . . ούτε σημασία!

Αλλιώς θα μάθει οτι δάγκωμα = παιχνίδι.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι πολύ καλή ιδέα αυτό.
Καλύτερα μετά το ΜΗ να μην του δίνει τίποτα . . . ούτε σημασία!

Αλλιώς θα μάθει οτι δάγκωμα = παιχνίδι.
Αυτο ειναι το πιο Σωστο.

Αναλογα με την ηλικια και αν μιλαμε για κουταβι, αν θελει μπορει εναλλακτικα μετα το ΜΗ, να του πεταει ενα παιχνιδι μακρια μπας και το συνδιασει με το οτι μετα το ΜΗ πρωτον δεν δαγκωνω το αφεντικο μου, δευτερον αφου θελω να δαγκωσω κατι ντε και καλα, την "κανω" και παω να παιξω με τα παιχνιδια μου! :-D :p

Εμενα τα δαγκωματα τα εκοψε νωρις, αλλα το κανω ακομα αυτο(8 μηνων ειναι τωρα) οταν ανεβει καπου που απαγορευεται πχ. Του λεω ΜΗ δυνατα και με κινηση, και μολις κατεβει αμεσως μετα του πεταω τη μπαλα και φευγει σφαιρα. Καποιες φορες μετα το ΜΗ, παει μονος του στη μπαλα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97