ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου! δεν ξερω τι να κανω, θελει να παιζουμε συνεχεια, τι με συμβουλευετε?? επιπεον θα ηθελα να μαθω...ποσες ωρες κοιμουνται κατα μεσο ορο τα κουταβια???

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
σαφως και παιζουμε αλλα εκ των πραγματων δεν γινεται συνεχεια:confused: μακαρι να μπορουσα....μηπως ξερεις να μ προτεινεις κανα καλο παιχνιδακι που θα μπορει να τν απασχολει οταν εγω δεν θα μπορω να παιξω μαζι του??? οτι παιχνιδακι του εχω το βαριεται...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γεωργία, τα κουτάβια είναι μαμ, κακά, νάνι και παιχνίδι. ;)
Εσύ τι θα ήθελες να κάνεις με το κουτάβι σου και γιατί θεωρείς πρόβλημα να βρίσκεται συνεχώς δίπλα σου και να θέλει να παίζει?
Μη ξεχνάς ότι εσύ εισαι πλεον η αγέλη του. Τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του το κουτάβι ήταν προσκολλημένο στη μητέρα και τα αδέλφια του. Όταν ήρθε στο σπίτι σου, η προσκόλληση αυτη μετατέθηκε σταδιακά προς εσένα. Όσα παιχνίδια και να του πάρεις, η δική σου παρουσία είναι απαραίτητη και δεν υποκαθίσταται ούτε με μπαλάκια, ούτε με σκοινάκια.

:)

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
δεν εχω προβλημα να παιζω μαζι του αλλα το κακο ειναι οτι πλεον δεν θελω να τον αφηνω μονο του γτ ξερω οτι δεν θα εχει τπτ να κανει και θα κλαιει...γι αυτο και ζηταω την βηθεια σας ... ειναι αδυνατο να ειμαι συνεχεια μαζι του...καποιες φορεσ θα πρεπει να μενει μονο..τοτε΄????τι κανω??? παιρναμε πολυ ωρα μαζι...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
παρτου περισσοτερα παιχνιδια

μην τα αφηνεις ολα μαζι

να τα εναλασεις για να μην τα βαριετε

παρε μασουλητηρια τεχνητα και κοκκαλα φυσικα

στην χειροτερη πάρε αλλο ενα κουταβι για να παιζουν οταν λειπεις :D:D:D:D:D:D:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συμφωνώ με το ΜΑΚΗ!
Το κλάμα μην σε ανησυχεί, είναι αναμενόμενο. Μην ξεχνάς ότι η απομόνωση και η μοναξιά δεν είναι φυσιολογική κατάσταση για ένα αγελαίο ζώο, γι’ αυτό θα πρέπει με υπομονή και επίμονη (και ίσως με τη βοήθεια ενός εκπαιδευτή που θα σε καθοδηγήσει) να μάθεις στο κουτάβι να μένει μόνο του σταδιακά.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
κι αλλο κουταβι ε??? ναι..ειναι η πιο λογικη λυση!!! μακαρι να ειχα την δυνατοτητα, δεν σου κρυβω οτι το εχω σκεφτει!!!! αλλα δεν ειναι ετσι ευκολο οποτε θα προτιμησω τισ αλλες πιο βολικες λυσεις!!! ευχαριστω πολυ!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Τα beagle είναι όντως πολύ δραστήρια σκυλιά ;)

Το κουτάβι βέβαια πρέπει συχνά να ξεκουράζεται, ένα crate δεν θα ήταν άσχημη λύση.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πολλά παιχνίδια,κόκαλα,μπαλάκια κλπ..
Τα σκυλιά εκ φύσεως κοιμούνται πολύ πιο πολύ από τον ανθρωπο..
Μια λύση λοιπόν είναι να το ξεθεώνεις όταν θα είσαι μαζί του και όταν θα φεύγεις εκείνο να κοιμάται..
Οταν θα γυρίσεις πάλι τα ίδια..

Για δεύτερο σκυλί από τώρα δεν θα στο πρότεινα ,για παρα πολλούς λόγους..
Αλλα και αν τους ξεπερνάγαμε όλους τους αλλους λογους..,ένας δεν ξεπερνιέται ..και είναι το ποσο σκληρό είναι να έχεις δυο σκυλιά και τα 2..16 ετών...

Δεν το θεωρώ λύση..
Μιας και όλα τα σκυλιά έχουν ανάγκη το αφεντικό τους...
Αλλιώς 2,3 παρατημένα σκυλιά σε ένα σπίτι όλη μέρα θα ήταν ευτυχισμένα..
Δεν είναι έτσι..

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
ξετρελαθηκε ο μικρος με το κρυφτο!! μ αρεσε κι εμενα σαν παιχνιδι !! αλλωστε ειναι και κυνηγοσκυλο!!! γενικα φροντιζω οταν ειναι να φυγω απο το σπιτι να τον πηγαινω μια μεγαλη βολτα...εχω βρει και ενα μερος οπου μαζευομαστε διαφοροι με σκυλακια και ειναι η καλυτερη του!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog