ΔΙΑΤΡΟΦΗ YORKSHIRE

yorki_lover

New Member
16 Μαϊου 2015
1
0
29
Καλησπέρα σας..ειμαι και εγω καινουργια στο forum! ετοιμαζομαι να δεχτω στο σπίτι ενα yorkshire και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια! ακουσα καποια θεματα σχετικα με τη τροφη οτι χρειαζεται συγκεκριμενη ποσοτητα και συγκεκριμενη τροφη! το κουταβι που θα μου ερθει ειναι 2,5 μηνων! τι προτείνετε; και γενικά μεγαλώνοντας τι διατροφή χρειαζεται κτλπ;

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.254
3.092
καλησπέρα.
αν ο εκτροφεας ηταν σωστος , μαλλον θα ειχε φροντισει ηδη ο ιδιος να σε ενημερωσει σε αυτο.
οπότε θα σου πρότεινα για αρχή να ξαναελέγξεις τον εκτοφεα.
ειναι αρκετα συχνο να εμφανίζονται σαν εκτροφεις αλλα απλώς να εισαγουν σκυλια από puppy mills. ή και να προκειται για back yard breeders, πραγμα εξίσου ασχημο.

επομένως βεβαιώσου οτι ο εκτροφεας ειναι νομιμος για αρχη. δεν θα ηθελες να υποστηρήξεις με την αγορα σου καποιον που εκμεταλλευεται τα ζωα, και ουτε θα ηθελες το ζωακι σου να εφανισει νευρολογικα προβληματα πχ ή αλλες κληρονομικες παθησεις,λόγω κακης εκτροφης.

• Like
Reactions: Ρεάκι

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η ημερήσια ποσότητα τροφής αναγράφεται στο σακί της τροφής (εφόσον παρεις ξηρά τροφη) που θα αγοράσεις. Οπότε βάσει εκείνου πορεύεσαι. Υπάρχουν πολλά θέματα να αναζητήσεις στο φορουμ, σχετικά με την τροφή που θα επιλέξεις, ή αν χρειαστεί να αλλάξεις. Συζήτησε με τον εκτροφεα σου και μετά ψάξε και τα θέματα του φόρουμ, θα βρεις πολύ υλικό να διαβάσεις!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog