ΔΑΓΚΩΜΑ!!!!

kynthia.k

Member
26 Σεπτεμβρίου 2012
16
0
Καλημέρα!!!!! Οπως φαίνεται και απ τον τίτλο έχω ένα θεματακι με το δάγκωμα... η Μαλού είναι 2 μηνών και δαγκώνει τα πάντα! απο καναπεδες, παπουτσια, το σπιτακι της, εμένα...ολους και όλα! ξέρω οτι σ αυτήν την ηλικία βγάζουν δοντάκια και είναι φυσιολογικο αλλα θα σταματήσει να το κάνει όταν βγούν τα δοντακια της? μόνο αυτό φοβάμαι, μην συνηθήσει να δαγκώνει ακόμα και όταν μεγαλώσει... εγώ πως πρέπει να αντιδρω? όταν με δαγκώνει στα χέρια ή στα παπούτσια μου την μαλώνω αλλα όταν είναι στο σπιτάκι της και το μασάει σαν τρελή δεν της λέω τίποτα... είχα διαβάσει κάπου οτι όταν δαγκώνει τα παιχνιδια της και γενικά δικά της πράγματα δεν πρέπει να την μάλωνω, μόνο όταν δαγκώνει δικά μου πράγματα που δεν πρέπει!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλημέρα και σε σένα.
Αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα βρεις άπειρα θέματα για το δάγκωμα των κουταβιών.
Αν δεν σου λυθούν όλες οι απορίες τα ξαναλέμε:)

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Καλημερα και καλορίζικο το μικιό!

Κατ αρχας καλή υπομονή... :)

Σου παραθέτω ενα βιντεάκι που ισως σε βοηθήσει να ξεκινησεις... Εμενα παντως με βοηθησε αρκετα!

[video=youtube;c77--cCHPyU]http://www.youtube.com/watch?v=c77--cCHPyU&feature=plcp[/video]

Αν τα πας καλα με τα αγγλικα, δες κι αλλα βιντεο απο την συγκεκριμένη κοπελα. Εχει αρκετα καλοτραβηγμένα βιντεακια και με πολυ καλες πληροφορίες.

kynthia.k

Member
26 Σεπτεμβρίου 2012
16
0
Καλημερα και καλορίζικο το μικιό!

Κατ αρχας καλή υπομονή... :)

Σου παραθέτω ενα βιντεάκι που ισως σε βοηθήσει να ξεκινησεις... Εμενα παντως με βοηθησε αρκετα!

[video=youtube;c77--cCHPyU]http://www.youtube.com/watch?v=c77--cCHPyU&feature=plcp[/video]

Αν τα πας καλα με τα αγγλικα, δες κι αλλα βιντεο απο την συγκεκριμένη κοπελα. Εχει αρκετα καλοτραβηγμένα βιντεακια και με πολυ καλες πληροφορίες.
Σ' ευχαριστώ πολύ! πολύ ωραίο το βιντεο, όταν πάω σπίτι θα ξεκινήσω εκπαίδευση κ ο θεος βοηθός!:)

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Σ' ευχαριστώ πολύ! πολύ ωραίο το βιντεο, όταν πάω σπίτι θα ξεκινήσω εκπαίδευση κ ο θεος βοηθός!:)
Να παρεις και κλικερ και να του το μαθεις να το ακουει... Θα σε σωσει! Ειδικα με το beagle! ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi