Δάγκωμα κουταβιού και παιδί

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
Καλημερα χθες η μικρη μας δαγκωσε την ανηψια μου στην κοιλια.Ξερω οτι το κανει επειδη βγαζει δοντακια αλλα εχω ανησυχησει για το παιδι. Μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει προβλημα;

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Όταν λες τη δάγκωσε? Απλά τη γρατζούνισε με τα δόντια ή της έκανε βαθύ δάγκωμα? Γιατί στην δεύτερη περίπτωση το παιδί πρέπει να κάνει αντιτετανικό.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κουτάβια και μικρά παιδιά : Επικίνδυνος συνδυασμός όταν δεν υπαρχει επιτήρηση!!! Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι να καταλήξει να φοβάται τα σκυλιά η μικρή...όσο για το δάγκωμα, φαντάζομαι ότι ένα κουτάβι δεν κάνει ζημιά με τα δαγκώματά του....

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
μπα απλα γρατζουνισμα....να φοβαται; το αντιθετο την ζηταει συνεχεια!!!!και λεει δεν πειραζει ειναι νινι ακομα το σκυλακι μας. Επιτηρηση υπηρχε απλα εγινε σε δευτερολεπτα.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αφού μονο μια γρατζουνιά είναι και το παιδί δεν φοβήθηκε, τότε όλα καλά! :)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
marley&me,το σκυλί μπορεί να δαγκώνει γιατι αλλάζαει δόντια αλλά στο μέλλον το δάγκωμα θα είναι δυνατότερο και πιο δύσκολο να "κοπεί" .Μπορείς να το προλάβεις τώρα που είναι νωρίς χωρις να παιδευτείς αργότερα:)

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
marley&me,το σκυλί μπορεί να δαγκώνει γιατι αλλάζαει δόντια αλλά στο μέλλον το δάγκωμα θα είναι δυνατότερο και πιο δύσκολο να "κοπεί" .Μπορείς να το προλάβεις τώρα που είναι νωρίς χωρις να παιδευτείς αργότερα:)
αυτο που κανω ειναι να της λεω ΄΄μη΄΄ και να της δινω τα παιχνιδια της να δαγκωνει.Ή να την βαζω για 2 λεπτα μονη της στο κρεβατακι της.Τι αλλο να κανω;