Δάκρυα σε ΓΠ

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Θα ηθελα την γνωμη σας, εχουμε δακρυα (τσιμπλες) και στα δυο ματια ριχνουμε σταγονες ηπιας μορφης που μας εδωσε ο γιατρος αλλα επιμενουν..μηπως φταιει το scalibor εχουν τα γ.π. τετοιο θεμα με τα ματια τους ? θα ηθελα την αποψη σας.Ευχαριστω.

salexandros21

New Member
29 Απριλίου 2011
3
0
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έκανα εγγραφή στο forum και είμαι ενας χαζοσκυλοπατέρας γερμανικού ποιμενικού(MArvel). Και εμένα είναι 2 μηνών και 10 ημερών και έχει τσίμπλες. Βγάζει δόντια δηλαδή????

salexandros21

New Member
29 Απριλίου 2011
3
0
Κάνω καλά που του έχω αρχίσει την εκπαίδευση από τώρα. ?Δεν αντέχεται τόσο σκ....ο.Μόνος μου φυσικά.Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Το κουτάβι εκπαιδεύεται από τη μέρα που αντιλαμβάνεται το κόσμο γύρω του, από τη μάνα και τα αδέλφια του, και μετά από τον ιδιοκτήτη του. Πρέπει ναέχουμε υπόψη μας τι μπορεί να μάθει ένας σκύλος ανάλογα με την ηλικία του. Δεν μπορούμε π.χ. να μάθει ένα κουτάβι 2,5 μηνών το μείνε.

Σε εσένα τώρα. Το κουτάβι από την πρώτη μέρα πρέπει να αρχίσει να διδάσκεται από τον ιδιοκτήτη του τα όριά του, τι μπορεί να κάνει, τι πρέπει να κάνει και τι όχι.
Η εκπαίδευση της τουαλέτας αν κατάλαβα καλά πρέπει να γίνει αμέσως, ανάλογα με το που θες να μάθει να τα κάνει, στην πάνα ή κατευθείαν έξω.

Για να μην χαλάσουμε όμως το thread του φίλου μας, άνοιξε ένα θεμα με τις απορίες σου και θα τα πούμε αναλυτικότερα. Εν τω μεταξύ ρίξε μια ματιά στα θέματα του forum.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Περισσοτερο ειναι λογω του οτι αυτην την εποχη τα αερακια και τα χορτα που βαζουν τα σκυλια την μυτη τους(ειδικα τα κουταβια που ειναι λιγο παλαβα και δεν ξερουν να προφυλασονται)και η γυρη που υπαρχει αυτην την εποχη,κακως οι γιατροι δινουν αμεσως σταγονες,ενα κολληριο που απλα εχει αποσταγμενο νερο θα εφθανε οι ακομα καλυτερα κομπρεσες χαμομηλι,βρεγμενο χαρτι υγειας δηλαδη σε τσαι χαμομηλιου.
Το ιδιο παρατηρητε και το φθινοπωρο με τα αερακια.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Περισσοτερο ειναι λογω του οτι αυτην την εποχη τα αερακια και τα χορτα που βαζουν τα σκυλια την μυτη τους(ειδικα τα κουταβια που ειναι λιγο παλαβα και δεν ξερουν να προφυλασονται)και η γυρη που υπαρχει αυτην την εποχη,κακως οι γιατροι δινουν αμεσως σταγονες,ενα κολληριο που απλα εχει αποσταγμενο νερο θα εφθανε οι ακομα καλυτερα κομπρεσες χαμομηλι,βρεγμενο χαρτι υγειας δηλαδη σε τσαι χαμομηλιου.
Το ιδιο παρατηρητε και το φθινοπωρο με τα αερακια.
Το αυτό!

ευη

Member
28 Ιουνίου 2011
17
0
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έκανα εγγραφή στο forum και είμαι ενας χαζοσκυλοπατέρας γερμανικού ποιμενικού(MArvel). Και εμένα είναι 2 μηνών και 10 ημερών και έχει τσίμπλες. Βγάζει δόντια δηλαδή????
γεια σου αλεξανδρε να σου ζησει βαλε καμια φωτο